Η σκάλα του Φωτός

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Eυρετήριο των αγγέλων

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1 Eυρετήριο των αγγέλων Την / Το Παρ Απρ 15, 2011 1:43 am

Aβαριήλ
Είναι ένας άγγελος με θηλυκό παρουσιαστικό που εκπέμπει σε κίτρινο χρώμα με λίγο μπλε. Φέρει ένα μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς στο λαιμό του. Προστατεύει τους ανθρώπους από οποιοδήποτε ατύχημα έχει να κάνει με το νερό. Μπορείτε να τον επικαλεστείτε για οποιοδήποτε ζήτημα έχει να κάνει με συναισθήματα, γονιμότητα, και γέννηση παιδιού.

Αβδιήλ
Το όνομά του σημαίνει «Υπηρέτης του Θεού». Πρόκειται για τον άγγελο που αρνήθηκε να επαναστατήσει ενάντια στο Θεό, και διαπληκτίστηκε με τον  εωσφόρο θυμίζοντάς του πως έπρεπε να είναι πιο αδύναμος από το Θεό, μιας και Εκείνος τον δημιούργησε. Κατόπιν πέταξε μακριά αφήνοντας τον εωσφόρο και τους υποστηρικτές του, ενώ αργότερα  κατά τον πόλεμο του Παραδείσου, χτύπησε τον έκπτωτο άγγελο με το ξίφος του. Γι’αυτό το λόγο, οι μαχητικές του ικανότητες έχουν τιμηθεί πολλές φορές στην ιστορία. Μπορείτε να τον επικαλεστείτε για οποιοδήποτε θέμα έχει να κάνει με την πίστη στον εαυτό σας και την πίστη σας προς το Θεό.

Αδναχιήλ
Πρόκειται για έναν άγγελο που έχει αθλητικό παρουσιαστικό, και φέρει μαζί του τόξο και βέλη. Το χρώμα που εκπέμπει είναι κίτρινο & καφετί. Είναι γνωστός ως ο άγγελος της ανεξαρτησίας, και μπορείτε να τον επικαλεστείτε για οποιοδήποτε θέμα έχει να κάνει με εξερευνήσεις ή τολμηρές και πρωτοποριακές δραστηριότητες.

Αζραήλ

Το όνομά του σημαίνει «Αυτός τον οποίο βοηθά ο Θεός». Θεωρείται ο άγγελος του θανάτου. Έχει το ξεχωριστό καθήκον να καταγράφει τα ονόματα όλων όσων γεννήθηκαν και να τα σβήνει όταν πεθάνουν. Είναι ο υπεύθυνος για την απελευθέρωση της ανθρώπινης ψυχής από το υλικό σώμα κατά τη στιγμή του θανάτου. Φροντίζει ώστε οι άνθρωποι να μην υποφέρουν τη στιγμή του θανάτου ,και τους ανακουφίζει προτού αφήσουν τα εγκόσμια, ενώ παράλληλα  τους βοηθά να προσαρμοστούν στην «απέναντι όχθη». Επιπλέον, βοηθά τις οικογένειες που χάνουν κάποιον άνθρωπό τους, περιβάλλοντάς τες με θεραπευτική ενέργεια και Θείο φως, ώστε να σταθούν στα πόδια τους και να αντλήσουν δύναμη. Ακόμη, υποστηρίζει εκείνους που εργάζονται με ανθρώπους που πενθούν, για να τους προστατεύσει από το να απορροφήσουν τον πόνο των πελατών τους. Οι παραδόσεις αναφέρουν ότι έχει τέσσερις χιλιάδες φτερά και είναι τόσο μεγάλος που ένας άνθρωπος θα χρειαζόταν 70.000 μέρες για να ταξιδέψει από το ένα του μάτι μέχρι το άλλο. Τα χρώματά του,είναι συνδυασμός λευκού,ασημί και γκρίζου.Είναι πολύ γαλήνιος, τρέφει απέραντο σεβασμό για τη διαδικασία της θλίψης και δεν επιβάλλει την παρουσία του σε εκείνους που πενθούν. Μπορείτε να τον καλέσετε για παρηγοριά σε κατάσταση πένθους, ή, για να βοηθήσει & να ανακουφίσει  κατά τη μετάβαση ενός αγαπημένου σας προσώπου, τη  στιγμή του θανάτου.

Ακατριήλ
Είναι ο άγγελος  που κηρύττει τα θεία μυστήρια. Μπορεί κανείς να τον συμβουλευτεί οποτεδήποτε είναι αντιμέτωπος με κάποια αμφιβολία ή όταν ένα πρόβλημα περιβάλλεται από κάποιο μυστήριο.

Ακριήλ
Ένας άγγελος που εκπέμπει κίτρινο χρώμα και φέρεται να κρατάει στο ένα χέρι μια μεγάλη κόκκινη καρδιά. Παραδοσιακά θεωρείται ο άγγελος της γονιμότητας και καλείται να βοηθήσει σε περιπτώσεις στειρότητας, και σε όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με τη σεξουαλικότητα, ακόμη και την έλλειψη λίμπιντο. Μερικές φορές ονομάζεται και άγγελος της διανοητικής επίτευξης, διότι βοηθά τους ανθρώπους να βελτιώσουν τη μνήμη τους & να αναλάβουν δύσκολα πνευματικά καθήκοντα.

Αλβαάρ
Είναι ο άγγελος γενετιστής, που γνωρίζει όλα τα μυστικά της αναζωογόνησης & της αναβάθμισης των σωματικών & ψυχικών κυττάρων. Εάν επιθυμείτε να αναδομήσετε την προσωπικότητά σας, ώστε να χαράξετε μια νέα οπτική απέναντι σε δυσμενείς  καταστάσεις της ζωής, μπορείτε να τον επικαλεστείτε.

Αμάσρας

Αυτός ο άγγελος  απολαμβάνει να βοηθά τους ανθρώπους που εργάζονται με τη γη και το χώμα. Συνεπώς, μπορούν να τον επικαλούνται οι κηπουροί & οι αγρότες.

Αμβριήλ
Είναι ο άγγελος που εκπέμπει σε ροδοκόκκινο χρώμα, με λίγο ασημί. Απεικονίζεται με το ένα χέρι ανυψωμένο μπροστά του για να απωθήσει αρνητικές ενέργειες. Το κυριότερο καθήκον του είναι η βοήθεια που προσφέρει σε οποιαδήποτε θέματα έχουν να κάνουν με την επικοινωνία, και γενικότερα η στήριξη σε άτομα που επιζητούν νέες δουλειές ή ψάχνουν για περισσότερες ευκαιρίες.

Αμιτιήλ
Γενικά θεωρείται ο άγγελος της αλήθειας. Εκπέμπει σε χρώμα λευκό, και ένας μεγάλος σταυρός κρέμεται στο στήθος του. Λέγεται πως ο Αμιτιήλ διαφώνησε με τη δημιουργία της ανθρωπότητας καθώς αισθανόταν ότι  οι άνθρωποι θα στρέφονταν ενάντια στο Θεό, προκαλώντας δυστυχίες. Μπορεί κανείς να τον επικαλεστεί για βοήθεια σε θέματα που απαιτούν ειλικρίνεια και ακεραιότητα.

Αναουήλ
Είναι ο άγγελος της ευημερίας και του εμπορίου. Προσέχει τους ανθρώπους που ασχολούνται με επιχειρήσεις ή οικονομικά θέματα. Εκπέμπει σε πράσινο χρώμα, και μπορείτε να τον οραματιστείτε να κρατά ένα πουγκί  με χρυσά νομίσματα.Kαλέστε τον αν αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα στο επάγγελμά σας, και χρειάζεστε μία διέξοδο.

Aναχιήλ
Αυτός ο άγγελος βοηθά τους ανθρώπους να ανοίξουν τις καρδιές τους  ώστε να λάβουν την αγάπη του Θεού. Καλέστε τον οποτεδήποτε πιστεύετε πως έχετε ανάγκη να νιώσετε όλη σας την ύπαρξη να διαποτίζεται από την αγάπη του Δημιουργού.

Αρδουστούς
Είναι ο άγγελος ,ο οποίος βοηθά τους ανθρώπους που προσπαθούν να αναθρέψουν κάποιον ή κάτι. Δείχνει μάλιστα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη βοήθεια μητέρων που αναθρέφουν τα βρέφη τους, οπότε μπορούν να τον επικαλούνται όποτε χρειάζονται τη στήριξή του.

Αριήλ
Το όνομά του σημαίνει «Λέων του Θεού». Πρόκειται για τον άγγελο που είναι ενεργά αναμεμιγμένος στη προστασία της χλωρίδας  και της πανίδας του πλανήτη. Συνεργάζεται με τον Ραφαήλ για να θεραπεύσει ζώα και φυτά. Επιβραβεύει όσους ανθρώπους ασχολούνται με περιβαλλοντικά θέματα,άγρια ζώα,ακτιβισμό,οικολογία. Εάν βρείτε ένα τραυματισμένο ζώο που χρειάζεται θεραπεία ή αν θέλετε να συμβάλλετε ενεργά στη περιβαλλοντική διάσωση του πλανήτη, ζητήστε από τον Αριήλ να σας βοηθήσει & να σας καθοδηγήσει. Βοηθά να εναρμονιστούμε με όλη τη Δημιουργία ξεδιπλώνοντας μπροστά μας την αστείρευτη ομορφιά της μητέρας Γης.Μπορεί να γίνει ευκολότερα αντιληπτός, αν τον επικαλεστείτε στη φύση, ειδικά όπου υπάρχει κοντά νερό. Θα τον αισθανθείτε σαν φύσημα του ανέμου ή σαν όραμα  λιονταριού.Έχει κεφάτη και παιχνιδιάρικη διάθεση.

Αρτιγιαήλ
Είναι ο άγγελος που βοηθά τους ανθρώπους να ξεπεράσουν το άγχος, το στρες και την κατάθλιψη.

Αρμισαήλ
Πρόκειται για τον  «άγγελο της μήτρας», δηλαδή  αυτόν που είναι υπεύθυνος  για τη διαδικασία της γέννησης. Μπορείτε να τον επικαλεστείτε για να βοηθήσει στη γέννηση ενός παιδιού, αλλά και στη σύλληψη.

Ασαριήλ
Το βασικό καθήκον αυτού του αγγέλου είναι να ενθαρρύνει τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τη διαίσθησή τους και που δρουν βάσει αυτής. Προσέχει όσους έχουν σχέση με μαντικές ικανότητες, ενώ παράλληλα συνδράμει στην ανάπτυξη της δημιουργικής φαντασίας των ανθρώπων.

Αφριήλ

Αυτός ο άγγελος δείχνει ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους νέους ανθρώπους. Προωθεί μια θετική νοοτροπία και ένα όραμα για καλύτερο κόσμο. Μπορείτε να τον επικαλεστείτε για οποιοδήποτε θέμα έχει να κάνει με παιδιά, εφήβους  ή ακόμη και την ευημερία νεαρών ζώων.Έχει επεξεργασθεί από τον/την Λευκός Κρίνος στις Τρι Σεπ 23, 2014 3:53 pm, 1 φορά


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

2 Απ: Eυρετήριο των αγγέλων Την / Το Παρ Απρ 15, 2011 1:44 am

Βαγκλίς
Ο συγκεκριμένος άγγελος βοηθάει τους ανθρώπους να ξεπεράσουν τους εθισμούς και άλλα προβλήματα που ίσως καταστρέψουν τη ζωή τους. Αν λοιπόν επιθυμείτε να τον επικαλεστείτε, συνίσταται η δεύτερη ώρα της ημέρας ως η καταλληλότερη για να έλθετε σε επαφή & επικοινωνία μαζί του.

Βαδπατιήλ
Πρόκειται για έναν από τους αγγέλους που προστατεύουν τις εγκυμονούσες από τυχόν αποβολή.

Βαλθιήλ
Είναι ένας άγγελος της συγχώρεσης και ανήκει στα τάγματα του Ζαδκιήλ. Το καθήκον του είναι να βοηθά ανθρώπους να ξεπερνούν καταστρεπτικά συναισθήματα όπως οργή, πικρία, ζήλια και φθόνος.

Βαλοήλ

Όταν η ζωή σας είναι υπερβολικά πολυτάραχη, μπορεί να εμφυσήσει την απαραίτητη εσωτερική γαλήνη & εγκεφαλική ηρεμία για να χειριστείτε τις καταστάσεις. Καλέστε τον για ειρήνη, ευχάριστη διάθεση & κατανόηση.

Βασιαριάχ

Ο άγγελος αυτός προσέχει τους δικηγόρους & τους δικαστές. Μπορεί όμως να τον επικαλεστεί κανείς για οποιοδήποτε θέμα αφορά τη δικαιοσύνη, την τιμιότητα και την ευθύτητα.

Βαχιάρ
Είναι ανώτερος αξιωματούχος των ταγμάτων του Μιχαήλ. Εξαγνίζει τα σκοτεινά συναισθήματα της προσωπικότητας των ανθρώπων και εμπνέει τρόπους αντιμετώπισης των συναισθημάτων αυτών. Πλαισιώνεται από μία ομάδα πέντε αγγέλων (Ομόρ,Σενός,Μασιός,Δενόρ,Ηχόρ) που σχηματίζουν πεντάκτινη προστασία γύρω από τον άνθρωπο , με τη βοήθεια των οποίων μπορείτε να αντιμετωπίσετε αρνητικές επιθέσεις και να μετουσιώσετε την επιθετικότητα σε θάρρος & τόλμη.

Βερχιήλ
Ο συγκεκριμένος άγγελος προστατεύει κοινωνικές σχέσεις όπως αυτή της φιλίας, παρέχοντας αγάπη & εμπιστοσύνη. Μπορεί κανείς να τον επικαλεστεί αν βιώνει οικογενειακές δυσκολίες ή δυσκολίες με καλούς φίλους.

Βεχουγιά
Αν νιώθετε ότι είναι μειωμένη η αυτοπεποίθησή σας & ότι δεν τρέφετε αυτοσεβασμό στον εαυτό σας, τότε μπορείτε να καλέσετε τον συγκεκριμένο άγγελο. Θα χαρεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε αυτά τα στοιχεία.

Βρετήλ

Είναι ο γραφέας των θείων, ο οποίος προσέχει τα ιερά βιβλία στα Ουράνια. Πιστεύεται ότι πρόκειται ίσως για τον σοφότερο άγγελο από όλους. Μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθειά του όποτε έχετε ανάγκη από σοφία ή γνώση.

Γαβριήλ

Το όνομά του σημαίνει «Η ισχύς μου είναι ο Θεός». Εκπέμπει σε λευκό χρώμα με χρυσές αποχρώσεις. Θεωρείται ο άγγελος του Ευαγγελισμού και ο επικεφαλής όλων των αγγελιοφόρων του Θεού. Ανακοίνωσε στον Ζαχαρία & την Ελισάβετ για τη γέννηση του Ιωάννη Βαπτιστή και φυσικά στη Μαρία για τη γέννηση του Ιησού Χριστού. Κάποιοι θρύλοι υποστηρίζουν ότι έκανε γάλα να τρέξει από το δεξί μικρό δάχτυλο του Αβραάμ, όταν εκείνος ήταν βρέφος, για να μπορέσει να τρέφεται ενώ ήταν εγκαταλειμμένος σε μια σπηλιά. Επίσης, είναι ο άγγελος της δημιουργίας. Ελέγχει την κάθοδο των ψυχών για την ενσάρκωσή τους, ενώ λέγεται ότι τις περιμένει και μετά το θάνατο. Διδάσκει τα αγέννητα παιδιά για τον Παράδεισο ενώ ακόμα βρίσκονται στη μήτρα. Όταν τα αγγίζει στο χείλος, δημιουργείται το δίχαλο ανάμεσα στο πάνω χείλος και τη μύτη, ώστε να μην θυμούνται τα όσα τους είπε μέχρι να πεθάνουν. Ίσως γι΄αυτό κάποιοι άνθρωποι έχουν έντονη διάθεση προς την πνευματικότητα ή τη θρησκευτικότητα, καθώς φέρουν αμυδρή ανάμνηση της καθοδήγησης του αγγέλου. Βοηθά και καθοδηγεί τους γονείς που επιθυμούν τη σύλληψη ενός παιδιού, αλλά και στη διαδικασία υιοθεσίας ενός παιδιού. Δίνει δύναμη και κουράγιο σε αυτούς τους γονείς, ενώ στηρίζει και τις μέλλουσες μητέρες να παραμείνουν στο κέντρο της πίστης τους, ώστε να δημιουργήσουν την ιδανική ατμόσφαιρα για το μωρό τους. Είναι επίσης άγγελος της δημιουργικότητας, του εξαγνισμού, της διαύγειας, της καθοδήγησης και της προφητείας. Βοηθά όλους όσους έχουν σκοπό την τέχνη ή την επικοινωνία (ηθοποιούς,χορευτές,συγγραφείς,μουσικούς,δασκάλους,δημοσιογράφους ή οτιδήποτε έχει να κάνει με τη μετάδοση πνευματικών μηνυμάτων).Εάν θέλετε να εκφράσετε το ταλέντο σας, να ξεπεράσετε το φόβο και την αναβλητικότητα, θα σας εμπνεύσει & ενθαρρύνει.

Γαζαδριήλ

Πρόκειται για έναν από τους αγγέλους που είναι υπεύθυνοι για την απαρχή κάθε ημέρας, την ανατολή του ηλίου. Για το λόγο αυτό, μπορείτε να τον επικαλεστείτε για οποιοδήποτε θέμα έχει να κάνει με νέα αρχή.

Δανιήλ
Το όνομά του σημαίνει «Ο Θεός είναι ο κριτής μου». Αυτός ο άγγελος βοηθά τους ανθρώπους να δουν την εσωτερική ομορφιά των άλλων.

Δονκουήλ
Είναι ένας άγγελος του ρομάντζου και του έρωτα. Εργάζεται ανεξαιρέτως τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες. Εκπέμπει σε χρώμα ανοιχτό μπλε με λίγο λαδί & φέρει ένα χάλκινο περιδέραιο σε σχήμα καρδιάς.

Εζγαδί
Πρόκειται για έναν από τους αγγέλους που μπορεί κανείς να επικαλεστεί για προστασία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Εζεκιήλ
Είναι ένας άγγελος της μεταμόρφωσης. Βοηθάει δηλαδή τους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους, και να τη βλέπουν με ένα πιο θετικό & αισιόδοξο τρόπο.

Εθ
Το όνομά του σημαίνει «Χρόνος». Είναι ο άγγελος που προσέχει το χρόνο και βεβαιώνεται πως όλα συμβαίνουν στη σωστή ώρα. Μπορείτε να τον επικαλεστείτε για καθοδήγηση και βοήθεια όταν η υπομονή σας νιώθετε ότι έχει εξαντληθεί.

Εκάνους

Ο άγγελος αυτός βοηθάει τους ανθρώπους που γράφουν. Μπορούν να τον επικαλεστούν άτομα που προτίθενται να κάνουν καριέρα μέσα από τις λογοτεχνικές τους αναζητήσεις.


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

3 Απ: Eυρετήριο των αγγέλων Την / Το Παρ Απρ 15, 2011 1:46 am

Ζαδκιήλ
Το όνομά του σημαίνει «Αρετή του Θεού». Εκπέμπει στο βιολετί χρώμα και θεωρείται ο άγγελος του ελέους, της καλοσύνης,της ευσπλαχνίας & της ευεργεσίας. Λέγεται ότι είναι ένας από τους επτά αγγέλους που στέκονται μπροστά στο Θρόνο του Θεού. Απέτρεψε τον Αβραάμ από το να θυσιάσει το γιο του Ισαάκ. Καθαρίζει τον πλανήτη από τοξικές σκεπτομορφές και παρέχει αφθονία,αγαθοεργία,οίκτο,συγχώρεση,ανοχή,συμπόνοια,ευημερία,ευτυχία και καλή τύχη. Βοηθά να νιώσετε έλεος και συμπόνια απέναντι στον εαυτό σας και στους άλλους, καθώς και να απαλλαγείτε από την κριτική και την ασυγχωρησία. Συνεργάζεται με τον Μιχαήλ για την αντικατάσταση της αρνητικής ενέργειας με πίστη και συμπόνια. Μας στηρίζει να δούμε το Θείο φως μέσα στον εαυτό μας και στους άλλους, αντί να επικεντρωνόμαστε στα λάθη της συμπεριφοράς. Αν δυσκολεύεστε να συγχωρήσετε τον εαυτό σας ή κάποιον άλλον, ζητήστε από τον Ζαδκιήλ να παρέμβει. Θα καθαρίσει το μυαλό, το σώμα και την καρδιά σας από την ασυγχωρησία. Τέλος, βοηθά στην απομνημόνευση σημαντικών πληροφοριών, αλλά και επίλυση νομικών & οικονομικών ζητημάτων.

Ζαχαριήλ
Αυτός ο άγγελος μπορεί να βοηθήσει όταν κάποιος άνθρωπος τον επικαλεστεί για τη βελτίωση της μνήμης του.

Ζουριήλ
Το όνομά του σημαίνει «Λίθος μου είναι ο Θεός». Μπορεί κανείς να τον επικαλεστεί για να φέρει αρμονία και ομόνοια στη ζωή του. Βέβαια, θεωρείται και ο άγγελος της γέννησης, που βοηθά στη μείωση του πόνου του τοκετού. Μάλιστα, κατά το παρελθόν, εγκυμονούσες φορούσαν φυλαχτά με το όνομά του χαραγμένο επάνω για να τους παρέχει προστασία κατά τον τοκετό.

Ζοφιήλ
Το όνομά του σημαίνει «Ομορφιά του Θεού». Εκπέμπει στο κίτρινο χρώμα και θεωρείται ο άγγελος της σοφίας & ο προστάτης άγγελος των καλλιτεχνών και οποιουδήποτε σχετίζεται με κάποια δημιουργική δραστηριότητα. Βοηθά τους ανθρώπους να αναπτύξουν μια νέα προσέγγιση στη ζωή, επαναφέροντας την αγαλλίαση και την απόλαυση. Δημιουργεί επαφές για να σας ευθυγραμμίσει με τον πνευματικό εαυτό σας. Τα δώρα του περιλαμβάνουν τη φλόγα της σοφίας, της διαύγειας, της διαίσθησης, της αντίληψης, της χαράς, της αγαλλίασης, του αλτρουισμού και τη φώτιση της ψυχής. Επικαλεστείτε τον όταν χρειάζεται να τονώσετε τη δημιουργικότητά σας, για να διώξετε το αίσθημα χαμηλής αυτοεκτίμησης, απάθειας ή νοητικής σύγχυσης, αλλά και όταν πρέπει να αφομοιώσετε νέες πληροφορίες. Ενδιαφέρεται πολύ για την ομορφιά, και μπορεί να τον επικαλεστεί οποιοσδήποτε δημιουργεί ομορφιά σε οποιαδήποτε μορφή. Συμβάλλει να κάνουμε όμορφες σκέψεις, να βλέπουμε και να εκτιμούμε την ομορφιά που μας περιβάλλει, και συνεπώς να δημιουργούμε περισσότερη ομορφιά στη ζωή μας. Δίνει ιδέες και την ενέργεια να φέρουμε εις πέρας καλλιτεχνικά σχέδια & εγχειρήματα. Συνεπώς ενεργοποιεί τη δημιουργική μας σπίθα.

Ηλιέλ
Πρόκειται για τον άγγελο που σχετίζεται με την έκφραση & το λόγο. Βοηθά να αναπτύξουμε ωριμότητα & εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, ώστε να καλλιεργήσουμε το δίκαιο λόγο στις διαπροσωπικές & επαγγελματικές μας σχέσεις. Εάν επιθυμείτε να ενδυναμώσετε την ενέργεια του λόγου σας, μπορείτε να τον επικαλεστείτε.

Θελιήλ
Πρόκειται για έναν αγγελικό πρίγκιπα της Αγάπης. Μπορεί κάποιος να τον επικαλεστεί αν θέλει να ελκύσει το στοιχείο της αγάπης στη ζωή του. Βέβαια, ο Θελιήλ δεν θα κάνει ένα συγκεκριμένο άτομο να σας ερωτευθεί, καθώς κάτι τέτοιο παραβιάζει την ελεύθερη βούληση των ανθρώπων και μπορεί να μην είναι προς το συμφέρον των δύο πλευρών. Ωστόσο, θα δημιουργήσει ελκυστικές καταστάσεις για να βοηθήσει ανθρώπους να γνωριστούν. Μετά από αυτό εναπόκειται στους δύο ανθρώπους αν θα αναπτύξουν μια σχέση.

Ιαχήλ
Ο συγκεκριμένος άγγελος προσέχει τις ανάγκες των ερημιτών, των φιλοσόφων, των δασκάλων και γενικότερα οποιουδήποτε μελετά. Είναι ένας άγγελος που αγαπά την ειρήνη και που μπορεί κανείς να τον επικαλεστεί για βοήθεια όσον αφορά το διαλογισμό και για συμβουλές σε περιόδους αυτοεπιβαλλόμενης αποχής από τον κόσμο.

Ιερεμιήλ

Το όνομά του σημαίνει «Το έλεος του Θεού». Θεωρείται κυρίως ο άγγελος των προφητικών οραμάτων. Εάν επιθυμείτε να ενισχύσετε τη διαίσθησή σας, ή, να λάβετε ξεκάθαρη καθοδήγηση για το μέλλον σας, ή, να ερμηνεύσετε όνειρά σας, μπορείτε να τον επικαλεστείτε. Ένα επιπλέον του καθήκον είναι ότι βοηθά τις ψυχές που μόλις αποχώρησαν να κάνουν ανασκόπηση στη ζωή τους. Προσφέρει όμως τη συγκεκριμένη βοήθεια και στους ζώντες. Οπότε, αν θέλετε να κάνετε μία ανασκόπηση, ώστε να αξιολογήσετε τις προηγούμενες εμπειρίες σας ,για να κατανοήσετε διάφορες καταστάσεις & να ωφεληθείτε στις επόμενες κινήσεις σας, ζητήστε του να σας καθοδηγήσει το βράδυ στα όνειρά σας.

Ιεχουδιήλ
Το όνομά του σημαίνει «Η δόξα του Θεού». Θα σας βοηθήσει αν επιχειρήσετε να έχετε μια στενότερη σχέση & επικοινωνία με το Θεό. Επιπλέον, παρέχει ευκαιρίες & επιβραβεύει ανθρώπους που είναι τίμιοι, ειλικρινείς και προετοιμασμένοι να δουλέψουν σκληρά για να επιτύχουν αξιόλογους πνευματικούς στόχους.

Ιτκάλ
Ανήκει στα τάγματα του Χανιήλ και ειδικεύεται στην επίλυση διαφωνιών, ειδικά μέσα σε οικογένειες. Επίσης, αποκαθιστά την αγάπη, τη στοργή και προάγει την ευαισθησία και την προσοχή προς τους άλλους.

Καλιήλ
Πρόκειται για έναν άγγελο της χαράς, της ευθυμίας & του γέλιου. Παράλληλα όμως, βοηθά και τους ανθρώπους να σκέφτονται πριν ενεργήσουν, ώστε να μην κάνουν επιπόλαιες κινήσεις.

Καμβιήλ
Εκπέμπει μπλε χρώμα, και φέρει ένα μπλε πετράδι στο μέτωπό του. Επιδεικνύει ενδιαφέρον για την επιστήμη, την τεχνολογία και οτιδήποτε νέο & προοδευτικό. Επομένως, εάν ασχολείστε με σχετικά θέματα, μπορείτε να τον καλέσετε για να σας στηρίξει.

Καμουήλ
Το όνομά του σημαίνει «Αυτός που αναζητά το Θεό». Εκπέμπει σε ροζ χρώμα και είναι ένας τρυφερός, γλυκός άγγελος. Πρόκειται για τον άγγελο της αγάπης. Βοηθά να ανανεώσουμε και να βελτιώσουμε τις σχέσεις αγάπης και στοργής με τους άλλους, όπως επίσης να προσφέρουμε και να δεχόμαστε αγάπη χωρίς κανένα απολύτως συμφέρον. Επίσης, συνδράμει να ασχοληθούμε με σημαντικά κομμάτια της ζωής μας όπως είναι οι ρομαντικές σχέσεις, οι φίλοι, η καριέρα και ο σκοπός της ζωής μας. Διορθώνει τα λάθη, γαληνεύει προβληματισμένα μυαλά και παρέχει δικαιοσύνη. Βοηθά ειδικά σε καταστάσεις που αλλάζουν τη ζωή μας, όπως αντιπαραθέσεις, διαζύγιο, πένθος, ακόμη και απόλυση. Εάν έχετε φόβο για κάποια γεγονότα που συμβαίνουν στον κόσμο, καλέστε τον για την επέμβαση, την προστασία και την παρηγοριά που προσφέρει. Εργάζεται μαζί μας για να χτιστούν γερά θεμέλια στις σχέσεις και την επαγγελματική σταδιοδρομία μας, ώστε να έχουν διάρκεια & σημασία. Μπορείτε να τον επικαλεστείτε για οποιοδήποτε ζήτημα έχει να κάνει με ανεκτικότητα, κατανόηση, συγχώρεση και αγάπη. Ακόμη, όταν χρειάζεστε επιπρόσθετη δύναμη ή βρίσκεστε σε διαμάχη με κάποιον άλλο. Παρέχει κουράγιο, επιμονή και αποφασιστικότητα.Συνήθως μιλά με μεταφορές,παραβολές ή ακόμα και αινίγματα.

Κασσιήλ
Το όνομά του σημαίνει «Η ταχύτητα του Θεού».Είναι ο άγγελος της μοναξιάς και των δακρύων. Βοηθά τους ανθρώπους να μάθουν την υπομονή και τους ενθαρρύνει να ξεπεράσουν μακροχρόνια εμπόδια και προβλήματα. Επίσης, παρέχει γαλήνη και εμπνέει την εγκράτεια. Σχετίζεται με το κάρμα και βοηθά τους ανθρώπους να κατανοήσουν το νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος. Ο Κασσιήλ μπορεί να χρειαστεί μέχρι και τέσσερα χρόνια για να επιλύσει ένα πρόβλημα (λόγω της συσχέτισής του με τον πλανήτη Κρόνο, που χρειάζεται τέσσερα χρόνια για να ολοκληρώσει μια περιστροφή γύρω από τον Ήλιο). Βέβαια, ο Ραφαήλ συνεργάζεται μαζί του για την επιτάχυνση της διαδικασίας.Προσφέρει την ήρεμη παρουσία του σε όσους έχουν ανάγκη από παρηγοριά,όσους αισθάνονται πικραμένοι και εγκαταλειμένοι,βοηθώντας να σηκώσουν το βάρος του πόνου και της απελπισίας.


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

4 Απ: Eυρετήριο των αγγέλων Την / Το Παρ Απρ 15, 2011 1:47 am

Λαμπριήλ
Πρόκειται για τον άγγελο που καθοδηγεί τους ανθρώπους να βρουν το μονοπάτι για την επιστροφή στην φωτεινή πατρίδα τους, την Εστία, καθαρίζοντας τις νοητικές τοξίνες. Εάν επιθυμείτε να αναζητήσετε το πνευματικό σας μονοπάτι, ζητήστε από αυτόν τον άγγελο να διαλύσει τις πλάνες & να προβάλλει στο φως τους πνευματικούς σας στόχους.

Λαχαβιήλ
Ανήκει στα τάγματα του Ραφαήλ. Μπορεί κανείς να τον επικαλεστεί για να αποτρέψει κακό οποιουδήποτε είδους. Παλαιότερα μάλιστα, οι άνθρωποι τον επικαλούνταν για να τους προστατέψει από μάγια, κατάρες, ή, το κακό μάτι. Ωστόσο, μπορεί κανείς να τον επικαλεστεί οποτεδήποτε βλέπει κακό σε οποιαδήποτε μορφή.

Λιβέλ

Είναι ένας άγγελος της δημιουργικότητας. Μπορείτε να τον επικαλεστείτε όταν έχετε αμφιβολίες για τις δημιουργικές σας ικανότητες. Θα χαρεί να σας βοηθήσει.

Μαγκοάρ
Ανήκει στο τάγμα του Ουριήλ. Καθοδηγεί τους ανθρώπους να ξεπερνούν τις διάφορες συναισθηματικές προσκολλήσεις, ανοίγοντας νέους δρόμους με φωτεινές επιλογές. Μπορείτε να τον επικαλεστείτε, εάν επιθυμείτε να απελευθερωθείτε από τοξικές σχέσεις που σας δημιουργούν δυσάρεστα & επίπονα συναισθήματα, καθώς θα σας βοηθήσει να βρείτε νέους τρόπους έκφρασης και δημιουργίας συναισθημάτων.

Mαϊόν
Ο συγκεκριμένος άγγελος θα σας βοηθήσει όποτε χρειάζεστε αυτοέλεγχο & αυτοπειθαρχία στα συναισθήματά σας.

Μαλαχιδραήλ
Μπορείτε να επικαλεστείτε αυτόν τον άγγελο, όποτε αισθάνεστε ότι χρειάζεστε το αναγκαίο κουράγιο & τη δύναμη να υποστηρίξετε τη γνώμη σας & αυτό που πιστεύετε ως σωστό.

Μαναδήλ

Θεωρείται ο άγγελος προστάτης των θαλασσών .Ενδιαφέρεται για όλους τους ζωντανούς οργανισμούς των υδάτων. Μπορούν να τον καλέσουν όμως και οι άνθρωποι που ταξιδεύουν στις θάλασσες.

Mελχισεδέκ

Το όνομά του σημαίνει «Βασιλιάς της δικαιοσύνης». Λέγεται πως είναι ένας από τους πιο ισχυρούς αγγέλους του Παραδείσου. Ήταν δάσκαλος του Αβραάμ, ενώ κάποιες πηγές αναφέρουν πως πραγματοποιούσε μαζικούς εξορκισμούς σε συνεργασία με τον Μιχαήλ. Σύμφωνα με τον Απόστολο Παύλο, ο Μελχισεδέκ προετοίμασε το πεδίο για την άφιξη του Χριστού, και πριν από τέσσερις χιλιάδες χρόνια πέρασε εκατό χρόνια στη γη, ιδρύοντας μία σχολή για να διδάξει στους ανθρώπους για το Θεό. Γι΄αυτό το λόγο απεικονίζεται ως διδάσκαλος ή λέκτορας, κρατώντας μια περγαμηνή στο ένα χέρι. Ο ρόλος του έγκειται επίσης στο να εξισορροπεί και να εναρμονίζει όλες τις ενέργειες του Σύμπαντος. Οι εργάτες του Φωτός (οι άνθρωποι που έχουν συνειδητοποιήσει ότι έχουν έναν ανώτερο πνευματικό στόχο),μπορούν να επικαλούνται τον Μελχισεδέκ για να τους βοηθήσει στα διαδικασία πλήρης συνείδησης των ανώτερων διαστάσεων. Μπορεί όμως να βοηθήσει και σε θέματα θεραπείας με χρώματα, εξαγνισμού και προστασίας ψυχικών επιθέσεων.

Μέτατρον
Το όνομά του σημαίνει «Ο θρόνος δίπλα από το Θρόνο του Θεού». Εκπέμπει με ένα λευκοπύρινο φως, έχει 36 ζευγάρια φτερά, και τα μάτια του λάμπουν πιο δυνατά και από τον ήλιο. Είναι ένας πολύ δραστήριος άγγελος γιγάντιων καθηκόντων, μεγάλος γενετιστής & δάσκαλος. Υπήρξε ο προφήτης Ενώχ, απόγονος του Αδάμ, που έζησε 365 χρόνια στη Γη, μέχρι που αναλήφθηκε στους Ουρανούς. Ήταν ένας ικανός και τίμιος γραφιάς, που διατήρησε την θεϊκή αγνότητα της ψυχής του. Ανέλαβε μία παρόμοια εργασία στον Ουρανό, να καταγράφει τα όσα συμβαίνουν στη Γη, και στη ζωή του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά. Είναι δηλαδή επικεφαλής των λεγόμενων «ακασσικών αρχείων», και μπορείτε να τον επικαλεστείτε αν θέλετε να εξερευνήσετε προηγούμενες ζωές . Θεωρείται κατά κάποιον τρόπο, ο «γραμματέας» του Θεού. Έχει προηγμένες ικανότητες προβολής στις διάφορες διαστάσεις. Μπορεί να προβάλλεται με την αιθερική του μορφή ταυτόχρονα στη Γη και σε άλλους πλανήτες. Μας βοηθά να κατανοήσουμε την ουράνια οπτική και να μαθαίνουμε πώς να εργαζόμαστε με το αγγελικό πεδίο. Ενθαρρύνει να ξεπεράσουμε την αναβλητικότητα και να κάνουμε τολμηρά βήματα προόδου. Έχει ξεχωριστή θέση στη καρδιά του για τα παιδιά: ενδιαφέρεται για την πνευματική τους αφύπνιση, για εκείνα που είναι υπερκινητικά ή με σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής, για όσα έχουν ξεχωριστά πνευματικά χαρίσματα, ενώ τέλος βοηθά και τα παιδιά που αποχωρούν από τα εγκόσμια, ώστε να προσαρμοστούν στους Ουρανούς. Τέλος, θεωρείται ο αγγελικός πρίγκιπας της ειρήνης.Μεταδίδει την αίσθηση της ζεστής πατρικής φιγούρας,και μην εκπλαγείτε αν πιάσετε τον εαυτό σας να συνδέεται με το εσώτερο παδί σας,όταν εκείνος βρίσκεται κοντά.

Μεχιδιήλ
Είναι άγγελος που έχει να κάνει με θέματα έρωτα. Κύριο καθήκον του είναι να βοηθά τους ανθρώπους που τους λείπει το αναγκαίο κουράγιο για να εκφράσουν την αγάπη τους προς τους άλλους.

Μεχιήλ
Ο συγκεκριμένος άγγελος προστατεύει & ασχολείται ιδιαίτερα με ανθρώπους των γραμμάτων & της επικοινωνίας γενικότερα, όπως τους συγγραφείς, τους φιλολόγους & τους δασκάλους.

Μιζραήλ

Αυτός ο άγγελος βοηθάει τους δημιουργικούς και ταλαντούχους ανθρώπους να αναπτύξουν & να καλλιεργήσουν τις ικανότητες, τα ταλέντα & τις δεξιότητές τους.

Μιρ
Είναι ο άγγελος των επαγγελματικών σχέσεων. Μπορείτε να τον επικαλεστείτε για να σας βοηθήσει σε ότι έχει να κάνει με αυτού του είδους τις σχέσεις, την επίλυση διαφορών και εάν το επιθυμείτε τη δημιουργία εύφορου εδάφους για ανάπτυξη φιλίας.

Μιχαήλ

Το όνομά του σημαίνει «Αυτός που είναι όπως τον Θεό». Η αύρα του έχει χρώμα μπλε ηλεκτρίκ & χρυσαφί. Περιγράφεται ως μεγαλόσωμη φιγούρα πολεμιστή, περίπου εικοσιπέντε ετών, με ξανθά μαλλιά, λεπτά χαρακτηριστικά, χρώμα δέρματος σαν του σφυρήλατου χαλκού, μάτια σαν λίμνες φωτιάς και μια εκπληκτική ακτινοβολία αγάπης και ευσπλαχνίας. Φορά πανοπλία και κρατά ένα μεγάλο ξίφος, το οποίο χρησιμοποιεί για να λύνει τα δεσμά του φόβου. Είναι ο μεγαλύτερος άγγελος του Χριστιανισμού, του Ιουδαϊσμού και του Ισλαμισμού, ενώ αναφορές για αυτόν υπάρχουν ακόμη στην Κέλτικη & την Περσική παράδοση. Ήταν εκείνος που έδιωξε τον εωσφόρο από τον Παράδεισο μετά από τη μάχη ανάμεσα στους καλούς και τους εξεγερθέντες αγγέλους .Εμφανίστηκε επίσης στο Μωυσή μέσα σε ένα φλεγόμενο θάμνο, απελευθέρωσε τον Πέτρο από τη φυλακή και διέσωσε τον Δανιήλ από τη φωλιά του λιονταριού. Η Ιωάννα της Λωρραίνης είπε στους ανακριτές της ιεράς εξέτασης ότι ο Μιχαήλ τής έδωσε ώθηση και κουράγιο. Πρόκειται για τον σημαντικότερο άγγελο πολεμιστή του Θεού και προστάτη της ανθρωπότητας, καθώς οδηγεί τις ουράνιες δυνάμεις (λεγεώνες του Φωτός) ενάντια στο κακό. Υποστηρίζει τις ηρωικές πράξεις και τη γενναιότητα. Εκφράζει τη δύναμη & τη θέληση του Θεού, καθώς και την πίστη, την προστασία, την αλήθεια, το θάρρος και τη δικαιοσύνη. Πολεμά για οτιδήποτε είναι καλό, αξιότιμο και ενάρετο. Επιβλέπει το σκοπό της ζωής όσων εργάζονται με το Φως. Είναι ο μεγάλος αφυπνιστής της εποχής μας που κατευθύνει τις συνειδητότητες των ανθρώπων την χιλιετία που διανύουμε. Η ενέργειά του θα σας προστατεύσει, θα σας εμψυχώσει και θα κόψει τυχόν δεσμά που σας περιορίζουν, απαλλάσσοντάς σας από τις τοξίνες που συνδέονται με το φόβο. Επιπλέον καθοδηγεί και κατευθύνει όσους αισθάνονται χαμένοι ή τελματωμένοι με το σκοπό της ζωής τους, ενώ έχει και μια απίστευτη κλίση προς την επιδιόρθωση ηλεκτρικών και μηχανικών συσκευών. Καλέστε τον οποτεδήποτε νιώσετε φόβο, ανασφάλεια ή ότι είστε ευάλωτοι. Θα έρθει στο πλευρό σας αμέσως να σας δώσει κουράγιο, θάρρος και να εγγυηθεί την ασφάλειά σας. Θα νιώσετε την παρουσία του σαν μια πυρώδη ενέργεια ενός σωματοφύλακα της αγάπης, εκπέμποντας μπλε και χρυσές σπίθες, ενώ ίσως δείτε ένα πολύ δυνατό φως ή νιώσετε μια ζέστη.Να θυμάστε ότι η αίσθηση του χιούμορ και η εξυπνάδα του είναι απεριόριστα,και δεν θα υπάρξει ούτε μια στιγμή βαρεμάρας κατά την επικοινωνία μαζί του.


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

5 Απ: Eυρετήριο των αγγέλων Την / Το Παρ Απρ 15, 2011 1:48 am

Ναναήλ
Θεωρείται ο άγγελος που βοηθάει τους ανθρώπους οι οποίοι δρουν στο φάσμα του νόμου και της τάξης.

Νιλαϊλά
Θεωρείται ποιητής, καθώς ασχολείται με τη στιχουργία, ενώ βοηθά και τους ανθρώπους να απολαμβάνουν τη γαλήνη και την ησυχία. Είναι ο άγγελος της αρμονίας και της ομορφιάς. Μπορεί να βοηθήσει ώστε να βρείτε την αγάπη και την ευτυχία στη ζωή σας, ειδικά μετά από μια αποτυχία ή απογοήτευση. Μπορεί κανείς να τον επικαλεστεί απαγγέλλοντας παράλληλα τη πρώτη στροφή του Ψαλμού 9 .

Νουριήλ
Σε μερικές περιπτώσεις αποκαλείται ο άγγελος της φωτιάς. Μάλιστα το όνομά του προέρχεται από την αραμαϊκή λέξη nura,που σημαίνει «φωτιά». Λέγεται ότι είναι τρισήμιση μίλια ψηλός, και θεωρείται μια ισχυρή δύναμη για την καταπολέμηση του κακού.

Οονιεμέ

Μπορεί κανείς να επικαλεστεί τον συγκεκριμένο άγγελο όταν αισθάνεται ευγνώμων και όταν θέλει να ευλογήσει κάποιον.

Ουζιήλ
Το όνομά του σημαίνει «Η δύναμη του Θεού». Είναι ο άγγελος του ελέους. Παρέχει πίστη και ελπίδα στις σκοτεινότερες στιγμές μας. Είναι ο άγγελος που μπορεί κανείς να επικαλεστεί όταν όλα φαίνονται ανέλπιδα και αισθάνεται πως δεν υπάρχει νόημα να συνεχίσει. Επίσης, εργάζεται σκληρά για να διδάξει στους ανθρώπους την πίστη, την ελπίδα, την αγάπη και τη συγχώρεση. Λέγεται πως είναι ένας από τους επτά αγγέλους που στέκονται μπροστά από το Θρόνο του Θεού.

Oυριήλ
Το όνομά του σημαίνει «Φωτιά του Θεού». Εκπέμπει σε χρώμα πορφυρόχρυσο και φέρεται να κρατά ένα πάπυρο.Έχει δυναμική & επιβλητική παρουσία με άγρια ομορφιά. Κάποιοι θρύλοι αναφέρουν πως ίσως πρόκειται για τον Ιακώβ που μετατράπηκε στον συγκεκριμένο άγγελο. Προειδοποίησε το Νώε για τον επικείμενο κατακλυσμό. Είναι ο άγγελος της προφητείας, αλλά και της ειρήνης στο κόσμο. Έχει την ικανότητα να αντανακλά το αφάνταστο Φως, τον Θεό. Συνδέεται με τον ηλεκτρισμό, τους κεραυνούς, τις βροντές και άλλα φυσικά φαινόμενα. Το Φως του Θεού, που μεταδίδεται από τον Ουριήλ, μας χαρίζει φώτιση και σοφία, στοιχεία απαραίτητα για όσους αισθάνονται ότι έχουν χάσει το δρόμο τους στη ζωή. Φωτίζει τις καταστάσεις και δίνει προφητικές πληροφορίες & προειδοποιήσεις. Είναι σαν το σοφό γέροντα που καταφεύγει κανείς για πνευματικές πληροφορίες. Επικαλεστείτε τον αν θέλετε βοήθεια σε δημιουργικές δραστηριότητες ,καθώς θα ανοίξει το δρόμο της κατεύθυνσης, βελτιώνοντας τις σωστές επιλογές σας. Μπορείτε όμως να τον καλέσετε και για βοήθεια σε φυσικά φαινόμενα όπως σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές, ανεμοστρόβιλους .

Πασάρ

Είναι ο άγγελος που ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την μαντική τέχνη και απολαμβάνει να βοηθά τους ανθρώπους να αναπτύσσουν τις ικανότητές τους στις προγνώσεις. Μπορεί κανείς να τον επικαλεστεί αν επιζητεί βοήθεια όταν προσπαθεί να μαντέψει ή να προφητεύσει κάτι.

Περπετιήλ

Αυτός ο άγγελος βοηθάει τους ανθρώπους να επιτύχουν. Μπορεί, δηλαδή, κανείς να τον επικαλεστεί αν εργάζεται σε κάτι που αξίζει να διεκπεραιωθεί, αλλά δυσκολεύεται να το ολοκληρώσει. Θα σας βοηθήσει να το επιτύχετε.


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

6 Απ: Eυρετήριο των αγγέλων Την / Το Παρ Απρ 15, 2011 1:49 am

Ραγουήλ
Το όνομά του σημαίνει «Φίλος του Θεού». Πρόκειται για τον άγγελο που επιβλέπει τη συμπεριφορά & συντονίζει τη συνεργασία όλων των υπόλοιπων αγγέλων, ώστε να δρουν αρμονικά & οργανωμένα. Θεωρείται ένας από τους αγγέλους που μετέφεραν τον Ενώχ στον Παράδεισο. Αποκαλείται και άγγελος της Δικαιοσύνης, καθώς του αρέσει να βοηθά τους αδικημένους & τους κατατρεγμένους. Είναι ένας ευγενικός, γεμάτος καλοσύνη βοηθός του Θεού που μπορείτε να τον επικαλεστείτε όταν νιώθετε θιγμένοι ή ταπεινωμένοι και χρειάζεστε μια τονωτική ώθηση, όταν θέλετε να επιλυθούν διαφωνίες και όταν επιθυμείτε να δυναμώσετε την πίστη σας.Λέγεται πως κινείται τόσο γρήγορα που μερικές φορές οι υπόλοιποι άγγελοι δεν προλαβαίνουν καν να τον δουν.Εκπέμπει σε αποχρώσεις του μπλε.

Ραζιήλ

Το όνομά του σημαίνει «Το μυστικό του Θεού». Εκπέμπει σε χρώμα βαθύ γαλάζιο και σκούρο κόκκινο, και έχει μια έντονη κίτρινη αύρα γύρω από το κεφάλι του. Είναι ο άγγελος των κρυφών μυστηρίων. Κατέγραψε σε ένα βιβλίο όλα τα μυστήρια & τη γνώση του Σύμπαντος, και το έδωσε στον Αδάμ για καθοδήγηση, ενώ αργότερα, πέρασε στα χέρια του Ενώχ, του Νώε και του βασιλιά Σολομώντα. Το βιβλίο περιείχε για παράδειγμα, όλα τα θεραπευτικά βότανα που υπάρχουν στον κόσμο και τα οποία θα μπορούσαν να θεραπεύσουν κάθε ασθένεια που θα μπορούσε να προκύψει στους ανθρώπους. Ο άγγελος αυτός ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τη γνώση και τη θεϊκή μαγεία. Παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη θεϊκή διάσταση, επιτρέποντάς μας να «αγγίξουμε» το αίνιγμα που ονομάζεται Θεός. Απολαμβάνει να βοηθά πρωτότυπους στοχαστές να αναπτύσσουν ιδέες. Μπορεί να τον επικαλεστεί κανείς όταν χρειάζεται απαντήσεις σε δύσκολες ερωτήσεις. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε εσωτεριστικό υλικό, τους κανόνες που διέπουν την ιερή γεωμετρία, την κβαντική φυσική και άλλες πληροφορίες υψηλού επιπέδου. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αναπτύξετε ψυχικές ικανότητες ανώτερου επιπέδου, όπως να βλέπετε, να ακούτε, να νιώθετε και να γνωρίζετε τη θεϊκή καθοδήγηση.

Ραμιήλ
Είναι άγγελος του ελέους, του οίκτου, και της αγάπης. Μπορεί κανείς να τον επικαλεστεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους που στερούνται αγάπης και συμπόνιας. Το βασικό του καθήκον του δηλαδή είναι να ενθαρρύνει την συναίσθηση, την ευγένεια, και την κατανόηση όλου του κόσμου. Μερικοί πιστεύουν πως όταν ο Άγιος Φραγκίσκος πέθανε, μετατράπηκε στον Άγγελο Ραμιήλ.

Ραφαήλ
Το όνομά του σημαίνει «Ο Θεός θεραπεύει». Εκπέμπει σε πράσινο σμαραγδένιο χρώμα, και μπορείτε να τον οραματιστείτε ως ταξιδιώτη που κρατά μια ράβδο. Θεωρείται ο θεραπευτής ιατρός του αγγελικού βασιλείου. Ήταν εκείνος που θεράπευσε τον πόνο του Αβραάμ κατά την περιτομή του. Βρίσκεται πίσω από κάθε θεραπεία, ακόμη και το κλείσιμο μιας πληγής. Χαρίζει εσωτερική καθοδήγηση, αγάπη, συμπόνια, ισορροπία και έμπνευση, ώστε να θεραπεύσουμε τους άλλους. Είναι γνωστός επίσης και ως ο επικεφαλής των φυλάκων αγγέλων και προστάτης των ταξιδευτών. Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την αποθεραπεία, τη δημιουργικότητα, τη γνώση, την επιστήμη, την επικοινωνία, τα ταξίδια και τους νέους ανθρώπους. Ασχολείται επιπλέον με την θεραπεία των ζώων και της γης. Προστατεύει ιατρούς,θεραπευτές,αστρονόμους και ταξιδιώτες.Λέγεται πως είναι ένας άγγελος που γελάει πολύ και έχει εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ. Γνωρίζει όλες τις ιδιότητες των βοτάνων. Καθοδηγεί τους θεραπευτές ανθρώπους να γνωρίζουν ποιες φυσικές θεραπείες της Γης να χρησιμοποιήσουν για τους ασθενείς τους. Θεωρείται επίσης και ο άγγελος της αφθονίας, μιας και μπορεί να ξεκλειδώσει τις πόρτες της ευημερίας, της ευτυχίας και της αγάπης. Εργάζεται από κοινού με τον Μιχαήλ για τον εξορκισμό ενοχλητικών πνευμάτων και τον ενεργειακό καθαρισμό χώρων. Μπορείτε να καλέσετε τον Ραφαήλ και για τη θεραπεία κάποιου άλλου. Θα πάει όπου του ζητηθεί, χωρίς ωστόσο να αναμειχθεί στην ελεύθερη βούληση του ενδιαφερομένου. Αν κάποιος αρνείται την πνευματική θεραπεία, η επιλογή του θα γίνει σεβαστή. Η παρουσία του αγγέλου ωστόσο, θα έχει ανακουφιστικά αποτελέσματα.

Ραχεήλ

Πρόκειται για τον άγγελο που μπορείτε να επικαλείστε, για προβλήματα που υπάρχουν στον ερωτικό και σεξουαλικό τομέα της ζωής.

Ρεχαήλ
Είναι ο άγγελος της μακροζωίας και του αυτοσεβασμού. Εργάζεται ακούραστα για να εμπνεύσει το σεβασμό προς τους άλλους ανθρώπους, και κυρίως τους γονείς. Προσπαθεί να προωθεί ανθρωπιστικές ιδέες ,αλλά βοηθά και στην υγεία των ατόμων. Συνεπώς, μπορεί κανείς να τον επικαλεστεί για θέματα υγείας, αυτοσεβασμού & σεβασμού στους άλλους.

Ροχήλ

Είναι ο άγγελος της χαμένης ιδιοκτησίας & περιουσίας. Μπορείτε να τον επικαλείστε σε περιπτώσεις που έχετε χάσει κάτι.

Σαλαφιήλ
Το όνομά του σημαίνει «Πληροφοριοδότης του Θεού». Βασικό του καθήκον είναι να βοηθά τους ανθρώπους να προσεύχονται. Μπορεί κανείς να τον επικαλεστεί για βοήθεια, αν θέλει να μάθει πώς να προσεύχεται πιο αποτελεσματικά, χωρίς να αποσπάται εύκολα η προσοχή.

Σάνταλφον
Η φύση μας προσφέρει όλα τα χρώματα, τα οποία αποτυπώνονται στο πλήθος των δέντρων, των φυτών, των λουλουδιών και των κρυστάλλων. Όταν τα χρησιμοποιούμε για να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας και το περιβάλλον, συντονιζόμαστε αυθόρμητα με την ενέργεια του Σάνταλφον, που είναι προστάτης της Γης και υπεύθυνος για την ευημερία της ανθρωπότητας. Ο άγγελος αυτός ήταν ο προφήτης Ηλίας. Η ανάληψή του έγινε μέσα σε ένα φλεγόμενο άρμα το οποίο τραβούσαν δύο φωτεινά άλογα, συνοδευόμενα από έναν ανεμοστρόβιλο. Ο κυριότερος ρόλος του είναι να μεταφέρει τις προσευχές των ανθρώπων στο Θεό για να εισακουστούν. Λέγεται ότι είναι τόσο ψηλός που κάποιος άνθρωπος θα χρειαζόταν πεντακόσια χρόνια για να σκαρφαλώσει από τα πόδια του μέχρι την κορυφή του κεφαλιού του. Είναι δίδυμος αδελφός του Μέτατρον. Συνήθως απεικονίζεται με πουλιά να πετάνε γύρω του. Βοηθά τον Μιχαήλ στην καταπολέμηση των αρνητικών ενεργειών, ενώ είναι συνδεδεμένος και με την μουσική. Όταν τον επικαλείστε, να έχετε στραμμένη την προσοχή σας σε οποιαδήποτε μουσική ακούσετε στο μυαλό σας, διότι πολύ πιθανόν να είναι η απάντηση στις προσευχές σας.

Σαριήλ

Το όνομά του σημαίνει «Η εντολή του Θεού». Βοηθά τους ανθρώπους που θέλουν να μάθουν. Λέγεται πως ενθάρρυνε το Μωυσή να μελετήσει. Παρέχει καθοδήγηση όποτε χρειάζεται κανείς, αλλά και προστασία από το κακό μάτι. Επίσης, ενδιαφέρεται για τις θεραπείες, βοηθώντας τον Ραφαήλ. Είναι ο άγγελος που θα καλέσετε να σας βοηθήσει για τη θεραπεία μολύνσεων και άλλων ασθενειών που προκλήθηκαν από την έλλειψη καθαριότητας ή καλής υγιεινής.

Σαχιήλ
Ο άγγελος αυτός δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για νομικά θέματα, καλή τύχη, αγαθοεργία και εξάπλωση. Μπορείτε να τον επικαλεστείτε για οικονομικά θέματα. Είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει να κερδίσετε χρήματα, αλλά δεν θα το κάνει αν επιθυμείτε να τα αποκτήσετε χωρίς σημαντικό λόγο.

Σεαλτιήλ
Το όνομά του σημαίνει «Παράκληση του Θεού». Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το διαλογισμό, το στοχασμό και την πνευματικότητα. Μπορείτε να τον καλέσετε σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια σε τέτοια θέματα.

Σεραφιήλ
Πρόκειται για έναν από τους υπέρτατους αγγέλους, που εποπτεύει την κίνηση & την αρμονία των πλανητών του γαλαξία μας. Ξυπνάει αρχέγονες γνώσεις και δίνει απαντήσεις στα μυστήρια του σύμπαντος. Είναι γνώστης των διαστάσεων και των υπερβατικών ταξιδιών. Διδάσκει άλλους αγγέλους πώς να ψάλλουν τις δοξασίες του Θεού. Δεν ασχολείται άμεσα με καθημερινά θέματα των ανθρώπων, αλλά αν του ζητηθεί μπορεί να εμποτίσει εσωτερική γαλήνη & ευχάριστη διάθεση, καθώς και να απελευθερώσει κατώτερα συναισθήματα όπως θυμός, ζήλια, καχυποψία.


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

7 Απ: Eυρετήριο των αγγέλων Την / Το Παρ Απρ 15, 2011 1:51 am

Ταχαριήλ
Είναι ο άγγελος της αγνότητας και του εξαγνισμού. Ενθαρρύνει την καθαρότητα του μυαλού και την καθαριότητα του σώματος. Μπορεί να τον επικαλεστεί κανείς, όταν χρειάζεται να διακόψει τις καθημερινές του σχέσεις και επιζητεί μια στενότερη σχέση & επαφή με τα θεία. Αυτή η περίοδος μπορεί να διαρκέσει λίγο ή πολύ, όμως θα εξαγνίσει το σώμα, το μυαλό, την καρδιά και την ψυχή σας.

Τεζαλήλ

Είναι ο άγγελος υπεύθυνος για την εμπιστοσύνη και την πίστη σε όλες τις σχέσεις αγάπης. Εργάζεται σκληρά για να κρατήσει τα ζευγάρια μαζί για όσο διάστημα υπάρχει η δυνατότητα να σωθεί η σχέση. Μερικές φορές, αν στο ζευγάρι οι σύντροφοι απομακρύνονται ο ένας από τον άλλο, ο Τεζαλήλ αναγνωρίζει το γεγονός πως ίσως να είναι καλύτερα για αυτούς να χωρίσουν παρά να συνεχίσουν σε μια νεκρή σχέση. Μπορεί κανείς να τον επικαλεστεί αν έχει οποιεσδήποτε ανησυχίες για την ποιότητα της σχέσης του.

Τεϊαζήλ

Πρόκειται για τον άγγελο που προστατεύει τους συγγραφείς, τους καλλιτέχνες, τους γλύπτες και τους μουσικούς. Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να τον επικαλεστούν όταν χρειάζονται οποιαδήποτε βοήθεια στις δημιουργικές τους ικανότητες.

Τζαφκιήλ

Είναι ο άγγελος που εκφράζει τη θεϊκή θηλυκή υδάτινη όψη της δημιουργίας. Το χρώμα που εκπέμπει είναι το ιώδες. Προσφέρει ευλογίες οι οποίες, μέσω της πίστης, μεταδίδουν τη σοφία και έτσι μας οδηγούν στην πνευματική ανάπτυξη. Αποβάλλει οτιδήποτε επιφανειακό εμποδίζει την πνευματική εξέλιξή μας και βοηθά να αναπτύξουμε τη θηλυκή πλευρά της ιδιοσυγκρασίας μας. Παρέχει πρόσβαση στη σύνδεση με το αγγελικό βασίλειο. Εάν επιθυμείτε να έχετε καθαρή επίγνωση της αγγελική καθοδήγησης, μπορείτε να επικαλεστείτε τον συγκεκριμένο άγγελο.

Χαββιήλ
Ο άγγελος αυτός ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την αγάπη, την πίστη και τη δέσμευση. Μπορείτε να τον επικαλεστείτε αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σχέση σας. Βοηθά τους ανθρώπους να βρουν την αναγκαία εμπιστοσύνη για να δεσμευτούν. Ο ρόλος του εκτείνεται σε θέματα πίστης και δέσμευσης σε όλους τους τομείς της ζωής.

Χαγιαήλ
Θεωρείται πως είναι ο άγγελος που βοηθάει τους ανθρώπους να κατανοήσουν πολύπλοκες ιδέες και αρχές. Οπότε μπορείτε να τον επικαλεστείτε αν νιώθετε ότι έχετε ανάγκη τέτοιου είδους βοήθεια σε οποιαδήποτε περίσταση.

Χαδρανιήλ
Το όνομά του σημαίνει «Μεγαλείο του Θεού». Λέγεται ότι είναι περισσότερο από δύο εκατομμύρια μίλια ψηλός, η φωνή του μπορεί να διαπεράσει 20.000 ουρανούς, και κάθε λέξη που προφέρει παράγει 12.000 αναλαμπές φωτός. Θεωρείται ότι στέκεται ως πανίσχυρος προστάτης & φρουρός της πύλης του Παραδείσου. Βοηθάει τους ανθρώπους να αυξήσουν την αγάπη που αισθάνονται για τον/την σύντροφό τους. Μπορεί όμως να τον επικαλεστεί κανείς και κάθε φορά που χρειάζεται βοήθεια για να εκφραστεί.

Χαζιήλ
Το όνομά του σημαίνει «Όραμα του Θεού». Μπορεί κανείς να τον επικαλεστεί όταν επιζητεί την ευσπλαχνία και το έλεος του Θεού, ή, όταν αναζητεί την αρμονία μέσα σε ομάδες ανθρώπων.

Χαμαλιήλ

Είναι ο άγγελος τον οποίο μπορείτε να επικαλείστε για οποιαδήποτε ζητήματα έχουν να κάνουν με τη λογική και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Χαμιήδ
Πρόκειται για τον άγγελο που βοηθά στην πραγματοποίηση θαυμάτων. Μπορεί κανείς να τον επικαλεστεί όταν χρειάζεται κάποιο θαύμα στη ζωή του.

Χανιήλ

Το όνομά του σημαίνει «Η Χάρη του Θεού». Ακτινοβολεί σε χρώμα τουρκουάζ, και είναι ένας ήσυχος & υπομονετικός άγγελος. Λέγεται ότι είναι ο άγγελος που μετέφερε τον Ενώχ στον Παράδεισο. Πρόκειται για έναν άγγελο μαχητή, βοηθά να εκπληρώσουμε την αποστολή της ψυχής μας δηλαδή να αγαπάμε το Θεό και να ενωθούμε εκ νέου μαζί Του. Είναι προστάτης της ψυχής, και δίνει δύναμη, επιμονή, αποφασιστικότητα και την απαραίτητη ενέργεια για να φθάσουμε στη φώτιση. Φανερώνει οράματα και αγγελικές συμπτώσεις. Επίσης, βοηθά στην ανάκτηση των χαμένων μυστικών φυσικών θεραπευτικών λύσεων, ιδιαίτερα όσων έχουν να κάνουν με τη χρήση σεληνιακής ενέργειας και τους κρυστάλλους. Συνδράμει ώστε να απολαμβάνουμε τη ζωή μας με περισσότερη χάρη & να παραμένουμε ισορροπημένοι σε διάφορα σημαντικά γεγονότα όπως μια ομιλία, ένα ραντεβού, ή μια συνέντευξη για εργασία. Βοηθά τους ανθρώπους να ξεπεράσουν την ντροπαλότητα και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Εκτιμά τις δημιουργικές αναζητήσεις. Για ζητήματα που έχουν να κάνουν με αγάπη, ρομάντζο, σεξουαλικότητα, ειρήνη, αρμονία, ομορφιά, εσωτερική γαλήνη, συντροφιά υπέροχων φίλων, επικαλεστείτε τον.

Χαραχέλ
Είναι ο άγγελος υπεύθυνος για τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τις βιβλιοθήκες, τα αρχεία και άλλες αποθήκες γνώσεων. Μπορεί κανείς να τον επικαλεστεί για βοήθεια και συμβουλή σε οποιαδήποτε θέματα έχουν να κάνουν με μελέτη, μάθηση και εξετάσεις.

Χαριήλ

Επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την φυσική επιστήμη και παρέχει στους ανθρώπους μια αίσθηση ομορφιάς και εκτίμησης για τα λεπτότερα και ομορφότερα πράγματα στη ζωή.

Χαρμεϊνί

Είναι ένας άγγελος χαράς, ευτυχίας, φιλίας και αγάπης. Μπορεί κανείς να τον επικαλεστεί κάθε φορά που χρειάζεται κάποια από αυτές τις ιδιότητες.

Χαχαλήλ

Πρόκειται για τον άγγελο, ο οποίος βοηθάει τους αυτοεργοδοτούμενους ανθρώπους να παίρνουν σωστές & κατάλληλες εμπορικές αποφάσεις.

Χεχοήλ
Λέγεται πως ο Χεχοήλ πήρε τον Αβραάμ για μια περιδιάβαση στον Παράδεισο και στο τέλος τον οδήγησε να συναντήσει το Θεό. Περιγράφεται με πορφυρά χρώματα και ζαφειρένια επιδερμίδα. Καθοδηγεί τις επουράνιες χορωδίες που ψάλλουν δοξασίες στο Θεό. Είναι ευτυχής όταν μπορεί να βοηθάει μουσικούς, ιδιαίτερα τους τραγουδιστές.

Χοδνιήλ

Είναι ένας από τους αγγέλους που μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία της ανθρώπινης απερισκεψίας.


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

8 Απ: Eυρετήριο των αγγέλων Την / Το Παρ Απρ 15, 2011 1:52 am

Η Βασίλισσα των αγγέλων
Η Παναγία, θεωρείται η Παντάνασσα των αγγέλων (πάντων + άνασσα = βασίλισσα όλων).Μάλιστα τής έχει αποδοθεί αυτός ο τίτλος ήδη από τον 9ο αιώνα. Οι άγγελοι την λατρεύουν και εργάζονται μαζί της για την πραγματοποίηση θαυμάτων. Δρα ως μεσάζοντας ανάμεσα στο Θεό και την ανθρωπότητα .Στο Μεσαίωνα οι άνθρωποι πίστευαν πως η Παρθένος Μαρία δεν πέθανε, αλλά πάρθηκε στον Παράδεισο, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή. Πολλοί άνθρωποι, ιδίως παιδιά έχουν δει οράματα της Παναγίας σε διάφορους τόπους. Το 1858 στη Λούρδη, ένα κορίτσι την είδε πολλές φορές σε ένα σπήλαιο δίπλα από ένα ποτάμι κοντά στην πόλη. Μάλιστα, στην τελευταία της εμφάνιση ήταν είκοσι χιλιάδες άνθρωποι παρόντες που επιβεβαίωσαν το γεγονός. Έχει εμφανιστεί επίσης στη Γουαδελούπη το 1531,στο Παρίσι το 1830,στο Νοκ της Ιρλανδίας το 1879 και στη Φατίμα της Πορτογαλίας το 1917.Προσωπικά,είχα την ευλογία και την τύχη να νιώσω την παρουσία της μία φορά όταν την επικαλέστηκα ζητώντας της να με πάρει από το χέρι και να με καθοδηγήσει στη ζωή. Πέρασαν λιγοστά δευτερόλεπτα, κι ενώ πήγα προς στιγμήν να νιώσω απογοήτευση, αμέσως ένιωσα μια θερμή ενέργεια να μου κρατά για αρκετή ώρα το δεξί μου χέρι. Η εμπειρία ήταν συγκλονιστική και οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν την έκρηξη συναισθημάτων που βίωσα. Σας διαβεβαιώνω ότι πρόκειται για μια πολύ τρυφερή, υπομονετική και ευγενική παρουσία, γεμάτη πραότητα. Μπορείτε να έχετε κι εσείς ανάλογη εμπειρία. Πηγαίνει σε οποιονδήποτε την καλέσει ανεξαιρέτως της θρησκείας ή της προηγούμενης συμπεριφοράς του. Είναι έκφραση αγάπης και συγχώρεσης. Όταν εμφανιστεί μπορεί να μυρίσετε ευωδιαστά λουλούδια ,ή, να νιώσετε μια τρυφερή ζεστασιά στην καρδιά σας ,ή, να δείτε γαλάζιες σπίθες φωτός. Θα νιώσετε γαλήνη και ασφάλεια, σαν να μπήκε μία δυνατή και τρυφερή μητέρα στο δωμάτιο για να διώξει τους εφιάλτες και να τους αντικαταστήσει με γλυκά όνειρα. Μπορεί να εμφανιστεί όμως και σε όνειρό σας ως μια στοργική μάνα, εκπέμποντας το κατάλευκο Φως της αγνότητας. Έχει πάντοτε πέντε αγγέλους γύρω της σε σχήμα αστεριού: τον Νοραέλ (εκπέμπει σε λευκό-ροζ και εκφράζει την αγάπη),τον Σοχράν (εκπέμπει σε λευκό-γαλάζιο και εκφράζει την πίστη),τον Αναήλ (εκπέμπει σε λευκό-πράσινο και εκφράζει την θεραπεία),τον Καντάρ (εκπέμπει σε λευκό-μωβ και εκφράζει τον εξαγνισμό),και τον Βελήρ (εκπέμπει σε λευκό-χρυσό και εκφράζει την ισορροπία).Η Παναγία, ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για οποιοδήποτε ζήτημα έχει να κάνει με παιδιά: παρακολουθεί τα ίντιγκο και κρυστάλλινα παιδιά (δηλαδή ιδιαίτερα χαρισματικά παιδιά στην ψυχή, που φέρουν σπόρους αλλαγής της ανθρωπότητας) & υποστηρίζει οποιονδήποτε έχει ως σκοπό του να τα βοηθήσει. Στηρίζει επίσης όσους έχουν καλές προθέσεις απέναντι στα παιδιά, ενώ μπορείτε να την επικαλεστείτε και σε ζητήματα γονιμότητας, υιοθεσίας και γενικότερα οποιοδήποτε θέμα έχει να κάνει με παιδιά. Επίσης, είναι μια ισχυρή θεραπεύτρια, που ανακουφίζει και θεραπεύει τους ανθρώπους που ζητούν τη βοήθειά της. Επιπλέον, αν ανησυχείτε για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο που έχει πεθάνει, ζητήστε από την Μητέρα Μαρία, να το αναζητήσει στα εσωτερικά πεδία της απέναντι όχθης, και να το βοηθήσει να θεραπεύσει οποιεσδήποτε πληγές φέρει η ψυχή του από την επίγεια ζωή, που δεν το βοηθούν να προχωρήσει. Με τη θαυμάσια αγγελική της ενέργεια θα το αγκαλιάσει και θα το οδηγήσει προς το Φως. Τέλος, μπορεί να σας στηρίξει να νιώσετε την συμπόνια στην καρδιά σας, δηλαδή την αγάπη σε συνδυασμό με την κατανόηση αυτών που σκέπτεται και αισθάνεται ο πλησίον.


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης