Η σκάλα του Φωτός

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Aγγελική θεραπευτική συνεδρία

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1 Aγγελική θεραπευτική συνεδρία Την / Το Παρ Οκτ 15, 2010 6:28 am

Ακόμα και οι πιο χαρισματικοί θεραπευτές παραδέχονται τη σημασία του διαλογισμού,προκειμένου να ηρεμήσει ο νους πριν "ανοίξουν" στις ανώτερες ενέργειες του αγγελικού βασιλείου,αλλιώς κινδυνεύουν να μην αντέξουν την εμπειρία.Είναι επίσης πολύ σημαντικό πριν αρχίσετε να βοηθάτε τους άλλους,να περάσετε οι ίδιοι μέσα απο μια διαδικασία αυτοϊασης και συντονισμού με τους αγγέλους.Να θυμάστε ότι πρέπει να προετοιμαζόμαστε σωματικά,συναισθηματικά και πνευματικά προτού προσφέρουμε οποιαδήποτε μορφή θεραπείας στους άλλους.Ο τρόπος που προετοιμάζετε τον εαυτό σας και τον θεραπευόμενο,επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα της εμπειρίας,αλλά και το αποτέλεσμα.Ένας άνθρωπος που δουλεύει ως δέκτης αρχαγγέλων θεραπευτών,πρέπει,πριν προβεί στη θεραπεία,να ακολουθεί την εξής διαδικασία:

-Φορέστε άνετα ρούχα.Τα συνθετικά υφάσματα εμποδίζουν τη ροή ενέργειας στους μεσημβρινούς και συγκρατούν την ενδεχόμενη αρνητική ενέργεια.Τα σκούρα ή μουντά χρώματα αποδυναμώνουν το δικό σας ενεργειακό πεδίο αλλά και εκείνο του θεραπευόμενου.
-Ζητήστε από τον θεραπευόμενο να πιει άφθονο νερό πριν και μετά από κάθε συνεδρία.Αυτό θα βοηθήσει στην απελευθέρωση της συσσωρευμένης ενέργειας και των τοξινών.Πιείτε κι εσείς άφθονο νερό,πριν και μετά από κάθε θεραπευτική συνεδρία,ώστε να καθαρίσετε το ενεργειακό σας πεδίο και να διευκολυνθεί η απομάκρυνση της συσσωρευμένης ενέργειας και των τοξινών της ψυχής.
-Αποφύγετε τα βαριά γεύματα πριν και μετά από μια συνεδρία,επειδή τότε το αίμα κατευθύνεται στα όργανα που συνδέονται με τη λειτουργία της πέψης.
-Πλύντε τα χέρια σας σε κρύο τρεχούμενο νερό πριν και μετά από τη διαδικασία,για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα ενέργειας.
-Χαλαρώστε και νιώστε αυτοπεποίθηση πριν ξεκινήσετε.Αν είστε σε ένταση,θα τη μεταδώσετε και στον θεραπευόμενο.
-Ζητήστε του να βγάλει τους φακούς επαφής,τα γυαλιά,τα κοσμήματα,τη ζώνη,καθώς και τα μεταλλικά αντικείμενα από τις τσέπες του.
-Ο θεραπευόμενος πρέπει να ξαπλώσει σε ένα τραπέζι για μασάζ ή σε έναν καναπέ με ένα μαξιλάρι για να νιώθει άνετα.Ο καναπές καλό θα ήταν να είναι αρκετά φαρδύς και μακρύς,ώστε να χωράει ολόκληρο το σώμα του και να μπορεί να ξαπλώσει με τα χέρια δίπλα στο κορμό του.
-Ζητήστε του να μην κρατάει σταυρωμένα τα χέρια ή τα πόδια του,επειδή αυτό εμποδίζει τη ροή της ενέργειας.

Είναι σημαντικό να αυξήσετε τη δεκτικότητα των χεριών σας πριν να προσφέρετα μια αγγελική θεραπεία,αφού αυτό θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε την ευαισθησία σας όσον αφορά τις λεπτοφυείς ενέργειες.Επιπλέον τα χέρια και οι παλάμες είναι προέκταση του τσάκρα της καρδιάς.
-Πλύντε τα χέρια σας με κρύο νερό και σκουπίστε τα,για να καθαριστούν και να ανοίξετε την καρδιά σας πριν προσφέρετε αγγελική θεραπεία.
-Τινάξτε τα καλά για να ενεργοποιηθούν.Έτσι ελευθερώνεται η μπλοκαρισμένη ψυχική ενέργεια και ανοίγει το τσάκρα της καρδιάς.
-Τρίψτε τις παλάμες γρήγορα με κυκλικές κινήσεις ή τρίψτε ανάμεσά τους έναν διαυγή λευκό χαλαζία για να ενεργοποιηθούν.
-Αφήστε χρόνο για να συντονιστείτε με τους αγγέλους με τους οποίους θα ευθυγραμμιστείτε.

Σύνδεση και ενσωμάτωση με τον Ανώτερο αγγελικό Εαυτό
Τη στιγμή της ενσωμάτωσης γίνεται η ευθυγράμμιση του δικού μας άξονα με τον άξονα του Ανώτερου Εαυτού.Ο Ανώτερος Εαυτός έχει άμεση πρόσβαση στη θεϊκή πηγή.Η ενέργεια αυτή περνάει διαμέσου της επίφυσης και της σπονδυλικής στήλης και διαχέεται σε όλα τα κέντρα και το σώμα,αναπλάθοντας και φωτίζοντας τα κύτταρα.Εκείνη τη στιγμή γίνεται και η ένωση όλων των κέντρων του Ανώτερου Εαυτού με τα δικά μας αντίστοιχα κέντρα.Έτσι,πραγματοποιείται μια πλήρης κάθαρση και ένας ανώτερος συντονισμός που μας συνδέει με το θεϊκό μας κομμάτι.

Εφαρμογή της πυραμίδας που αντικατοπτρίζεται στη γη
Επικαλούμαστε τους πέντε αρχαγγέλους (Μιχαήλ,Γαβριήλ,Ραφαήλ,Ουριήλ,Ζαδκιήλ) σύμφωνα με τον οραματισμό της σύνδεσής με τον Ανώτερο Εαυτό μας (βλ.ενότητα Διαλογισμός) http://skala.smileyforum.net/forum-f6/topic-t145.htm ,για να είμαστε προστατευμένοι από οποιαδήποτε διαρροή μη συμβατών ενεργειών είτε από μας είτε από τον θεραπευόμενο.Παράλληλα τοποθετούμε και το θεραπευόμενο στην ίδια προστασία μέσω πυραμίδας.

Εισαγωγή στη διαδικασία της θεραπείας,αφού επικαλεστούμε τους ανάλογους αρχαγγέλους θεραπευτές
Ο αρχάγγελος Ραφαήλ είναι ο μεγαλύτερος θεραπευτής αρχάγγελος και επιστατεί με τη σμαραγδί ακτινοβολία του όλη την πνευματική επέμβαση.Ακολουθεί ο αρχάγγελος Ελοήμ,γιατρός-χειρουργός,μαζί με τους αγγέλους θεραπείας Μαχιήλ και Σαχιήλ,που ενισχύουν και ενεργοποιούν τους νευροδιαβιβαστές στο σώμα.Επίσης,οι Τσακιήλ και Εζωήμ και ο αρχάγγελος Μαραζεήλ,ο οποίος διοχετεύει τον επαναπρογραμματισμό νοητικών σκέψεων,μεταλλάσσοντας τις αρνητικές σκεπτομορφές σε σκέψεις θετικές και αισιόδοξες.Μέσω χειρισμών εξισορροπεί και τα ενεργειακά κέντρα επαναφέροντας τη σωστή ροή τους.Ακόμα ο αρχάγγελος Λαμπριήλ,ο οποίος με το λαμπερό του φως σφραγίζει όλη την επέμβαση και τέλος οι άγγελοι καθαριστές της αύρας (Σελ-Φηλ),οι οποίοι καίνε με τη φλόγα τους οτιδήποτε άχρηστο και βλαβερό έχει προσκοληθεί στην αύρα του θεραπευόμενου.

Καθαρισμός των τσάκρα
Ο καθαρισμός των τσάκρα μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνικές,αλλά το εκκρεμές από διαυγή χαλαζία είναι από τις ευκολότερες,ειδικά όταν είστε συντονισμένοι με τους αγγέλους-θεραπευτές.Οι άγγελοι θα οδηγήσουν το εκκρεμές να αναζητήσει τις περιοχές διαταραχής μέσα στο τσάκρα.
Ξεκινήστε από το τσάκρα της κορυφής και προχωρήστε προς τα κάτω με τη σειρά.Αν κάποιο χρειάζεται καθαρισμό,κρατήστε το εκκρεμές από πάνω του και αφήστε το να καθαρίσει.Οραματιστείτε τη βιολετί φλόγα του αρχαγγέλου Ζαδκιήλ πάνω από το τσάκρα,καθώς η συσσωρευμένη ενέργεια απομακρύνεται.
Αφού περάσετε από όλα τα τσάκρα είστε έτοιμοι να δώσετε θετική θεραπευτική ενέργεια.

-Eπικαλεστείτε τον Αρχάγγελο Ραφαήλ,ώστε να σας στείλει μια υπέροχη σφαίρα από σμαραγδένια θεραπευτική ενέργεια.Δείτε τη να αιωρείται πάνω από το κεφάλι σας.Αφήστε τη να φτάσει στο τσάκρα της κορυφής,να κατέλθει μέσα στο σώμα και να "αγκυροβολήσει" στο τσάκρα της καρδιάς.
-Νιώστε την ενέργεια να διαπερνά τα χέρια και να εξέρχεται από τα τσάκρα της παλάμης.Ακουμπήστε τα χέρια σας πάνω στον θεραπευόμενο.Η διάρκεια που θα τα αφήσετε σε κάθε σημείο εξαρτάται από τη διαίσθησή σας.
-Σταθείτε πίσω από το κεφάλι του.Ακουμπήστε τις παλάμες σας στην κορυφή του κεφαλιού του.
-Εναποθέστε τα χέρια σας πάνω από τα μάτια του.
-Στηρίξτε το κεφάλι του,τοποθετώντας τα χέρια σας από κάτω.
-Τοποθετήστε τα χέρια με τη βάση της παλάμης στο πλαϊνό σημείοα του αυχένα.Οι παλάμες και τα δάκτυλα ακουμπούν το λαιμό.
-Βάλτε τους αντίχειρες ακριβώς κάτω από και παράλληλα με την κλείδα.
-Μετακινηθείτε στο πλάι για να αγγίξετε τις περιοχές της καρδιάς,του ηλιακού πλέγματος και του στομαχιού.Ακουμπήστε και τα δύο χέρια πάνω στα πλευρά του,σε ευθεία γραμμή.
-Εναποθέστε και τα δύο χέρια σε ευθεία γραμμή πάνω από τη μέση.
-Ακουμπήστε τα χέρια σας κάτω από τη μέση,στο ύψος των γοφών.
-Προχωρήστε στις γάμπες.Κινηθείτε προς τα κάτω σταδιακά."Περάστε" κάθε γάμπα ξεχωριστά ή και τις δύο ταυτόχρονα.
-Κατεβείτε στα πέλματα και σταθείτε στην άκρη του κρεβατιού.
-Απομακρύνετε τα χέρια σας από τα πόδια και τοποθετήστε τις παλάμες σε απόσταση περίπου δέκα εκατοστών κάτω από τα πέλματα.Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας για να παρατηρήσετε την ισορροπία αρσενικού και θηλυκού.Το δεξί πόδι εκφράζει την αρσενική πλευρά και το αριστερό τη θηλυκή.Αφήστε τα χέρια σας σε αυτήν την θέση μέχρι να σταματήσει κάθε κίνηση ενέργειας.Έτσι,ο θεραπευόμενος θα επανέλθει πλήρως στο υλικό σώμα του,ολοκληρώνοντας τη θεραπευτική συνεδρία.
-Ευχαριστήστε τους αρχαγγέλους και τον ανώτερο αγγελικό εαυτό σας για την συνεργασία,τη προστασία,και την εκπόρευση της θεϊκής θεραπευτικής ενέργειας.Έχει επεξεργασθεί από τον/την Λευκός Κρίνος στις Παρ Οκτ 15, 2010 5:56 pm, 2 φορές συνολικά


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

2 Απ: Aγγελική θεραπευτική συνεδρία Την / Το Παρ Οκτ 15, 2010 3:32 pm

Μπράβοοο Λευκέ Κρίνε πολύ ωραίο και κατατοπιστικό το κείμενο σου!

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης