Η σκάλα του Φωτός

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ναοί του Φωτός

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1 Ναοί του Φωτός Την / Το Παρ Ιουν 11, 2010 2:58 am

Τα όνειρα αποτελούν έναν εξαιρετικό τρόπο για να συνεργαστούμε με τους αγγέλους.Κατά τη διάρκεια του ύπνου το πνεύμα ταξιδεύει στις ανώτερες ή κατώτερες αστρικές σφαίρες.Αν βλέπετε συχνά εφιάλτες,αυτό σημαίνει ότι το πνεύμα σας πηγαίνει στα κατώτερα αστρικά επίπεδα.Εστιάζοντας στις ανθρώπινες αρετές,καταφέρνουμε να αυξήσουμε τη συχνότητα της δόνησής μας,η οποία απομακρύνει τους εφιάλτες και μας επιτρέπει να επισκεφτούμε τις πνευματικές κατοικίες των Αρχαγγέλων.
Κάθε Αρχάγγελος έχει ενα ναό "αγκυροβολημένο" στο βασίλειο των αιθέρων.Οι αγγελικοί ναοί βρίσκονται πάνω από τα "ενεργειακά κέντρα" της Γης,στα σημεία όπου διασταυρώνονται πολλές γραμμές ενέργειας.Μπορεί επίσης να βρίσκονται πάνω από ιερές τοποθεσίες της Γης,όπως είναι η Φάτιμα της Πορτογαλίας,όπου εμφανίστηκε η Παναγία σε τρία μικρά παιδιά κατά τη διάρκεια του πρώτου παγκοσμίου πολέμου.
Οι μυστικιστές,οι μύστες και οι "πνευματικοί δάσκαλοι" χρησιμοποιούν αυτούς τους ναούς,που ιδρύθηκαν από την *πνευματική ιεραρχεία,υπό την καθοδήγηση των Αρχαγγέλων.*αυτή η ιεραρχία αποτελείται από φωτισμένες αναληφθείσες ψυχές (αναληφθέντες διδάσκαλοι,άγιοι,μποντισάτβα) που επιβλέπουν την πνευματική εξέλιξη της ανθρωπότητας
Καθένας από αυτούς τους αγγελικούς ναούς λοιπόν,έχει διαφορετικό εστιακό σημείο,σκοπό και λειτουργία,τα οποία θα σας βοηθήσουν στην εξελικτική σας πορεία.Η πορεία είναι γνωστή και ως "σκάλα του Ιώβ","σκάλα του Φωτός","δέντρο της ζωής","ανελιξη στη συμπαντική συνείδηση",ή,"επιστροφή στον παράδεισο".Το πνευματικό εστιακό σημείο κάθε ναού συνδέεται με μια "συμπαντική αρετή",την οποία διαφυλάσσει κάθε Αρχάγγελος.Όταν οι πνευματικοί αναζητητές επισκέπτονται ένα ναό στη διάρκεια του ύπνου ή του διαλογισμού τους,εμπνέονται από τη συγκεκριμένη αρετή η οποία καλλιεργείται μέσα τους.
Κάθε "ναός του Φωτός" έχει διαφορετική εμφάνιση.Είναι πάντα όλοι τους εξαιρετικής ομορφιάς,ενώ στα κρυστάλλινα πατώματά τους υπάρχει ένας κεντρικός βωμός όπου καίει μια φλόγα στο χρώμα του εστιακού σημείου του Αρχαγγέλου.Έχει επεξεργασθεί από τον/την Λευκός Κρίνος στις Σαβ Απρ 18, 2015 2:51 pm, 1 φορά

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

2 Απ: Ναοί του Φωτός Την / Το Παρ Ιουν 11, 2010 3:06 am

Οι Αρχάγγελοι και οι σφαίρες επιρροής τους

Αρχάγγελος Μιχαήλ-Ενδυνάμωση,προστασία,δύναμη και αλήθεια
Αρχάγγελος Ζοφιήλ-Σοφία,φώτιση και ανανέωση ενέργειας
Αρχάγγελος Ραφαήλ-Θεραπευτικές τεχνικές και γνώση της επιστήμης
Αρχάγγελος Χανιήλ-Ομαδικές ενέργειες,επικοινωνία
Αρχάγγελος Γαβριήλ-Καθοδήγηση,αφύπνιση και εξαγνισμός
Αρχάγγελος Ζαδκιήλ-Μετεμόρφωση με τη βιολετί φλόγα
Αρχάγγελος Ουριήλ-Πορεία ζωής,ειρήνη και ενότητα στα έθνη
Αρχάγγελος Μετάθρονος-Ανάληψη και ενεργοποίηση του σώματος του φωτός
Αρχάγγελος Χαμουήλ-Σχέσεις,αγάπη,ομορφιά και συμπόνια
Αρχάγγελος Μελχισεδέκ-Συνείδηση του Χριστού και πνευματική ανάπτυξη
Αρχάγγελος Σεραφιήλ-Καθαρισμός του κάρμα,συμπαντικός εξαγνισμός
Αρχάγγελος Σάνταλφον-Θεραπεία της Γης και θεραπεία από απόσταση
Αρχάγγελος Τζαφκιήλ-Κοσμική μητέρα,περισυλλογή,φροντίδα
Αρχάγγελος Ραζιήλ-Κοσμικός πατέρας,κρυφά μυστήρια του σύμπαντος
Αρχάγγελος Αβριήλ-Θεϊκή θηλυκή υπόσταση,μαγεία της Σελήνης
Αρχάγγελος Μουριήλ-Αντανάκλαση του εαυτού,εργασία με δελφίνια και άλλα θαλάσσια ζώα

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

3 Απ: Ναοί του Φωτός Την / Το Παρ Ιουν 11, 2010 3:15 am

Διαλογισμός των αγγελικών ναών

1.Καθίστε σε μια άνετη στάση διαλογισμού.Χαλαρώστε το σώμα εστιάζοντας στη αναπνοή.Αφήστε την αναπνοή σας να γίνει ολοένα πιο αργή και βαθιά,με την εκπνοή να διαρκεί περισσότερο από την εισπνοή.

2.Καλέστε τον Αρχάγγελο του οποίου τον ναό επιθυμείτε να επισκεφθείτε,και ζητήστε να μεταφερθεί η συνείδησή σας εκεί κατά τη διάρκεια του διαλογισμού.

3.Νιώστε τον Αρχάγγελο που επικαλεστήκατε να πλησιάζει.Αφήστε την ενέργειά του να σας περιβάλλει και μεταφερθείτε στο "πνευματικό του σπίτι".

4.Όταν φτάσετε στο ναό,δηλώστε τι επιθυμείτε να μελετήσετε ή τι είναι εκείνο από το οποίο θα θέλατε να εμπνευστείτε και να λάβετε πνευματική τροφή.

5.Οι Αρχάγγελοι θα σας ειδοποιήσουν πότε να επιστρέψετε από το διαλογισμό σας και θα σας επαναφέρουν με ασφάλεια στο σώμα σας και στην καθημερινή πραγματικότητα.

Σημείωση:Συνίσταται η οριοθέτηση κύκλου προστασίας σε διαλογισμό.Για περισσότερες λεπτομέρειες,στην ενότητα Διαλογισμός.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης