Η σκάλα του Φωτός

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Το μυστικό

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1 Το μυστικό Την / Το Σαβ Ιουν 12, 2010 1:29 am

Το μυστικό είναι το βιβλίο που μάς διδάσκει ότι το σύμπαν μάς δίνει πίσω,αυτό που σκεφτόμαστε και αυτό που αισθανόμαστε.Συνεπώς,αν οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας έχουν φόβο,αγωνία,άγχος,ενοχές,θυμό αυτό σημαίνει ότι "προσκαλούμε" κι άλλα δεινά.Αν είμαστε γεμάτοι αγάπη,χαρά,θετική ενέργεια,αισιοδοξία,ευγνωμοσύνη τότε "παραγγέλνουμε" για περισσότερες θετικές εξελίξεις στη ζωή μας.
Με λίγα λόγια,είμαστε αυτή τη στιγμή το αποτέλεσμα περασμένων και συσωρευμένων σκέψεων μας.Και μπορούμε να δημιουργήσουμε σε μεγάλο βαθμό τις συνθήκες του μελλοντικού εαυτού μας.
"Πρόσεχε τις σκέψεις σου,γίνονται λόγια.Πρόσεχε τα λόγια σου,γίνονται πράξεις.Πρόσεχε τις πράξεις σου,γίνονται συνήθειες.Πρόσεχε τις συνήθειές σου,γίνονται χαρακτήρας.Πρόσεχε το χαρακτήρα σου,γίνεται το πεπρωμένο σου."

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

2 Απ: Το μυστικό Την / Το Σαβ Ιουν 12, 2010 1:29 am

Βήμα πρώτο :Ζητάμε
Ζητάμε ότι θέλουμε να αποκτήσουμε.Αλλά σε χρόνο ενεστώτα.Δεν λέμε ποτέ «μακάρι να είχα..»,ούτε καν «κάποτε θα αποκτήσω»,γιατί αυτές είναι δηλώσεις που αναφέρονται στο μέλλον,οπότε ανήκουν και θα παραμείνουν στο μέλλον.Δεν σκεφτόμαστε πώς θα συμβεί αυτό που ζητήσαμε.

Βήμα δεύτερο:Πιστεύουμε

Πιστεύουμε πως οτιδήποτε ζητάμε,μας ανήκει ήδη.Μιλάμε,σκεφτόμαστε & νιώθουμε σαν να το έχουμε ήδη.Και πιο συγκεκριμένα έχουμε την εξής αίσθηση : όπως όταν κερδίσουμε το λαχείο,και ξέρουμε ότι τα χρήματα είναι δικά μας πριν φτάσουν στα χέρια μας.

Βήμα τρίτο :Εμπνευσμένη δράση
Ενεργούμε για να αποκτήσουμε.Όχι βεβιασμένα,αλλά όταν υπάρχει ευκαιρία και παρόρμηση,όταν δηλαδή η διαίσθηση μάς ωθεί.Εμπιστευόμαστε το ένστικτό μας.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

3 Απ: Το μυστικό Την / Το Σαβ Ιουν 12, 2010 1:30 am

Το μυστικό του πλουτισμού
Εστιάζουμε στην ευημερία,όχι στην έλλειψη.Λέμε «έχω τόσα χρήματα που μου περισσεύουν,έχω περισσότερα από όσα χρειάζομαι!»Επίσης η γενναιοδωρία είναι μια δυναμική ενέργεια προσέλκυσης χρημάτων.Όμως άλλο γενναιοδωρία και άλλο να νιώθουμε ότι θυσιαζόμαστε:στη γενναιοδωρία αισθανόμαστε καλά,ενώ όταν θυσιαζόμαστε όχι,και εκπέμπουμε σήμα ανέχειας.


Το μυστικό των σχέσεων

Φερόμαστε στον εαυτό μας όπως θέλουμε να μας φέρονται οι άλλοι.Αν δεν αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας με αγάπη και σεβασμό,εκπέμπουμε ένα σήμα ότι δεν είμαστε αρκετά σημαντικοί και άξιοι αγάπης-σεβασμού.Απολαμβάνουμε πρώτα οι ίδιοι τη συντροφιά μας.Σκεφτόμαστε όλα τα θαυμάσια & θετικά μας.Ενώ παράλληλα εστιάζουμε σε αυτά που εκτιμάμε στους άλλους,όχι στα παράπονά μας.Τέλος,όταν επιθυμούμε να προσελκύσουμε μια σχέση,βεβαιονόμαστε ότι οι πράξεις και το περιβάλλον μας,δεν αντιφάσκουν με τις επιθυμίες μας.

Το μυστικό της υγείας

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ο βασικότερος συντελεστής στη θεραπεία μιας πάθησης.Αν κάποιος πάσχει από μια ασθένεια και εστιάζει σε αυτό,μιλάει γι αυτό,δημιουργεί περισσότερα πάσχοντα κύτταρα.Το καλύτερο φάρμακο είναι η ευγνωμοσύνη,η πίστη και το γέλιο.Λέμε όσο συχνότερα μπορούμε «Είμαι καλά.Αισθάνομαι καλά!».Μειώνουμε τη σημαντικότητα της πάθησης και εστιάζουμε στη τελειότητα της υγείας.Προσκαλούμε μια ασθένεια,ακόμη κι αν ακούμε άλλους να μιλάνε γι αυτή.Αν θέλουμε να βοηθήσουμε έναν ασθενή,γυρίζουμε τη κουβέντα σε θετικά πράγματα,αλλιώς τερματίζουμε τη συνομιλία.Φεύγοντας,στέλνουμε ισχυρές σκέψεις και συναισθήματα για θεραπεία αυτού του ανθρώπου και ύστερα ξεχνάμε το ζήτημα.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

4 Απ: Το μυστικό Την / Το Σαβ Ιουν 12, 2010 1:31 am

Οι μετατροπείς του Μυστικού
Όποτε έχουμε άσχημη διάθεση,εστιάζουμε τη σκέψη μας σε όμορφες αναμνήσεις,αγαπημένα πρόσωπα,αγαπημένη μουσική,αστείες στιγμές και γεγονότα που προσδοκούμε ανυπόμονα.

Το κλαδευτήρι της αναθεώρησης

Κάθε βράδυ προτού κοιμηθούμε,κάνουμε ανασκόπηση των γεγονότων της ημέρας και «ξαναπαίζουμε» όσα δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλαμε.

Κατάλογος ευγνωμοσύνης

Κάθε πρωί που ξυπνάμε,λέμε όλα τα πράγματα για τα οποία νιώθουμε ευγνώμονες.Είναι αδύνατο να φέρουμε στη ζωή μας περισσότερα αγαθά αν είμαστε αγνώμονες για τα ήδη υπάρχοντα.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

5 Απ: Το μυστικό Την / Το Σαβ Απρ 18, 2015 3:22 pm


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης