Η σκάλα του Φωτός

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Αρχάγγελος Ζαδκιήλ

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1 Απ: Αρχάγγελος Ζαδκιήλ Την / Το Σαβ Ιουν 19, 2010 1:57 am

Οποτεδήποτε αισθάνεστε ανησυχία,ζητήστε από τον Ζαδκιήλ να παρέμβει:
"Aρχάγγελε Ζαδκιήλ,σε παρακαλώ βοήθησέ με να θεραπεύσω τη καρδιά μου.Αν είμαι αγκυστρωμένος στην ασυγχωρησία,σε παρακαλώ βοήθησέ με να αποδεσμευτώ πλήρως από αυτή.Αν υπάρχει κάτι το οποίο δε βλέπω,σε παρακαλώ βοήθησέ με να δω καθαρά.Αν χρειάζεται να γίνω περισσότερο συμπονετικός,σε παρακαλώ γέμισε την καρδιά μου με συμπόνοια.Αν είμαι ανήσυχος ή ταραγμένος,σε παρακαλώ γέμισε την καρδιά μου με πίστη και γαλήνη.Αφήνω απόλυτα την κατάσταση σε σένα και στο Θεό,και έχω εμπιστοσύνη ότι η θεοσταλτική θεραπευτική δύναμή σου θα φροντίσει κάθε λεπτομέρεια με Θεία χάρη,αρμονία και σοφία.Σε ευχαριστώ".


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

2 Απ: Αρχάγγελος Ζαδκιήλ Την / Το Σαβ Ιουν 19, 2010 3:09 am

Διαλογισμός πάνω στη βιολετί φλόγα της μεταμόρφωσης
Σκοπός:Μεταμόρφωση της κατώτερης ενέργεια σε θετική ζωτική δύναμη

Επικαλεστείτε την αγγλική βοήθεια του Αρχαγγέλου Ζαδκιήλ,προστάτη της βιολετί φλόγας της μεταμόρφωσης.Η τελευταία έχει την ανώτερη συχνότητα δόνησης,η οποία-όταν κληθεί-προσφέρει ελευθερία και χαρά στην ψυχή σας,ελευθερώνοντάς σας από τη συμπεριφορά,τις ιδέες και τα καρμικά μιάσματα που σας περιορίζουν,ακόμα και από αναμνήσεις προηγούμενων ζωών.
Η φλόγα εξαγνίζει τα κέντρα των τσάκρα φέρνοντας ανακούφιση από τους εθισμούς.Ενισχύει τις θεραπευτικές και πνευματικές ενέργειες.Όταν κατευθύνεται από τον Αρχάγγελο Ζαδκιήλ,ελευθερώνει τη συσσωρευμένη ενέργεια που οφείλεται στην οργή,το μίσος,την απέχθεια,την πικρία,τη ζήλια,την αδιαλλαξία,το φόβο και τις ενοχές.Προστατεύει από τις καταχρήσεις,τα μιάσματα που έχουν εγκατασταθεί στο συναισθηματικό σώμα.

Τι να κάνετε
1.Καθίστε σε στάση διαλογισμού.Συγκεντρωθείτε στην αναπνοή σας και αφήστε το σώμα να χαλαρώσει.
2.Επικαλεστείτε τον Αρχάγγελο Ζαδκιήλ λέγοντας "Αρχάγγελε Ζαδκιήλ,κατεύθυνε την ενέργεια της βιολετί φλόγας της μεταμόρφωσης σε κάθε σημείο του σώματό και της αύρας μου,μέχρι να εξαγνιστώ από κάθε αρνητικότητα".
3.Χαλαρώστε και αφήστε τον εαυτό σας να περιβληθεί από την ισχυρή ενέργεια της βιολετί φλόγας.Απολαύστε τη μεγαλειώδη εμπειρία,καθώς νιώθετε το σώμα και την αύρα σας να λούζονται και να εξαγνίζονται,ενώ η βιολετί φλόγα μεταμορφώνει οτιδήποτε αρνητικό και καθαρίζει όλες τις περιοχές του νου,του σώματος και της αύρας.Αισθανθείτε τη να σας απαλλάσσει από τους εθισμούς και τις τάσεις εξάρτησης.
4.Νιώστε τη να απελευθερώνει και να μεταμορφώνει την ενέργεια που έχει εγκλωβιστεί.Αφήστε τη να ηρεμήσει το νου σας και να ενεργοποιήσει το θεϊκό σπινθήρα μέσα σας,βοηθώντας έτσι την πνευματική ανάπτυξη.
5.Όταν δείτε τη βιολετί φλόγα να ατονεί,ο διαλογισμός έχει φτάσει στο τέλος του.Δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο πριν επανέλθετε στην καθημερινή σας πραγματικότητα.


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

3 Απ: Αρχάγγελος Ζαδκιήλ Την / Το Σαβ Ιουν 19, 2010 3:34 am

Kαθαρισμός των τσάκρα
Ο καθαρισμός των τσάκρα μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνικές,αλλά το εκκρεμές από διαυγή χαλαζία είναι από τις ευκολότερες,ειδικά όταν είστε συντονισμένοι με τους αγγέλους-θεραπευτές.Οι άγγελοι θα οδηγήσουν το εκκρεμές να αναζητήσει τις περιοχές διαταραχής μέσα στο τσάκρα.Η ραβδοσκοπία των τσάκρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαριστεί,να ενεργοποιηθεί,να ενδυναμωθεί,να ευθυγραμμιστεί και να εναρμονιστεί ολόκληρο το σύστημα των τσάκρα στο σώμα.

Θα χρειαστείτε
Ένα εκκρεμές από διαυγή χαλαζία σε ασημένια αλυσίδα

Τι να κάνετε
1.Επικαλεστείτε τον Αρχάγγελο Ζαδκιήλ και τη βιολετί φλόγα της μεταμόρφωσης.Αυτή θα μεταμορφώσει σε θετική ενέργεια οποιαδήποτε συσσωρευμένη ή αρνητική.
2.Έχοντας προσδιορίσει τις απαντήσεις "ναι" και "όχι" του εκκρεμούς,απλώς κρατήστε το πάνω από κάθε κέντρο τσάκρα με τη σειρά και ρωτήστε για το καθένα αν χρειάζεται καθαρισμό.
3.Ξεκινήστε από το τσάκρα της κορυφής και προχωρήστε προς τα κάτω με τη σειρά.Αν κάποιο χρειάζεται καθαρισμό,κρατήστε το εκκρεμές από πάνω του και αφήστε το να το καθαρίσει (συνήθως αριστερόστροφα).Οραματιστείτε τη βιολετί φλόγα πάνω από το τσάκρα καθώς η συσσωρευμένη ενέργεια απομακρύνεται.
4.Αφού περάσετε από όλα τα τσάκρα,είστε έτοιμοι.


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

4 Απ: Αρχάγγελος Ζαδκιήλ Την / Το Σαβ Ιουν 19, 2010 3:58 am

Kαρμικός καθαρισμός
Τα μιάσματα είναι αποτυπώματα λεπτοφυούς ενέργειας που μπορεί να εγκατασταθούν σε κάποιο από τα συστήματα του λεπτοφυούς σώματος και να προκαλέσουν ψυχική σωματική ή νοητική ασθένεια.Υπάρχουν τέσσερα είδη:καρμικά,επίκτητα,κληρονομικά και πλανητικά.
Το κάρμα σημαίνει το σύνολο των πράξεων ενός ανθρώπου σε αυτή και την προηγούμενη ζωή.Τα καρμικά μιάσματα είναι κατάλοιπα των πράξεων από προηγούμενες ζωές,που εγκαθίστανται στο αιθερικό σώμα και έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν σε ασθένεια ή οδύνη στην τωρινή ή σε μελλοντικές ζωές.Η συγκεκριμένη προδιάθεση συχνά καθορίζει την αντιμετώπιση και τη συμπεριφορά μας σε αυτήν τη ζωή,αφού εξαιτίας της ίσως προσελκύουμε αρνητικά άτομα και καταστάσεις.
Τα επίκτητα μιάσματα είναι οξείες ή μολυσματικές ασθένειες που προσλαμβάνονται σε αυτήν τη ζωή.Αυτά τα χαρακτηριστικά εκγαθίστανται στο λεπτοφυές σώμα μας και μας δημιουργούν μια προδιάθεση στην ασθένεια.
Τα κληρονομικά μιάσματα ονομάζονται και μιάσματα κληρονομικότητας.Αυτά τα αποτυπώματα λεπτοφυούς ενέργειας περνούν σε εμάς από τους προγόνους μας.ΜΠορεί να είναι γενετικά ή να προέρχονται από μολυσματικές ασθένειες.
Τα πλανητικά μιάσματα αποθηκεύονται στο συλλογικό ασυνείδητο του πλανήτη,στο αιθερικό επίπεδο.Μπορεί να διεισδύσουν στο υλικό ή στο λεπτοφυές σώμα.
Η βιολετί φλόγα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαριστούν όλα τα είδη μιάσματος,και ειδκά τα καρμικά.

Τεχνική καθαρισμού του κάρμα

1.Καθίστε αναπαυτικά σε ένα σημείο όπου δεν θα σας ενοχλήσει κανείς.
2.Αναπνεύστε αργά και αβίαστα,αφήνοντας τον εαυτό σας να ελευθερώσει κάθε ένταση από το υλικό σας σώμα.
3.Ζητήστε νοερά από τον Αρχάγγελο Ζαδκιήλ να σας στείλει τη βιολετί φλόγα της μεταμόρφωσης για να καθαριστούν τα καρμικά σας μιάσματα.
4.Δείτε ή νιώστε τη βιολετί φλόγα να περιβάλλει ολόκληρη την ύπαρξή σας.Καθώς η έντασή της ελαττώνεται και τελικά διαλύεται,η συνεδρία έχει φτάσει στο τέλος της.


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

5 Απ: Αρχάγγελος Ζαδκιήλ Την / Το Τρι Ιουν 29, 2010 4:29 am

"Τα πληγωμένα συναισθήματα και η κακοποίηση της ψυχής δημιουργούν ψυχικούς όγκους.Σου δείχνω τρόπους διεξόδου,ώστε το κατώτερο εγώ να μετατραπεί σε θάρρος και σε ένα Φωτεινό δάσκαλο."

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης