Η σκάλα του Φωτός

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Η ευθυγράμμιση με τα άστρα

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1 Η ευθυγράμμιση με τα άστρα Την / Το Δευ Ιουν 14, 2010 7:07 pm

Ευθυγραμμίζοντας τον εαυτό μας με το "δικό μας" άστρο,δίνουμε στις ενέργειες των ανώτερων διαστάσεων-ή κώδικες φωτός-τη δυνατότητα να εισέλθουν από τον ανώτερο εαυτό μας στην κυτταρική μας μνήμη.Κάθε άστρο,όπως και κάθε άνθρωπος,έχει το δικό του συντονισμό.Όταν ευθυγραμμιζόμαστε με το άστρο μας,οδηγούμαστε στην ένωση της σάρκας με το πνεύμα.Καθώς ευθυγραμμιζόμαστε με τη σπείρα του λευκού Φωτός από την καρδιά του Δημιουργού,αυτή "αγκιστρώνει" την ενέργεια μέσα στο τσάκρα της καρδιάς,το οποίο με τη σειρά του ανοίγει τη συνείδησή μας στις αστρικές πύλες των ανώτερων διαστάσεων.Πολλοί άνθρωποι που επικοινωνούν με ο αγγελικό βασίλειο στέλνουν τη συνείδησή τους μέσω των αστρικών πυλών για να λάβουν ανώτερη γνώση,σοφία και κατανόηση.

Τι να κάνετε
1.Ξεκινήστε αναπνέοντας βαθιά για μερικά λεπτά.
2.Σταθείτε όρθιοι και ενώστε τα χέρια στο τσάκρα της καρδιάς.
3.Πάρτε μερικές ακόμα βαθιές ανάσες και αφήστε το σώμα σας να χαλαρώσει.Νιώστε το βάρος του σώματός σας.Βεβαιωθείτε ότι αυτό είναι κατανεμημένο και στα δύο πόδια και αφήστε τα γόνατα χαλαρά,ώστε να μην υπάρχει ένταση στο σώμα σας και η ενέργεια να κυλάει ομαλά.
4.Οραματιστείτε έναν ξάστερο νυχτερινό ουρανό.Δείτε τα δισεκατομμύρια άστρα να λαμπυρίζουν ψηλά.Ένα φαίνεται να λάμπει περισσότερο από τα άλλα.Αυτό είναι το άστρο σας.Καθώς το κοιτάζετε,δείχνει να γίνεται ολοένα πιο λαμπερό και φωτεινό,κάθε στιγμή και περισσότερο εκτυφλωτικό.
5.Σηκώστε τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι και καλέστε τους αγγέλους του Φωτός να σας βοηθήσουν να κατεβάσετε τις δικές σας αστρικές ενέργειες.
6.Δείτε το φως να κινείται ελικοειδώς καθοδικά,να σας πλησιάζει και να ευθυγραμμίζεται με τα υπερβατικά τσάκρα πάνω από το κεφάλι σας.Μετά οδηγήστε την ενέργεια προς τα κάτω με τα χέρια σας.Αφήστε τη να κυλήσει μέχρι το τσάκρα της καρδιάς και σε ολόκληρο το σώμα σας.
7.Δείτε τον εαυτό σας να λάμπει με το λευκό φως των άστρων.Νιώστε πόσο ανάλαφροι είστε.
8.Πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές και αισθανθείτε το βάρος υλικού σας σώματος.Αρχίστε να κουνάτα τα δάχτυλα των ποδιών και των χεριών,μετά σηκωθείτε και τεντωθείτε.Ζητήστε από τους αγγέλους σας να σας προσγειώσουν,να σας "κλείσουν",να σας "σφραγίσουν" και να σας προστατέψουν.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης