Η σκάλα του Φωτός

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Δέκα αγγελικές συμβουλές

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1 Δέκα αγγελικές συμβουλές Την / Το Δευ Ιουν 14, 2010 4:24 pm

Παραθέτω δέκα αγγελικές συμβουλές,όπως τις έχει καταγράψει η συγγραφέας Doreen Virtue,
ουτως ώστε αφενός να αισθάνεστε πιο ευτυχείς,αφετέρου να ανοίξετε τους διαύλους επικοινωνίας με το Θεό,τους αγγέλους και γενικότερα το πνευματικό βασίλειο.

1.Ζήστε με ακεραιότητα
Αφιερώστε το χρόνο σας σε δραστηριότητες που συνδέονται με τις υψηλότερες προθέσεις σας.Αφήστε πράγματα που η διαίσθησή σας σάς σπρώχνει ν'αποδιώξετε.Αυτά τα πράγματα μπορεί να θεραπευτούν για να τα ευχαριστιέστε,αλλιώς η δραστηριότητα θα εξαφανιστεί με ευκολία.

2.Υπάρχει μόνο το τώρα
Είσαι πλήρης και ολοκληρωμένος τώρα.Μην κοιτάς τι μπορεί να σου φέρει το αύριο-αυτό υποννοεί ότι δεν είσαι τέλειος τώρα ή ότι έχεις ελλείψεις,και ότι θα είσαι ολοκληρωμένος όταν κάτι εξωτερικό θα έρθει στη ζωή σου στο μέλλον.

3.Όλες οι αντιδικίες υπάρχουν μέσα στο νου σας
Κάθε σύγκρουση που βλέπετε ή βιώνετε στον εξωτερικό κόσμο είναι μια προβολή του εγώ σας.Στην πραγματικότητα ο κόσμος είναι σε απόλυτη ειρήνη.Εσείς προβάλετε το φόβο της ειρήνης στον κόσμο.Δεν θέλετε να ξεδιαλύνετε τις εσωτερικές σας συγκρούσεις,αλλά θέλετε να τις απομακρύνετε από σας.Έτσι τις προβάλετε σε άλλους ανθρώπους και νομίζετε ότι αυτοί σας προκαλούν την ανησυχία.Οι άλλοι άνθρωποι είναι καθαρές επιφάνειες που χρωματίζετε με τα δικά σας χρώματα και τους δικούς σας ορισμούς.Μετά αντιδράτε σ΄αυτούς σαν οι χρωματισμοί να είναι πραγματικοί.Άλλοι άνθρωποι με τη σειρά τους σάς συμπεριφέρονται με τον τρόπο που αναμένετε,σε μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία.

4.Καθαρίστε τις διατροφικές σας συνήθειες

Όλα τα φαγητά έχουν μια δόνηση κι εσείς θέλετε να δονείστε στην υψηλότερη δόνηση που μπορείτε.Κρατήστε μια διατροφή με φρέσκα φρούτα και λαχανικά,ξηρούς καρπούς,και δημητριακά ολικής αλέσεως.Αυτές οι τροφές έχουν τις υψηλότερες δονήσεις.Να αποφεύγετε το κρέας,γαλακτοκομικά,ζάχαρη,σοκολάτα και καφεϊνη.Και να θυμάστε ότι η ουσία όλων των τροφών που τρώτε σας επηρεάζει πολύ καιρό αφού έχετε φάει το φαϊ και το έχετε χωνέψει.

5.Μην δίνετε για να έχετε ανταπόδοση
Ξεπεράστε τα αποτελέσματα που αναμένετε από το να δίνετε.Θα λάβετε ανταπόδοση από το να δίνετε,αυτός είναι ένας συμπαντικός νόμος.Αλλά δεν επαφίεται σε εσάς το πώς η αιτία και το αποτέλεσμα θα διαμοιραστούν.Επιπλέον,εάν περιμένετε κάποια ανταπόδοση,δεν έχετε στην πραγματικότητα δώσει τίποτε.Αντίθετα το κρατάτε στη συνείδησή σας,αναμένοντας να πάρετε κάτι πρώτα πριν το απελευθερώσετε εντελώς.

6.Να περνάτε χρόνο στη φύση μόνοι σας
Οι ήχοι και οι μυρωδιές της φύσης είναι αόρατες,οπότε μεταφέρουν το μυαλό σας στο αόρατο βασίλειο του πνεύματος όπου τα πράγματα δονούνται σε υψηλότερη δόνηση και με μεγαλύτερη ταχύτητα από την ύλη.Υπάρχουν θεραπευτικά χαρακτηριστικά στη φύση.Επίσης υπάρχουν πολλοί πραγματικοί άγγελοι της φύσης.Μπορείτε να ζητήσετε από αυτούς τους αγγέλους να σας θεραπεύσουν.Το να είστε στη φύση σάς βοηθά να προσαρμοστείτε στο φυσικό ρυθμό της γης και επειδή ο χρόνος και οι κύκλοι είναι μέρος του όλου,μπαίνετε περισσότερο σε συγχρονισμό με το ρυθμό της ζωής.

7.Αποσυνδεθείτε από την ύλη
Όταν είστε συνδεδεμένοι με την ύλη στη σκέψη,μένετε κολλημένοι στα προϊόντα του νου του εγώ,και έτσι είστε κολλημένοι στο εγώ.Δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγετε από αυτόν τον νόμο.Ο νους στην ύλη είναι το εγώ του μυαλού.

8.Μην κρίνετε
Κρίνετε τους άλλους σαν ένα τρόπο για να προστατεύσετε τον εαυτό σας,για να τους κρατήσετε μακριά από σας και για να μην τους πλησιάσετε πολύ και μετά να αισθανθείτε πόνο.Αλλά σας έχουμε πει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλειά σας.Είσαστε ασφαλείς.Η υπέρμετρη ανησυχία για την ασφάλειά σας,μπορεί να φέρει αυτό ακριβώς που φοβάστε στην ζωή σας.

9.Ζείτε εκεί που η συνειδητότητά σας είναι εστιασμένη
Εάν σκέπτεστε μια σκέψη κακίας ή μια σκέψη που δεν έχει αγάπη,αισθάνεστε πόνο.Είσαστε η συνειδητότητά σας και αισθάνεστε την επίδραση του χώρου στον οποίο εστιάζει η συνειδητότητά σας.Δεν θέλετε πόνο.Επομένως επιλέξτε να δώσετε τις σκέψεις που δεν έχουν αγάπη στο φώς.

10.Για όλα τα πράγματα να δοξάζεις το Θεό

Μην αναζητάτε την δόξα για τον εαυτό σας.Στην ουσία όμως,όταν δοξάζετε τον Θεό δίνετε δόξα σ' αυτό το μέρος του εαυτού σας που είναι ένα με τον Θεό.Με το να δοξάζετε το Θεό μένετε μακριά από το εγώ σας και παραμένετε κεντραρισμένοι στην συνειδητότητα του ανώτερου εαυτού.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

2 Απ: Δέκα αγγελικές συμβουλές Την / Το Δευ Ιουν 14, 2010 5:00 pm

Συμφωνώ μαζί σου Λευκέ Κρίνε. Όπως επίσης και να φροντίζουμε οι σκέψεις μας αλλά και τα συναισθήματα μας να είναι υπο την χαλιναγώγηση του ανώτερου νού. Μην ξεχνάμε ότι όσες κακιές σκέψεις κάνουμε εάν κάνουμε μία θετική δυνατή σκέψη έχουμε καταφέρει να νικήσουμε την αρνητική έλξη των πραγμάτων στην ζωή μας. Πάντα να πορευόμαστε με την ανιδιοτελή αγάπη και την κατανόηση. sunny

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

3 Απ: Δέκα αγγελικές συμβουλές Την / Το Τρι Μαρ 01, 2011 9:28 pm

Ωραίο θέμα!

χαχα! Τη μεγαλύτερη δυσκολία προσωπικά την αντιμετωπίζω εδώ: 4.Καθαρίστε τις διατροφικές σας συνήθειες

Very Happy Very Happy Very Happy

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

4 Απ: Δέκα αγγελικές συμβουλές Την / Το Τετ Μαρ 02, 2011 4:53 am

Ευχαριστώ Rahael..!
Και κυρίως,καλως ήλθες! cheers


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

5 Απ: Δέκα αγγελικές συμβουλές Την / Το Τετ Μαρ 02, 2011 4:15 pm

Καλώς σας βρήκα!

Ωραία προσπάθεια!

Ελπίζω να τα λέμε συχνά μέσα από αυτές τις σελίδες Very Happy

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

6 Απ: Δέκα αγγελικές συμβουλές Την / Το Σαβ Μαρ 05, 2011 1:38 am

Φυσικά!
Περιμενω με χαρά τα σχόλια σου πάνω στα θεματα!


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

7 Απ: Δέκα αγγελικές συμβουλές Την / Το Τετ Ιαν 13, 2016 5:16 pm

Πολυ σημαντικες συμβουλες...
Προσπαθουμε να τις εφαρμοζουμε..

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης