Η σκάλα του Φωτός

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Αιθέρια έλαια

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1 Αιθέρια έλαια Την / Το Πεμ Ιουν 10, 2010 4:19 pm

Ένα από τα ισχυρότερα μέσα για να ζητήσουμε τη βοήθεια των αγγέλων,είναι η ευωδία,ιδιαίτερα με τη μορφή αιθέριων ελαίων.Τα αιθέρια έλαια είναι εξαίσιες αρωματικές ουσίες που παράγονται από άνθη και φυτά.Είναι γνωστά για τις ιδιότητές τους να μεταβάλλουν τη διάθεση και να βελτιώνουν τον ψυχισμό.Το άρωμα εξάλλου,είναι μια λεπτοφυής αιθερική μορφή επικοινωνίας,που αυξάνει το επίπεδο συνείδησης.Οι πρόγονοί μας γνώριζαν τις αιθερικές ιδιότητες των αιθερίων ελαίων :Iερείς και ιέρειες κάθε θρησκείας τα χρησιμοποιούσαν ευρέως για να προσελκύσουν τα πνεύματα και τις θεότητες,ώστε να διώξουν τα μοχθηρά πνεύματα και να εξαγνίσουν τον τόπο λατρείας.
Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στο μπάνιο* (με προσοχή,και ποτέ αδιάλυτα στην επιδερμίδα) ή σε συσκευές καύσης (έξι με οχτώ σταγόνες στο νερό) που θερμαίνουν τα αιθέρια έλαια και ελευθερώνουν τα μόρια του αρώματος στην ατμόσφαιρα.

*Ορισμένα αιθέρια έλαια δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται στο μπάνιο :τζίντζερ,θυμάρι,μέντα,ευκάλυπτος,βασιλικός,κανέλα και γαρίφαλο.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

2 Απ: Αιθέρια έλαια Την / Το Πεμ Ιουν 10, 2010 5:27 pm

Παρατίθεται ένας κατάλογος αιθέριων ελαίων για κάθε συγκεκριμένο ζήτημα ή περίσταση.Η λίστα είναι προσαρμόσιμη και ευέλικτη.Μπορείτε να επιλέξετε ένα αιθέριο έλαιο από τον κατάλογο ή να φτιάξετε το δικό σας μείγμα μαζί με ένα ελαιο βάση (αμυγδαλέλαιο,έλαιο καρύδας,έλαιο από κουκούτσι βερύκοκου και σταφυλιού,από φύτρες σταριού,αβοκάντο,ηλιέλαιο,και νυχτολούλουδο).Αν αναμείξετε δύο ή περισσότερα από τα αιθέρια έλαια δημιουργείτε ένα νέο σκεύασμα.

Θεραπεία
Για να προσελκύσετε τους αγγέλους της θεραπείας,της αναζωογόνησης και της ανανέωσης,μπορείτε να χρησιμοποιήσετε :γαρίφαλο,θυμάρι,κέδρο,λεβάντα,λεμόνι,μέντα,πεύκο,πορτοκαλανθό,σανταλόξυλο,τριαντάφυλλο,χαμομήλι.

Διαλογισμός
Για να προσκαλέσετε τους αγγέλους του διαλογισμού,της περισυλλογής,της ενδοσκόπησης,της περίσκεψης και της ψυχικής αναζήτησης,μπορείτε να χρησιμοποιήσετε :άνθος φλαμουριάς,λεβάντα,λιβάνι,μέντα,φασκόμηλο,φύλλο μενεξέ.

Πνευματική σοφία
Για να καλέσετε κοντά σας του αγγέλους της θεϊκής σοφίας,μπορείτε να χρησιμοποιήσετε :άνθος φλαμουριάς,δεντρολίβανο,κυπαρίσσι,λιβάνι,μέντα,μοσχολίβανο,μύρο,ροδόξυλο,σανταλόξυλο,φασκόμηλο,χαμομήλι.

Οράματα
Για να καλέσετε άμεσα τους αγγέλους των πνευματικών οραμάτων,της προφητείας και της αποκάλυψης,μπορείτε να χρησιμοποιήσετε :γιασεμί,δάφνη,κανέλα,μοσχολίβανο,μύρο,νάρκισσο,πορτοκαλανθό,ροδόξυλο,σανταλόξυλο,τραντάφυλλο,φασκόμηλο.

Αγγελικά όνειρα

Τα αιθέρια έλαια υψηλής δόνησης καλούν τους αγγέλους του πεπρωμένου,που θα ταξιδέψουν στις ανώτερες διαστάσεις τη συνείδησή σας ενώ εσείς κοιμάστε,δίνοντάς σας αγγελικά όνειρα και καθοδήγηση.Χρησιμοποιήστε :αμάραντο,άνθος φλαμουριάς,βασιλικό,δάφνη,δυόσμο,κανέλα,μελισσόχορτο,μέντα,μοσχολίβανο,μύρο,νάρκισσο,πορτοκαλανθό,σπόρο άνηθου,τριαντάφυλλο.

Αγγελική επικοινωνία

Για να δημιουργήσετε ισχυρούς δεσμούς αγγελικής έμπνευσης και να ενισχύσετε τις ικανότητες επικοινωνίας,χρησιμοποιήστε κάποιο από τα παρακάτω :άνθος φλαμουριάς,γαρίφαλο,γκρεϊπ φρουτ,δάφνη,λεμόνι,μανταρίνι,μύρο,πορτοκαλανθό,πορτοκάλι,σανταλόξυλο,τριαντάφυλλο,χαμομήλι.

Μαντική

Για να προσεγγίσετε πιο εύκολα την ανώτερη καθοδήγηση και να αυξήσετε τα επίπεδα της συνείδησής σας,που θα ενισχύσουν τις μαντικές σας ικανότητες και θα σας μεταφέρουν σε ένα πνευματικό επίπεδο,χρησιμοποιήστε :άνθος φλαμουριάς,γαρίφαλο,δάφνη,δυόσμο,κανέλα,λιβάνι,μέντα,μοσχολίβανο,μύρο,νάρκισσο,ροδόξυλο,σανταλόξυλο,φασκόμηλο.

Το παιδί που κρύβουμε μέσα μας
Οι άγγελοι της αγάπης μάς βοηθούν να συνδεθούμε με το παιδί που κρύβουμε μέσα μας,προκειμένου να επιφέρουμε βαθιά θεραπεία,παρηγοριά και συγχώρεση.Παρέχουν βοήθεια ώστε να αποδεσμευτούμε από καταστάσεις του παρελθόντος που αφορούν κακοποίηση,εγκατάλειψη και αδιαφορία.Χρησιμοποιήστε :γεράνι,λεβάντα,λιβάνι,μανταρίνι,μελισσόχορτο,μοσχολίβανο,πορτοκαλανθό,τριαντάφυλλο,υάκινθο,χαμομήλι.

Μετάβαση

Για να καλέσετε τους αγγέλους της ανάληψης που θα φέρουν πιο γρήγορα τη ψυχή στη θεϊκή διάσταση,θα τη βοηθήσουν να αποδεσμευθεί από την υλική διάσταση,αλλά και να έχει μια γαλήνια μετάβαση,μπορείτε να χρησιμοποιήσετε :άνθος φλαμουριάς,γεράνι,γιασεμί,κέδρο,κυπαρίσσι,λεβάντα,λιβάνι,μανταρίνι,μοσχολίβανο,πορτοκαλανθό,σανταλόξυλο,τριαντάφυλλο.

Μοναξιά

Η κατάθλιψη,η μοναξιά,η μελαγχολία μπορεί να επηρεάσει τον καθένα σε κάποια φάση της ζωής του.Όποιος νιώθει ότι υποφέρει από κατάθλιψη,θα πρέπει να ζητήσει ιατρική συμβουλή,καθώς αυτή θα μπορούσε να οφείλεται σε ορμονική διαταραχή.Τα παρακάτω έλαια καθαρίζουν το σώμα,το νου και το πνεύμα,και καλούν τους αγγέλους της φώτισης,του ήλιου και τη χαράς :λεμόνι,μοσχολίβανο,νάρκισσος,περγαμόντο,πορτοκαλανθός,χαμομήλι.

Εξαγνισμός
Το αιθέριο έλαιο λεβάντας βοηθά να ελευθερωθούν τα αρνητικά συναισθήματα όπως οργή,μίσος,αποστροφή και πικρία,και να επουλωθεί η τραυματισμένη αύρα.Χρησιμοποιήστε αιθέρια έλαια από τα παρακάτω :βασιλικό,δάφνη,δεντρολίβανο,δυόσμο,ευκάλυπτο,θυμάρι,κέδρο,κυπαρίσσι,λεβάντα,λεμόνι,λιβάνι,μελισσόχορτο,μέντα,μύρο,πεύκο,πορτοκαλανθό,σανταλόξυλο,τριαντάφυλλο,φασκόμηλο.

Καθαγιασμός
Για να αγιάσετε τα ιερά αντικείμενά σας και να δημιουργήσετε έναν ιερό χώρο για το διαλογισμό,θα σας βοηθήσουν τα εξής αιθέρια έλαια :άνηθος,βασιλικός,δεντρολίβανο,κέδρος,λεβάντα,λεμόνι,λιβανι,μάραθος,μελισσόχορτο,μέντα,πεύκο,φασκόμηλο.

Προστασία
Για προστασία,ασφάλεια,σιγουριά,ενδυνάμωση,υπέρβαση των εμποδίων και αποδέσμευση από φόβο/ανασφάλεια,χρησιμοποιήστε ένα αιθέριο έλαιο από τα παρακάτω :άνηθος,γαρίφαλο,γεράνι,δεντρολίβανο,θυμάρι,κύμινο,λεβάντα,λιβάνι,μάραθος,μελισσόχορτο,μύρο,πεύκο,φασκόμηλο.

Αυτοσυγκέντρωση
Για να αυτοσυγκεντρωθείτε,να εξιροσσοπήσετε την εσωτερική αρμονία και το φως,και να τα επαναφέρετε,εμπιστευθείτε ένα από τα παρακάτω αιθέρια έλαια :γεράνι,γκρέιπ φρουτ,κέδρο,λεβάντα,λεμόνι,μανταρίνι,πορτοκάλι,ροδόξυλο.

Για προσήλωση στους στόχους σας

Για να προσηλωθείτε σε ένα σκοπό,να ξαναβρείτε την πνευματική διαύγεια και να τονώσετε τη μνήμη σας,χρησιμοποιήστε αιθέρια έλαια από τα παρακάτω :βασιλικός,γλυκάνισο,δεντρολίβανο,δυόσμο,κέδρο,λιβάνι,μανταρίνι,πορτοκαλανθό,πορτοκάλι.

Για να διώξετε την αρνητική ενέργεια
Για να απομακρύνετε την αρνητική ενέργεια και το άγχος,τις φοβίες και την ανησυχία,χρησιμοποιήστε αιθέρια έλαια από τα παρακάτω :ευκάλυπτος,λεβάντα,μανταρίνι,μαντζουράνα,μέντα,περγαμόντο,πορτοκαλανθός,σανταλόξυλο,τριαντάφυλλο,φασκόμηλο,χαμομήλι.

Εσωτερική γαλήνη

Για να επαναφέρετε την εσωτερική γαλήνη και την ψυχική αρμονία,και να εδραιώσετε μια σταθερά προσγειωμένη πραγματικότητα,χρησιμοποιήστε : γαρίφαλο,λεβάντα,μανταρίνι,μελισσόχορτο,μυρτιά,πορτοκαλανθό,σανταλόξυλο,τριαντάφυλλο,υάκινθο,χαμομήλι.

Αυτοπεποίθηση

Για να τονώσετε την αυτοπεποίθηση,την αυτοεκτίμηση και τη δημιουργικότητά σας,χρησιμοποιείτε :βασιλικό,γιασεμί,γκρέιπ φρουτ,δεντρολίβανο,λεμόνι,μανταρίνι,περγαμόντο,πορτοκάλι,χαμομήλι.

Θάρρος

Για θάρρος,δύναμη,αντοχή,σθένος χρησιμοποιήστε κάποιο από τα παρακάτω :βασιλικό,γαρίφαλο,γκρέιπ φρουτ,γλυκάνισο,θυμάρι,λιβάνι,μαντζουράνα.

Αφροδισιακά

Τα παρακάτω αιθέρια έλαια τονώνουν τον αισθησιασμό :βανίλια,γιασεμί,κύμινο,πατσουλί,τριαντάφυλλο.

Προσελκύστε αγάπη,χαρά,ευτυχία ή την αδελφή ψυχή σας

Για να φέρετε την αγάπη στη ζωή σας,να ανακαλύψετε ευτυχισμένες και τρυφερές σχέσεις,ακόμη και να προσελκύσετε την αδελφή ψυχή σας,χρησιμοποιήστε :άνθος φλαμουριάς,βανίλια,γαρίφαλο,γιασεμί,κανέλα,μυρτιά,πορτοκάλι,τριαντάφυλλο.

Προσελκύστε την τύχη

Μερικοί άνθρωποι προσελκύουν την καλή τύχη έχοντας συχνά αναπτύξει τη συνείδηση της αφθονίας.Για να κατανοήσετε τους νόμους της εκδήλωσης της τύχης,χρησιμοποιήστε συνδυασμό από δύο ή τρία από τα παρακάτω αιθέρια έλαια :γαρίφαλο,κανέλα,κύμινο,μελισσόχορτο,μυρτιά,πεύκο,σανταλόξυλο.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης