Η σκάλα του Φωτός

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Aρχάγγελος Σάνταλφον

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1 Απ: Aρχάγγελος Σάνταλφον Την / Το Παρ Ιουν 18, 2010 3:20 pm

Διαλογισμός για τη χρήση του χρώματος από τη φύση
Στόχος:Η σύνδεσή μας με τη Γη μέσω του Αρχαγγέλου Σάνταλφον-κάθαρση της επαφής μας με τη Γη και ανανέωση του υλικού μας σώματος αυξάνοντας την ενέργεια πράνα-,ανάπτυξη γειωμένης πνευματικότητας,αίσθηση προσωπικής και πλανητικής ευθύνης


Ο Αρχάγγελος Σάνταλφον μάς αφυπνίζει από την ονειρική κατάσταση.Οι περισσοίτεροι άνθρωποι βιώνουν μια πραγματικότητα επηρεασμένη από την ψευδαίσθηση,τη μνήμη,τη συνήθεια,την εμπειρία και τον συνειδητό νου.Όταν το τσάκρα του άστρου της γης ενεργοποιηθεί πλήρως,μοιάζει διορατικά με τον αιματίτη του ουράνιου τόξου:μαύρο,αλλά ταυτόχρονα και με τα εκτυφλωτικά χρώματα του ουράνιου τόξου.
1.Καθαρίστε ένα χώρο και αφιερώστε τον σ'αυτόν το διαλογισμό.
2.Καθίστε σε μια αναπαυτική θέση.Αν δεν μπορείτε να καθίσετε οκλαδόν στο πάτωμα,χρησιμοποιήστε μια καρέκλα με ίσια πλάτη.
3.Επικαλεστείτε τον Αρχάγγελο Σάνταλφον,ώστε να ευλογήσει και να επιβλέψει το διαλογισμό.
4.Οραματιστείτε ή νιώστε ρίζες να απλώνονται από το τσάκρα της ρίζας στη βάση της σπονδυλικής σας στήλης,αν κάθεστε στο πάτωμα,ή από τα πέλματα των ποδιών,αν κάθεστε σε καρέκλα.
5.Αφήστε τις ρίζες να σας συνδέσουν με το τσάκρα του άστρου της Γης.Δείτε το να αρχίζει να λάμπει και να πάλλεται από ζωογόνο δύναμη.
6.Αφήστε τις ρίζες σας να προχωρήσουν πιο βαθιά μέσα στη γη.Συνεχίστε να τις στέλνετε προς τα κάτω,ολοένα βαθύτερα,ώσπου να φτάσουν στον κρύσταλλο στο κέντρο της Γης.Πρόκειται για ένα εκτυφλωτικό διαμάντι,το οποίο περιέχει όλα τα χρώματα που μπορείτε να φανταστείτε.
7."Τραβήξτε" αυτή την αδαμάντινη ενέργεια μέσα από τις ρίζες σας,νιώστε τη να ανέρχεται ολοένα και ψηλότερα,μέχρι να αγγίξει το τσάκρα της Γης.Σε αυτό το σημείο,το συγκεκριμένο ενεργειακό κέντρο θα λάμψει με όλα τα χρώματα που υπάρχουν.
8.Αφήστε την ενέργεια να κυλήσει στο υλικό σας σώμα,νιώστε τη να τρέφει κάθε κύτταρο,κάθε μόριο,μέχρι ολόκληρη η ύπαρξή σας να γεμίσει με πολύχρωμο φως.
9.Δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο,προκειμένου να επανέλθετε αργά στη φυσιολογική,καθημερινή,συνειδητή πραγματικότητα.


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

2 Απ: Aρχάγγελος Σάνταλφον Την / Το Παρ Ιουν 18, 2010 3:35 pm

Πλανητική θεραπεία
Ο Αρχάγγελος Σάνταλφον είναι προστάτης της Γης,υπεύθυνος για την πλανητική θεραπεία.Όταν στέλνετε πλανητική θεραπεία,μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας,γιατί αυτό μπλοκάρει την ενέργεια και επηρεάζει την υγεία σας.Αντί γι΄αυτό,εστιάστε στα συναισθήματα που σας δημιουργούν οι τρομερές εικόνες.Έτσι θα ανακουφιστείτε από εκείνα της απελπισίας,τα οποία κρατάτε μέσα σας,και η ενέργεια θα κατευθυνθεί εκεί όπου είναι πιο απαραίτητη.

Πώς θα εξασκηθείτε στην πλανητική θεραπεία
1.Καθίστε σε μια καρέκλα και ακουμπήστε τα πόδια στο πάτωμα.
2.Οραματιστείτε ρίζες να φυτρώνουν από τα πέλματά σας,οι οποίες σας γειώνουν και σας ενδυναμώνουν.Αναπνεύστε φυσιολογικά,έτσι ώστε η ενέργεια να ρέει ομαλά.
3.Καλέστε τον Αρχάγγελο Σάνταλφον και ευθυγραμμιστείτε με την ενέργειά του.Θα τη νιώσετε να εισρέει από το τσάκρα της κεφαλής,να κατέρχεται σε εκείνο της καρδιάς και να πλημμυρίζει το τσάκρα της παλάμης.
4.Αφήστε τον εαυτό σας να περιβληθεί από αυτή την ενέργεια,η οποία συχνά γίνεται αντιληπτή σων ένα φωτεινό ουράνιο τόξο.Είστε πλέον έτοιμοι να μεταδώσετε αγγελική θεραπευτική ενέργεια.
5.Οραματιστείτε το στροβιλιζόμενο ουράνιο τόξο να κινείται από εσάς προς την περιοχή που έχετε επιλέξει.Δείτε την κατάσταση που επικρατεί,και όλους τους ανθρώπους τους οποίους επηρεάζει να απορροφούν αυτή την ενέργεια.Η περιοχή θα φωτιστεί από ιριδίζον φως ουράνιου τόξου.
6.Σκεφτείτε και όλους τους άλλους θεραπευτές και τις ομάδες πλανητικής θεραπείας που επίσης στέλνουν ουράνιο τόξα ελπίδας.Αφήστε τη δική σας ενέργεια να ενωθεί με τη δική τους.
7.Πολλοί "εργάτες του φωτός" διαλογίζονται κάθε μέρα στέλνοντας θεραπευτική ενέργεια με μορφή ουράνιων τόξων.Τώρα θα νιώσετε ότι είστε μέρος αυτής της ισχυρής ενέργειας που καθοδηγείται από τους αγγέλους.
8.Για να ολοκληρώσετε απομακρυνθείτε από την ενέργεια.Γειωθείτε ζητώντας από τον Αρχάγγελο Ραφαήλ να γειώσει,να κλείσει,να σφραγίσει και να προστατέψει τα τσάκρα και την αύρα σας.


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης