Η σκάλα του Φωτός

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Το γλωσσάρι του Φωτός

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1 Το γλωσσάρι του Φωτός Την / Το Δευ Ιουλ 05, 2010 11:11 pm

Άβαταρ
Ένας άνθρωπος εν ζωή που έχει φωτιστεί πλήρως.Συνήθως οι άβαταρ είναι θαυματουργοί και πνευματικοί δάσκαλοι.

Άγγελος
Πρόκειται για αρχαία ελληνική λέξη που σημαίνει "αγγελιοφόρος".Υπακούοντας στο συμπαντικό νόμο,οι άγγελοι λειτουργούν σαν κανάλι ανάμεσα στο Θεό και τον υλικό κόσμο.Είναι το απόλυτο πνεύμα,μια έκφραση της αγάπης του Θεού για εμάς.Εμφανίζονται σε όλες τις μορφές-μερικές είναι σύνθετες και ισχυρές,κάποιοι προσφέρουν παρηγοριά,έμπνευση ή χαρά,ενώ άλλοι δεν εγκαταλείπουν ποτέ το πλευρό μας.

Ακάσα
Ένα αρχείο που υπάρχει πέρα από το χρόνο και το χώρο,το οποίο περιέχει πληροφορίες για ό,τι υπήρξε,υπάρχει και θα υπάρξει (ακασικά αρχεία).

Αναληφθείς δάσκαλος
Ένας σπουδαίος πνευματικός δάσκαλος που έζησε στη Γη ως άνθρωπος και εξακολουθεί να βοηθά από την ουράνια εστία του.

Ανάληψη
Η διαδικασία της πλήρους ενθύμησης της ένωσής μας με το Θεό και το ένα και μοναδικό Πνεύμα που ενώνει όλους τους ανθρώπους με αδελφοσύνη.Εκείνοι που ανέρχονται μπορούν να παρακάμψουν τη διαδικασία του θανάτου και το υλικό σώμα τους μπορεί να αναληφθεί στους Ουρανούς μαζί με την ψυχή.

Αρχάγγελοι
Ισχυροί επόπτες άλλων αγγέλων και υπεύθυνοι για εξειδικευμένες λειτουργίες όπως ο καθαρισμός του φόβου,η προστασία των ανθρώπων ή η θεραπεία.Επιβλέπουν και εναρμονίζουν τα πάντα στην πλάση.Υπάρχουν επτά Αρχάγγελοι,που ονομάζονται στο βιβλίο του Ενώχ:Ουριήλ,Ραγουήλ,Γαβριήλ,Μιχαήλ,Σερακιήλ,Χανιήλ και Ραφαήλ.

Αστρική πύλη
Ένα άνοιγμα ή δίοδος που οδηγεί σε μια διαφορετική διάσταση ή πραγματικότητα.

Αύρα
Γνωστή και ως βιομαγνητικό ενεργειακό πεδίο.Το πεδίο λεπτοφυούς ενέργειας που περιβάλλει το ανθρώπινο σώμα.

Εποχή του Υδροχόου
Σύμφωνα με την αστρολογία,βρισκόμαστε στη μετάβαση από την εποχή των Ιχθύων,μιας περιόδου πατρικής επιρροής κατά την οποία οι άνθρωποι μετέθεταν την ευθύνη της συμπεριφοράς και της πνευματικής τους ανάπτυξης στους άλλους,στην εποχή του Υδροχόου,κατά την οποία θα αναλάβουμε οι ίδιοι αυτή την ευθύνη.

Εργάτης του Φωτός
Ένας άνθρωπος εν ζωή που αισθάνεται το κάλεσμα να βοηθήσει τη Γη και τους κατοίκους της,χρησιμοποιώντας πνευματική ενέργεια.Όποιος δηλαδή,έχει επίγνωση του ανώτερου πνευματικού σκοπού στη ζωή του.

Εξορκισμός
Καθαρισμός της αρνητικής ενέργειας από το σώμα και την αύρα ενός ανθρώπου ή ζώου.

Ζωτική δύναμη
Ζωτική ενέργεια,η οποία κυκλοφορεί στο υλικό σώμα μέσα από τα τσάκρα.Ενυπάρχει στα πάντα και οι θεραπευτές μπορούν να επικεντρωθούν σε αυτήν και να την κατευθύνουν,προκειμένου να επέλθει η θεραπεία.

Καθαρισμός χώρου
Καθαρισμός της αρνητικής ενέργειας από ένα συγκεκριμένο χώρο,όπως από το σπίτι,το γραφείο,ένα δωμάτιο,ένα ναό.

Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα
Ηγέτες στα Ουράνια που επιβλέπουν την ασφάλεια και την πνευματική πορεία της Γης και των κατοίκων της,καθώς και τους εργάτες του φωτός που δραστηριοποιούνται στη Γη.

Μίασμα
Ένα αποτύπωμα λεπτοφυούς ενέργειας που βρίσκεται σε οποιοδήποτε από τα τσάκρα,προκαλώντας ψυχική ή σωματική ασθένεια.Υπάρχουν τέσσερα είδη μιασμάτων:καρμικά,επίκτητα,κληρονομικά και πλανητικά.

Πνευματική ιεραρχία
Αυτή η ιεραρχία αποτελείται από αναληφθείσες ψυχές,όπως οι αναληφθέντες διδάσκαλοι,οι άγιοι και οι μποντισάτβα,που επιβλέπουν την πνευματική εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Στοιχειά
Πρόκειται για πνεύματα της φύσης που προσφέρουν αφθονία και ισορροπία στη Γη.

Συχνότητα δόνησης
Γνωστή και ως επίπεδο συνείδησης.Πρόκειται για τη συχνότητα της λειτουργίας στον εγκεφαλικό φλοιό.Η υψηλότερη συχνότητα δόνησης επιφέρει την αγαλλίαση.Ο στόχος είναι να επιτύχουμε,αυξάνοντάς την,πιο εκλεπτυσμένα επίπεδα εγκεφαλικής λειτουργίας (πνευματικότητα) και ενότητα με τον Θεό.

Τσάκρα
Κέντρα λεπτοφυούς ενέργεια στο σώμα.Παίζουν σημαντικό ρόλο στη σωματική και ψυχική υγεία,αλλά και στην πνευματική ανάπτυξη.Υπάρχουν επτά κύρια τσάκρα,τα οποία συνδέονται με συγκεκριμένα όργανα που επεξεργάζονται τη λεπτοφυή ενέργεια,όλα τοποθετημένα στον κεντρικό άξονα του σώματος.

Φύλακας άγγελος
Κάθε άνθρωπος έχει ένα φύλακα-άγγελο,ο οποίος μένει στο πλευρό του από τη στιγμή της γέννησης μέχρι το θάνατο του ανθρώπου.Καθήκον του είναι να προστατέψει,να καθοδηγήσει και να ενισχύσει τον άνθρωπο ενάντια στις δυνάμεις του κακού.Οι φύλακες-άγγελοι μεταφέρουν το αγγελικό φως στους ανθρώπους,προσφέροντάς τους παρηγοριά και βοήθεια σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους.


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης