Η σκάλα του Φωτός

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Διάφορες μικρές προσευχές

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1 Απ: Διάφορες μικρές προσευχές Την / Το Σαβ Ιουν 12, 2010 1:15 am

Η ψυχή μου είναι γεμάτη από Αγάπη θεϊκή.Περιβάλλομαι από θεϊκή Αγάπη.Ακτινοβολώ Αγάπη και Ειρήνη σε ολόκληρο τον κόσμο.Ο Θεός είναι αγάπη και όλοι οι άνθρωποι είναι εκφράσεις θεϊκής Αγάπης.Η Αγάπη του Θεού καίει μέσα μου για όλη την ανθρωπότητα.Είμαι μια λυχνία του Θεού που ακτινοβολεί θεϊκή Αγάπη σε όλους όσους συναντώ και σε όλους όσους σκέφτομαι.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

2 Απ: Διάφορες μικρές προσευχές Την / Το Σαβ Ιουν 12, 2010 1:15 am

Ο Θεός είναι απόλυτα παρών,εδώ,μαζί μου τώρα.Ο Θεός είναι η μοναδική αληθινή Παρουσία-όλα τα άλλα είναι σκιές.Ο Θεός είναι απολυτο Καλό και η αιτία μόνο του απόλυτου Καλού.Δεν μπορεί από την ίδια πηγή να ρέει γλυκό και πικρό νερό.Ο Θεός δεν στέλνει ποτέ ασθένειες,προβλήματα,ατυχήματα,πειρασμούς,ούτε και θάνατο.Είμαι Θεϊκό Πνεύμα.Είμαι παιδί του Θεού.Ζω,κινούμαι και έχω την υπόστασή μου μέσα στον Θεό,γι αυτό και δεν φοβάμαι.Περιβάλλομαι από την Ειρήνη του Θεού και όλα είναι καλά.Κατοικώ στην Παρουσία του Θεού και δεν μπορεί να με αγγίξει κανένας φόβος.Δεν φοβάμαι το παρελθόν,ούτε το παρόν,ούτε το μέλλον,γιατί ο Θεός είναι μαζί μου.Ο Αιώνιος Θεός είναι η διαμονή μου.Τίποτε δεν μπορεί να με αγγίξει,παρά μόνον η δράση του ίδιου του Θεού και ο Θεός είναι Αγάπη.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

3 Απ: Διάφορες μικρές προσευχές Την / Το Σαβ Ιουν 12, 2010 1:16 am

Ο Θεός είναι Απεριόριστη Ζωή,Απεριόριστη Αγάπη,Απεριόριστη Ευφυία,Αμέτρητη Σοφία,Απερίγραπτη Ομορφιά,Αμετάβλητη Αρχή του Απόλυτου Καλού.Ο Θεός είναι υ ψυχή του ανθρώπου.Είμαι εικόνα και ομοίωση του Θεού και έχω τη δύναμη του Λόγου Του.Ο λόγος του κινείται φορτισμένος με τη δύναμή Του.Η δύναμη του Θεού ξυπνά μέσα μου,γεμίζει τη ψυχή μου με ειρήνη,ζωή και χαρά.Η ψυχή μου είναι σαν τη φλεγόμενη βάτο που φλεγόταν από τη δύναμη του Θεού και δεν καιγόταν.Δεν υπάρχουν σκοτεινές γωνιές,ούτε συμπλέγματα,ούτε νευρώσεις,ούτε φόβοι ή αμφιβολίες,ούτε σκοτεινά στοιχεία του παρελθόντος.Η ειρήνη του Θεού με περιβάλλει και με γεμίζει,πορεύεται μαζί μου σαν μια στήλη νεφέλης κατά την ημέρα και σαν μια στήλη πυρός κατά τη νύχτα.Ο Θεός εργάζεται για να με μεταφέρει στον αηλθινό μου τόπο.Μία παρουσία,μία Δύναμη και ένας Νους.Είμαι μέρος αυτής της θεϊκής Παρουσίας και σε Αυτήν διαμένω παντοτινά.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

4 Απ: Διάφορες μικρές προσευχές Την / Το Σαβ Ιουν 12, 2010 1:17 am

Έχω τη δύναμη να αλλάξω τη νοόσφαιρά μου και όταν το κάνω θα αλλάξουν και οι εξωτερικές μου εκδηλώσεις και εμπειρίες.Έχω τη δύναμη να κάνω επιλογή στις σκέψεις μου.Κανένας δεν μπορεί να με κρατήσει μακριά από την αληθινή μου θέση.Υπάρχουν τα πάντα :γνώση,ευφυία,όλα όσα χρειάζομαι.Είμαι μια οντότητα έγω απ το χώρο και το χρόνο.Θα ζήσω για πάντα όπως και όλοι οι άνθρωποι,γιατί είμαι ένα με τον Θεό.Η λάθος πίστη στην αδυναμία και στο φόβο δεν έχει καμία εξουσία πάνω μου.Το σώμα μου είναι ελεύθερο και γεμάτο χαρά.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

5 Απ: Διάφορες μικρές προσευχές Την / Το Σαβ Ιουν 12, 2010 1:17 am

O Θεός είναι Ζωή.Το κατανοώ και το εκφράζω αυτό.Ο Θεός είναι τέλεια αλήθεια.Το κατανοώ και το εκφράζω αυτό.Ο Θεός είναι αγάπη.Το κατανοώ και το εκφράζω αυτό.Εκμπέμπω σκέψεις αγάπης ειρήνης και θεραπείας σε ολόκληρο το σύμπαν.Αν κάποιος με έβλαψε ποτέ ή με πλήγωσε,τον συγχωρώ και το θέμα έχει λήξει.Είμαι ελεύθερος.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

6 Απ: Διάφορες μικρές προσευχές Την / Το Σαβ Ιουν 12, 2010 1:18 am

Ο Θεός είναι απεριόριστη Σοφία.Η Σοφία αυτή είναι δική μου,με καθοδηγεί κι έτσι δεν θα κάνω λάθη.Ο Χριστός μέσα μου είναι λυχνάρι στα πόδια μου.Ο Θεός είναι ουσία ζωής και η ουσία αυτή είναι η πηγή της αφθονίας.Τίποτε δεν θα μου λείψει.Ο Κύριος είναι ο ποιμένας μου.Τίποτε δεν θα στερηθώ.Ο Θεός είναι απεριόριστος,τέλειος νους.Τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του.Δεν έχω να προστατέψω τον εαυτό μου παρά μόνον από τους φόβους μου,τις αμφιβολίες μου,και την τάση για αυτοδικαίωση.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

7 Απ: Διάφορες μικρές προσευχές Την / Το Σαβ Ιουν 12, 2010 1:18 am

Ο Θεός είναι φως και σ Αυτόν δεν υπάρχει σκοτάδι.Ο Θεός είναι φως,αγάπη,απερίγραπτη ομορφιά.Το μεγαλείο και η ωραιότητα της Παρουσίας Του,γεμίζουν τώρα την ψυχη μου.Η ψυχή μου είναι ναός του ζωντανού Θεού.Είναι πλήρης ειρήνης,αρμονίας και χαράς.Δεν υπάρχουν σκιές ή σκοτεινές γωνιές.Η ψυχή μου είναι γεμάτη από το χρυσό φως της παρουσίας του ίδιου του Θεού.Όλοι οι παλιοί φόβοι,πικρίες,τύψεις χάνονται μπροστά Του.Έχω συγχωρήσει τους πάντες,έχω ελευθερώσει τους πάντες,γι αυτό και είμαι ελεύθερος.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

8 Απ: Διάφορες μικρές προσευχές Την / Το Σαβ Ιουν 12, 2010 1:18 am

Είμαι ενέργεια.Είμαι δύναμη.Είμαι γεμάτος ζωή.Η ζωτικότητα του Θεού διαπερνά κάθε ιστό της ύπαρξής μου.Είμαι υγιής σε κάθε κύτταρο του σώματός μου.Η χάρις και η γαλήνη του Κυρίου Ιησού Χριστού,με περιβάλλει.Το μόνο με τον οποίο έχω να ασχοληθώ είναι οι σκέψεις μου.Ο Θεός δεν έχει δυσκολία να επικρατήσει.Ο Θεός μιλά και όλος ο κόσμος ανανεώνεται.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

9 Απ: Διάφορες μικρές προσευχές Την / Το Σαβ Ιουν 12, 2010 1:19 am

Δέχομαι ότι ο Θεός είναι η μόνη Παρουσία και Δύναμη.Συνειδητοποιώ μέσα μου την Παρουσία του Θεού.Δέχομαι ότι ο Θεός είναι Απεριόριστη Ζωή και ότι η Ζωή αυτή είναι η πηγή μου.Τίποτε δεν θα μου λείψει.Ο Θεός με δημιούργησε και ο Θεός με συντηρεί,γι αυτό και όλα πάνε καλά.Πιστεύω ότι ο Θεός θα με φωτίσει και θα με διδάξει όλα όσα μου χρειάζονται.Πιστεύω ότι ο Θεός είναι Απεριόριστο Πνεύμα,Τέλειο και Αγνό.Είμαι θεϊκό Πνεύμα κι επομένως είμαι Τέλειος και Αγνός.Ειμαι εικόνα και ομοίωση του Θεού.Πιστεύω ότι ο Θεός είναι ατέλειωτη Σοφία και οτι η Σοφία αυτή είναι δική μου και με καθοδηγεί.Έχω πλήρη συνείδηση του Χριστού μέσα μου.Ο Χριστός μέσα μου,είναι Τελειότητα και Κατανόηση.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

10 Απ: Διάφορες μικρές προσευχές Την / Το Σαβ Ιουν 12, 2010 1:19 am

απόφαση συγχώρεσης

-Συγχωρώ οποιονδήποτε με πλήγωσε ποτέ ή με έβλαψε,συνειδητά ή ασυνείδητα,σ αυτήν τη ζωή ή σε οποιαδήποτε άλλη,σ αυτό το σύμπαν,το πεδίο ή επίπεδο ύπαρξης ή σε οποιοδήποτε άλλο.Τους προσφέρω χάρη.

-Ζητώ συγχώρεση για οτιδήποτε έκανα ποτέ που πλήγωσε ή έβλαψε κάποιον,συνειδητά ή ασυνείδητα,σ αυτήν τη ζωή ή σε οποιαδήποτε άλλη,σ αυτό το σύμπαν,το πεδίο ή επίπεδο ύπαρξης ή σε οποιοδήποτε άλλο.Ζητώ χάρη.

-Συγχωρώ τον εαυτό μου για οτιδήποτε έκανα ποτέ που πλήγωσε ή έβλαψε κάποιον,συνειδητά ή ασυνείδητα,σ αυτήν τη ζωή ή σε οποιαδήποτε άλλη,
σ αυτό το σύμπαν,το πεδίο ή επιπεδο ύπαρξης ή σε οποιοδήποτε άλλο.Αποδέχομαι τη χάρη.

-Είμαι ελεύθερος.Όλα τα δεσμά και οι περιορισμοί φεύγουν από πάνω μου.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

11 Απ: Διάφορες μικρές προσευχές Την / Το Σαβ Απρ 18, 2015 6:11 pm

Αληθινέ μου Εαυτέ, στο όνομα σου το άπειρο και το αέναο, αποδεσμεύω οποιοδήποτε ον δέσμευσα με τις σκέψεις μου, τα συναισθήματα μου, τους λόγους μου και τις πράξεις μου. Ακυρώνω κάθε υποβολή, επιβολή, κατάκριση προς τους άλλους που διέπραξα συνειδητά ή ασυνείδητα. Αποδεσμεύω και Αποδεσμεύομαι. Είθε η ευλογία της Αγάπης σου να μας καλύψει όλους. Αμήν.


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης