Η σκάλα του Φωτός

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Aρχάγγελος Χανιήλ

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1 Απ: Aρχάγγελος Χανιήλ Την / Το Σαβ Ιουν 19, 2010 3:32 pm

Διάσωση της ψυχής
Μερικές φορές τα έντονα τραυματικά γεγονότα ή μια οξεία ασθένεια μπορεί να μας κάνουν να νιώρουμε αμήχανα με εμάς τους ίδιους.Είναι σαν να χάνουμε μέρος του εαυτού μας ή να διαλυόμαστε.Μερικές φορές αυτά τα συναισθήματα απώλειας του εαυτού μας μπορεί να οφείλονται σε απώλεια ή "διάσπαση" της ψυχής.Ορισμένοι άνθρωποι που έχουν υποστείτης ψυχής παρουσιάζουν διαλείψεις μνήμης,ιδιαίτερα ως προς την παιδική ηλικία,όταν η ψυχή είναι πιο ευαίσθητη στη διάσπαση.
Η πορεία της ανάρρωσης όσον αφορά την ψυχή ονομάζεται "ανάκτηση" ή "διάσωσή" της.Επικοινωνώντας με τα αγγελικά βασίλεια ώστε να χτίσουμε μια γέφυρα φωτός,μπορούμε να ενοποιήσουμε τα θραύσματα της ψυχής.Αυτό συχνά επιφέρει δραματικές αλλαγές στη σωματική,νοητική και ψυχική υγεία.

Τεχνική ψυχικής διάσωσης

Ο Αρχάγγελος Χανιήλ είναι ο προστάτης της ψυχής σας και θα αναζητήσει τα θραύσματά της.
1.Καθίστε σε μια άνετη στάση διαλογισμού και χαλαρώστε.
2.Κλείστε τα μάτια και εστιάστε την προσοχή σας σταθερά στην αναπνοή σας.Αφήστε το σώμα σας να χαλαρώσει.
3.Επικαλεστείτε τον Αρχάγγελο Χανιήλ.Αισθανθείτε ότι επικοινωνείτε και ευθυγραμμίζεστε με την τιρκουάζ ενέργειά του.Δείτε ή νιώστε τον εαυτό σας να περιβάλλεται και να προστατεύεται ολότελα από το φως του.
4.Όταν εδραιώσετε μια ισχυρή επικοινωνία μαζί του,ζητήστε του να ταξιδέψει σε όλες τις διαστάσεις για να αναζητήσει τα θραύσματα της ψυχής σας.
5.Αν υπάρχουν ψυχικά θραύσματα που είναι πρόθυμα να επανέλθουν σε εσάς (μερικές φορές δεν είναι),θα τα δείτε να επιστρέφουν πάνω από μια γέφυρα φωτός.Συχνά το θραύσμα θα εμφανιστεί στην ηλικία που ήσασταν όταν "χάσατε" αυτό το μέρος του εαυτού σας.
6.Αν διαπιστώσετε ότι τα συναισθήματα που αφορούν την απώλεια είναι αφόρητα έντονα ή ότι δεν καταφέρνετε να εκφραστείτε ξεκάθαρα,ζητήστε από τον Χανιήλ να σας βοηθήσει.Θα τα καταφέρει χάρη στην τιρκουάζ ακτίνα της εγκάρδιας επικοινωνίας.
7.Αφού ενοποιήσετε όλα τα θραύσματα της ψυχής σας που είναι πρόθυμα να επιστρέψουν σε εσάς,επανέλθετε στην καθημερινή συνειδητή πραγματικότητα.


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης