Η σκάλα του Φωτός

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Αρχάγγελος Μέτατρον

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1 Απ: Αρχάγγελος Μέτατρον Την / Το Παρ Ιουν 18, 2010 4:51 pm

Εάν κάποιο παιδί για το οποίο ενδιαφέρεστε έχει διαγνωστεί με Σύνδρομο Ελλειματικής Προσοχής ή με Υπερκινητικό Σύνδρομο και οι γιατροί έχουν δώσει φαρμακευτική αγωγή,καλέστε τον Αρχάγγελο Μέτατρον για να δείτε εάν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές θεραπείες:

"Αρχάγγελε Μέτατρον,σου ζητώ να παρέμβεις με την ισχυρή και τρυφερή παρουσία σου για να βοηθήσεις τον/την (όνομα του παιδιού) που έχει χαρακτηριστεί "διαταραγμένο".Σε παρακαλώ,βοήθησέ μας να κατανοήσουμε τη βούληση Του Θεού για το παιδί αυτό,και καθοδήγησε όλους τους ενήλικους γύρω του να κάνουν ό,τι είναι καλύτερο γι΄αυτό.Σε παρακαλώ,βοήθησέ μας να φανούμε δυνατοί απέναντι στους ανθρώπους που έχουν εξουσία,και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε ότι είναι σωστό.Σε παρακαλώ βοήθησε όλους τους ενήλικους που παίρνουν αποφάσεις για το παιδί αυτό να μπορέσουν να συζητήσουν σε αρμονικό κλίμα,ακόμη και αν έχουν διαφορετικές απόψεις.Μέτατρον,σε παρακαλώ προστάτεψε το παιδί αυτό από κάθε κακό,τώρα και στο μέλλον.Σε ευχαριστώ."


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

2 Απ: Αρχάγγελος Μέτατρον Την / Το Παρ Ιουν 18, 2010 5:33 pm

Εναρμόνιση αρσενικού και θηλυκού στοιχείου
Οι κινέζοι χρησιμοποιούν τους όρους γιν και γιανγκ για να εκφράσουν την ισορροπία μέσα στην ενεργειακή ροή.Πρόκειται για ιδιότητες που αλληλοσυμπληρώνονται και αλληλεπιδρούν συνεχώς.Η μεταξύ τους σχέση επηρεάζει άμεσα την υγεία και την αρμονία.
Το γιν είναι θηλυκό,εσωστρεφές,υποχωρητικό και εκφράζει την αντίδραση.Το γιανγκ είναι αρσενικό,εξωτερικό,δυναμικό και εκφράζει τη δράση.Μπορούμε να τα εξισορροπήσουμε,κατανοώντας ότι για κάθε δράση υπάρχει μια αντίδραση,και ότι μπορούμε να υπερβούμε τους φυσικούς νόμους.Άλλωστε,δεν είμαστε το παρελθόν μας(δράση),ούτε το μέλλον μας(αντίδραση),απλώς είμαστε.

Κατανοώντας την αιωνιότητα
Όταν έχουμε αντιληφθεί τη "στιγμή",κατανοούμε την αιωνιότητα.Υπερβαίνουμε τους νόμους της νευτώνειας φυσικής και μεταφερόμαστε στην κβαντική φυσική,όπου όλα είναι ενότητα.Εκεί αποκαλύπτονται τα αρχαία μυστήρια και βλέπουμε τη σοφία της υπέρτατης αλήθειας.
Για να υπερβούμε τη δυαδικότητα και να μεταφερθούμε στη στιγμή πρέπει να επικαλεστούμε τον Μέτατρον,ο οποίος θα ανοίξει το τσάκρα της κορυφής μας και θα ενοποιήσει τα υπερβατικά μας τσάκρα πάνω από το κεφάλι,χαρίζοντάς μας ανυπέρβλητη πνευματική ανάπτυξη.
Όταν είστε έτοιμοι να συνεργαστείτε με τον Αρχάγγελο Μέτατρον,είστε προετοιμασμένοι και για την "υπέρτατη" αγγελική θεραπεία.Αυτή η ευθυγράμμιση θα συμφιλιώσει τα αντίθετα.

Εξισορρόπηση της δυαδικότητας

1.Καθίστε αναπαυτικά και αναπνεύστε ήρεμα και φυσικά,έτσι ώστε να ανοίξουν τα ενεργειακά κυκλώματα και η ενέργεια να κυκλοφορεί ελεύθερα.
2.Ζητήστε από τον Αρχάγγελο Μέτατρον να σας στείλει τη λευκή φωτεινή του σφαίρα.Καθώς ευθυγραμμίζεστε με αυτή την ενέργεια,οραματιστείτε ή νιώστε τη σαν μια στήλη φωτός πολύ ψηλά πάνω από το κεφάλι σας.
3.Ενώ αφήνετε το φως να κατέλθει και να περικλείσει ολόκληρο το σώμα σας σε μια στήλη φωτός,καθένα από τα υπερβατικά τσάκρα πάνω από το κεφάλι σας ενεργοποιείται,ενοποιείται και ευθυγραμμίζεται.Αυτό προκαλεί μια συγκέντρωση πληροφόρησης που με τον καιρό και τη συνεχή χρήση θα ενεργοποιήσει το "σώμα του φωτός" και θα θέσει τέλος στην ψευδαίσθηση της δυαδικότητας του "εγώ".


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

3 Απ: Αρχάγγελος Μέτατρον Την / Το Σαβ Οκτ 16, 2010 5:05 am

"Άνοιξε τη συνείδησή σου στην ανώτερη διδασκαλία.Οι δάσκαλοι του Φωτός θα σε θεραπεύσουν από τα νοητικά μπλοκαρίσματα που σου κλείνουν το δρόμο της υπέρτατης φώτισης.Σκέψου θετικά."


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης