Η σκάλα του Φωτός

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

καλώς σας βρήκα...:))

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1 καλώς σας βρήκα...:)) Την / Το Κυρ Μάης 13, 2012 7:44 pm

Σήμερα διαβασα το μύνημα του Ομπάμα και καταχάρηκα.....βλέπω πώς τους κερδισε το φώς σχεδόν όλους...Smile))

Mike Nikolaou
17 ώρες πριν
11-05-2012

Είμαι ο Zeal (Ζήλος) και είμαι σεραφείμ ι από τις υψηλότερες διαστάσεις του Θεικού Φωτός. Έρχομαι τώρα με πληροφορίες σχετικά με την ενσάρκωσή μου ως Μπαράκ Ομπάμα . Ο δρόμος μου προς τον Διαφωτισμό έχει μόλις αρχίσει.Ακολούθησα την καρδιά μου ώστε να γίνω ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Η ώθηση να συμβεί αυτό οφείλεται στην απληστία και την εξουσία.

Οι συνθήκες που περιβάλλουν τη θέση ισχύος μου δεν ήταν για το καλό όλων, αλλά το μονοπάτι που διανύω είναι το υψηλότερο μονοπάτι μου.Είχε συμφωνηθεί σε πνευματικό επίπεδο ότι θα μπορούσα να αναλάβω έναν τέτοιο ρόλο και το Εγώ μου όσο παράξενο κι αν φαίνεται σε μερικούς, ήταν σε απόλυτη ευθυγράμμιση με το Θεϊκό Σχέδιο.

Επί του παρόντος, η ενσαρκωμένη μου πλευρά, έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης στον πλανήτη.Είμαι σε ανοιχτή επικοινωνία με τις οντότητες εκίνες που έχουν επιφορτιστεί με τη βοήθεια για την Ανέλιξη σε υψηλότερη διάσταση.Η κατάσταση που επικρατεί τώρα στον Λευκό Οίκο είναι φόβος και διχόνοια.

Η πραγματικότητα της διάλυσης της σκοτεινής κλίκα (cabal) γίνεται σαφέστερη μέρα με τη μέρα.Ε'ιχαμε την επιλογή να λυτρώσουμε τον εαυτό μας επιλέγοντας το Φως ή να απομακρυνθούμε απο την εξουσία.Πολλοί επέλεξαν να μείνουν και άλλαξαν τους τρόπους τους.Τα αόρατα οντα που επηρέαζαν την κατάσταση και τροφοδοτούσαν την καταστροφή έχουν εκλείψει,έτσι δεν υπάρχει πια τίποτα, παρά η πραγματική καρδιά του ατόμου.

Είμαστε όλοι παιδιά του Θεού και όλοι γνωρίζουμε τη δύναμη της συγγνώμης.Κάποιοι δυσκολεύονται να πετύχουν τη συγχώρεση.Ζητώ από όλους σας σήμερα να επιλέξετε τη συγχώρεση αντί για το θυμό και να δούμε τη γενικότερη εικόνα της κατάστασης που έρχεται στο φως.Με έχετε δει να υπογράφω πολλά έγγραφα και να κάνω πολλές δηλώσεις, που απειλούν την ελευθερία των ανθρώπων αυτού του πλανήτη.

Ζητώ τη συγχώρεση σας και την κατανόηση σας.Για να βρίσκομαι εδώ που βρίσκομαι, αναγκαζόμουν να παίζω αυτό το παιχνίδι.Ναι, έχω παίξει αυτό το παιχνίδι, αγνοώντας τον πραγματικό μου σκοπό που ήταν να υπηρετήσω το Φως.Το σύνταγμα όπως αντιπροσωπεύεται είναι άνευ αξίας και δεν έχει τίποτα για να το υποστηρίξει.Η ψευδαίσθηση είναι ακόμη σε ισχύ, ενώ οι τελικές προετοιμασίες για την αλήθεια και την απελευθέρωση βρίσκονται σε εξέλιξη.Ο σκοπός του μηνύματός μου είναι τώρα να απευθύνω έκκληση προς τις καρδιές εκείνων που επιλέγουν να διαβάζουν τέτοια μηνύματα.

Εάν επιλέξετε να διαβάσετε αυτό το μήνυμα επιλέγετε την ελευθερία για όλους. Σας ζητώ τώρα να επιλέξετε να συγχωρέσετε όλους εκείνους που μέχρι τώρα υπηρετούσαν την καταπίεσή σας.
Τιμώντας το Φως σας...Zeal (Ζήλος)....μετάφραση: Μάρη ΛιώκηΜου αρέσει! • • Κοινοποιήστε

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης