Η σκάλα του Φωτός

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Άμεση αγγελική βοήθεια

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1 Άμεση αγγελική βοήθεια Την / Το Παρ Ιουν 11, 2010 5:49 am

Παρακάτω θα βρείτε έναν σύντομο οδηγό,τον οποίο θα συμβουλεύεστε κάθε φορά που χρειάζεστε άμεση αγγελική βοήθεια.Υπάρχουν άγγελοι υπεύθυνοι για κάθε κατάσταση,το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ζητήσουμε τη βοήθειά τους.
Όταν επικαλεστείτε τους αγγέλους σκεφτείτε ότι εκφράζετε μια παράκληση ή μια πρόσκληση.Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος.Απλώς ακολουθήστε τη καρδιά σας.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

2 Απ: Άμεση αγγελική βοήθεια Την / Το Παρ Ιουν 11, 2010 5:57 am

Σωματική θεραπεία

Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ είναι ο θεραπευτής του αγγελικού βασιλείου.Μπορείτε να τον επικαλεστείτε για τη δική σας θεραπεία,αλλά και για να σας βοηθήσει να βρείτε την εσωτερική καθοδήγηση και έμπνευση,ώστε να θεραπεύσετε και άλλους.Το όνομά του σημαίνει "ο Θεός θεράπευσε".Κρατά ένα δοχείο με θεραπευτικό βάλσαμο.
Για να επικοινωνήσετε με τον Αρχάγγελο Ραφαήλ χρησιμοποιήστε τα αιθέρια έλαια του αστεροειδούς γλυκάνισου και της λεβάντας.Η λεβάντα χαρίζει ανανέωση και θεραπεύει τα τραύματα στην αύρα,ενώ το αστεροειδές γλυκάνισο είναι ιδανικό για τον καθαγιασμό,αφού προστατεύει από την αρνητική ενέργεια.
Το στοιχείο του είναι ο αέρας και πλανήτης του ο Ερμής.Η ημέρα της εβδομάδας του Ραφαήλ είναι η Τετάρτη και κρύσταλλός του το σμαράγδι,ενώ ενεργεί στην πράσινη ακτίνα.Η κατεύθυνσή του είναι η ανατολή και επηρεάζει το υλικό τσάκρα της καρδιάς.Τα δέντρα που συνδέονται με τον Ραφαήλ είναι η φουντουκιά,η μυρτιά και η μουριά.
Χρησιμοποιήστε πράσινα ή κίτρινα κεριά και αναμείνετε άμεσα αποτελέσματα.Γράψτε τη παράκληση για θεραπεία σε ανοιχτό πράσινο χαρτί.Έχει επεξεργασθεί από τον/την Λευκός Κρίνος στις Παρ Ιουν 11, 2010 2:38 pm, 2 φορές συνολικά

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

3 Απ: Άμεση αγγελική βοήθεια Την / Το Παρ Ιουν 11, 2010 6:16 am

Ψυχική θεραπεία

Ο Αρχάγγελος Χαμουήλ βοηθά να θεραπευτούν οι ψυχικές ασθένειες και να αναπτυχθούν τα ανώτερα συναισθήματα του τσάκρα της καρδιάς.Το χρώμα του είναι όλες οι αποχρώσεις του ροζ,το στοιχείο του ο αέρας,ενώ επηρεάζει το τσάκρα της καρδιάς της τέταρτης διάστασης.
Το αιθέριο έλαιο από τριαντάφυλλο χρησιμοποιείται για να επικοινωνήσουμε μαζί του,ώστε να ανοίξει το τσάκρα της καρδιάς,φέρνοντας αγάπη,εσωτερική γαλήνη και ψυχική ισορροπία.Το κρύσταλλό του είναι ο ροζ χαλαζίας και η καλύτερη ημέρα για να επικοινωνήσουμε μαζί του η Παρασκευή,που κυβερνάται από τον πλανήτη Αφροδίτη.Τα ζώα που συνδέονται με τον Χαμουήλ είναι τα ελάφια,τα περιστέρια,οι πεταλούδες και τα κουνέλια,ενώ από τα δέντρα,η κερασιά και η μηλιά.
Χρησιμοποιήστε ροζ κεριά και ορχιδέες ή τριαντάφυλλα στο ίδιο χρώμα για να έχετε άμεση ανταπόκριση.Αν γράψετε ένα γράμμα για να τραβήξετε την προσοχή του,χρησιμοποιήστε ροζ χαρτί και κέψτε το έπειτα από εικοσι οχτώ ημέρες.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

4 Απ: Άμεση αγγελική βοήθεια Την / Το Παρ Ιουν 11, 2010 6:27 am

Πνευματική θεραπεία

Ο Ζαδκιήλ είναι ο Αρχάγγελος της θεϊκής χαράς.Το όνομά του σημαίνει "δικαιοσύνη του Θεού".Είναι προστάτης της βιολετί φλόγας της πνευματικής μεταμόρφωσης και θεραπείας.Πρόκειται για τον αρχάγγελο του ελέους,ο οποίος διδάσκει την εμπιστοσύνη στον Θεό και τη φιλανθρωπία του.
Το αιθέριο έλαιο μοσχολίβανου χρησιμοποιείται για να επικοινωνήσουμε μαζί του,ώστε να αποκτήσουμε πνευματική σοφία.Το στοιχείο του είναι η φωτιά και πεδίο του το τσάκρα της κορυφής.Οι κρύσταλλοί του είναι ο αμέθυστος και ο αματρίνης.Είναι κυβερνήτης του Δία,και η ημέρα της εβδομάδας με την οποία συνδέεται είναι η Πέμπτη.Τα άνθη λεβάντας και η πασχαλιά συνδέονται με τον Ζαδκιήλ,τα δέντρα του είναι η βελανιδιά,ο κέδρος και η φλαμουριά,ενώ τα ζώα του είναι ο ελέφαντας,οι φάλαινες,οι κύκνοι και οι πάπιες.
Για να επικοινωνήσετε μαζί του,ανάψτε κεριά στο χρώμα της λεβάντας ή του αμέθυστου και αναμείνετε αποτελέσματα μέσα σε μερικές ημέρες ή εβδομάδες.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

5 Απ: Άμεση αγγελική βοήθεια Την / Το Παρ Ιουν 11, 2010 7:00 am

Εκπαίδευση

Ζητήστε από τον Αρχάγγελο Ζοφιήλ και τους αγγέλους της φώτισης να σας βοηθήσουν να μελετήσετε και να περάσετε τις εξετάσεις.Μπορούν επίσης να σας στηρίξουν για να αφομοιώσετε νέες δεξιότητες και να σας προσφέρουν φώτιση και σοφία,οι οποίες θα ενεργοποιήσουν τη δημιουργικότητά σας.Πρόκειται για τον Αρχάγγελο της σοφίας.Το όνομά του σημαίνει "ομορφιά του Θεού".Σας συνδέει με τον ανώτερο εαυτό σας.Επικαλεστείτε τον όταν νιώθετε μπλοκαρισμένοι ή όποτε η δημιουργικότητά σας χρειάζεται τόνωση.
Το αιθέριο έλαιο από λεμόνι χρησιμοποιείται για να επικοινωνήσουμε μαζί του.Χαρίζει ενέργεια,πνευματική διαύγεια,ανανεώνει το πνεύμα και απομακρύνει την απάθεια και την αβουλία.Οι κίτρινες τροφές,όπως το καλαμπόκι,οι κίτρινες πιπεριές,οι μπανάνες,τα λεμόνια και το γκρέιπ φρουτ,το μέλι και τα φουντούκια,συνδέονται με αυτόν τον Αρχάγγελο.
Η ακτίνα του Ζοφιήλ είναι κίτρινη,οπότε όταν τον επικαλείστε καλό είναι να ανάβετε κεριά και να χρησιμοποιείτε λουλούδια στο ίδιο χρώμα,όπως τα ηλιοτρόπια.Αναμείνετε άμεσα αποτελέσματα.Έχει επεξεργασθεί από τον/την Λευκός Κρίνος στις Παρ Ιουν 11, 2010 7:34 am, 1 φορά

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

6 Απ: Άμεση αγγελική βοήθεια Την / Το Παρ Ιουν 11, 2010 7:11 am

Αισθηματικά

Ο Αρχάγγελος Χαμουήλ ειδικεύεται στα ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις,καθως και την ψυχική θεραπεία.Αν ζητήσετε τη βοήθειά του,θα αναζητήσει και θα φέρει κοντά σας την αδελφή ψυχή σας.Κατευθύνει τους αγγέλους της αγάπης,εκείνους που κάνουν την καθημερινή σας ζωή πιο αρμονική.Θα σας στηρίξουν σε οποιαδήποτε κατάσταση απαιτεί επικοινωνία από καρδιάς.

Γάμος
Επικαλεστείτε τον Αρχάγγελο Χαμουήλ και τους αγγέλους της αγάπης που ενεργούν με σκοπό την αρμονική ανάπτυξη της αγάπης στο σύμπαν.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

7 Απ: Άμεση αγγελική βοήθεια Την / Το Παρ Ιουν 11, 2010 7:32 am

Προστασία

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι ο προστάτης της ανθρωπότητας.Επικαλεστείτε τον για δύναμη και ενίσχυση.Το όνομά του σημαίνει "εκείνος που μοιάζει στον Θεό".Το βασικό του χρώμα είναι το κίτρινο,η φωτιά του ηλιακού πλέγματος είναι το πρώτο του πεδίο,αλλά επειδή κρατά ένα σπαθί από γαλάζια φλόγα,συχνά συνδέεται με το τσάκρα του λαιμού,το μπλε χρώμα και το στοιχείο του αιθέρα.
Το λιβάνι και το μύρο είναι τα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται για να επικοινωνήσουμε μαζί του.Το λιβάνι είναι ιδανικό για εξαγνισμό,προστασία,θάρρος,καθαγιασμό,διαλογισμό,ενώ βοηθά να ξεπεράσουμε τους φόβους και τα αρνητικά συναισθήματα.Το μύρο θεωρείται ένα από τα ιερότερα αιθέρια έλαια και χρησιμοποιείται για εξαγνισμό,για την απομάκρυνση βλαβερής ή αρνητικής ενέργειας,για προστασία και απελευθέρωση από τη θλίψη ή τη λύπη.Το μέταλλο του Μιχαήλ είναι το χρυσάφι,ενώ μαζί του συνδέονται όλα τα αιλουροειδή,τα μαύρα πουλιά και η νυφίτσα.Πλανήτης του είναι ο ήλιος και μια καλή μέρα για να τον επικαλεστείτε είναι η Κυριακή.Το δέντρο του είναι η δάφνη.
Χρησιμοποιείστε λευκό χαρτί και χρυσό μελάνι για να γράψετε στον Μιχαήλ.Κρατήστε το γράμμα σας από τη μια Κυριακή ως την επόμενη και μετά κάψτε το.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

8 Απ: Άμεση αγγελική βοήθεια Την / Το Παρ Ιουν 11, 2010 2:20 pm

Γέννα

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ καθοδηγεί οτιδήποτε σχετίζεται με τη γέννα.Είναι ο Αρχάγγελος της αφύπνισης,ο προστάτης της ψυχής.Το όνομά του σημαίνει "ο Θεός είναι η ισχύς μου".Σας βοηθάει να ερμηνεύσετε τα όνειρα και τα οράματα.Είναι επίσης ο άγγελος του Ευαγγελισμού,της ανάστασης,του ελέους και της αποκάλυψης.Οδηγεί την ψυχή στο ταξίδι της επιστροφής στον παράδεισο.
Τα αιθέρια έλαια από γιασεμί και καμφορά χρησιμοποιούνται για να επικοινωνήσουμε μαζί του.Το πρώτο χαρίζει αισιοδοξία,απομακρύνει τη θλίψη και μας κάνει πιο δεκτικούς στα αγγελικά βασίλεια.Η καμφορά διώχνει την αρνητική ενέργεια,εξαγνίζει,ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσουμε τους κρυστάλλους.Ο πλανήτης αυτού του αγγέλου είναι η Σελήνη,η ημέρα του η Δευτέρα και το μέταλλό του το ασήμι.Συνδέεται με τους λευκούς κρίνους,τους λύκους,τις κουκουβάγιες,τις αχλαδιές και τις κλαίουσες ιτιές.
Για να βοηθήσετε στη γέννα,ανάψτε ένα κερί σε έντονο πράσινο χρώμα για τον Αρμισαήλ μόλις αρχίσουν οι ωδίνες.Αν χρειαστεί περαιτέρω βοήθεια,επικαλεστείτε τον Αρχάγγελο Γαβριήλ.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

9 Απ: Άμεση αγγελική βοήθεια Την / Το Παρ Ιουν 11, 2010 2:33 pm

Μετάβαση

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ είναι ο άγγελος του θανάτου,που οδηγεί την ψυχή στο ταξίδι της επιστροφής στον παράδεισο.Υπάρχουν κι άλλοι άγγελοι-ποιμένες που μπορούν να βοηθήσουν στο ταξίδι.Αν ο θάνατος ήταν ξαφνικός εξαιτίας κάποιας φυσικής καταστροφής,όπως βομβαρδισμός ή σεισμός,και αφορά πολλές ψυχές,θα επικαλεστείτε τον Αρχάγγελο Γαβριήλ και θα ζητήσετε τη βοήθεια άλλων άγγελων-ποιμένων όπως οι Μετάθρονος,Μιχαήλ,Κασσιήλ,Αζραήλ,Σουριήλ,Καφσιήλ και Yehudiah.
Αν φροντίζετε έναν ετοιμοθάνατο,ακτινοβολήστε γαλήνη,σιγουριά και παρηγοριά.Φανταστείτε μια σκάλα από χρυσαφένιο φως και δείτε τους αγγέλους να κατεβαίνουν για να τον δεχτούν και να τον οδηγήσουν στον ουρανό.
Ο άγγελος του πένθους είναι ο Yehudiah.Είναι γνωστός ως ο ευεργετικός άγγελος του θανάτου.Ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου,φίλου ή συγγενούς συχνά είναι μια δύσκολη εμπειρία.Πολλές φορές νιώθουμε να μας πλημμυρίζει ένα αίσθημα θλίψης,απώλειας ή εγκατάλειψης,που μπορεί να θέσει σε δοκιμασία την πίστη μας στον Θεό,ειδικά αν ο θάνατος ήταν ξαφνικός ή αισθανόμαστε ότι ο άνθρωπος πέθανε πριν από την καθορισμένη ώρα του.Επικαλεστείτε τον Yehudiah και προσευχηθείτε στον Θεό όσες μέρες πιστεύετε ότι χρειάζεται.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης