Η σκάλα του Φωτός

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Aρχάγγελος Καμουήλ

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1 Απ: Aρχάγγελος Καμουήλ Την / Το Κυρ Ιουν 20, 2010 8:26 pm

Εξισορρόπηση συναισθημάτων
Τα συναισθήματά μας συνδέονται με το υγρό στοιχείο.Το νερό έχει μοναδική σημασία για μας,αφού μεταφέρει τις απαραίτητες για τη ζωή,θρεπτικές ουσίες.
Με τον ίδιο τρόπο τα συναισθήματά μας πρέπει να μας τρέφουν,επιτρέποντας τη ρευστή κίνηση που είναι απαραίτητη για να εξερευνήσουμε όλες τις δυνατότητές μας,τόσο τις σωματικές όσο και τις νοητικές και πνευματικές.Όπως και το νερό,μεταβάλλονται συνεχώς,σαν την άμπωτη και την παλίρροια,επιτρέποντας στο σώμα,το νου και την ψυχή να αναπτυχθούν.Μερικές φορές παγώνουν και ακινητοποιούμαστε σε ένα σημείο περιοριστικό,ακόμα και καταστροφικό,που εμποδίζει τις δυνατότητές μας όσο αφορά τη χαρά και τη δημιουργικότητα.
Το νερό βράζει όταν ζεσταθεί,ύστερα μετατρέπεται σε ατμό και εξατμίζεται.Αυτή πρέπει να είναι και η διαδικασία σχετικά με τα συναισθήματα οργής,απώλειας και κενού.Η ψυχική αναταραχή προκαλείται όταν καταπιέζουμε ή αρνούμαστε όσα νιώθουμε.Πολλοί άνθρωποι έχουν μεγάλο ποσοστό συσσωρευμένης ψυχικής ενέργειας,η οποία αποτελεί τη βασική αιτία άγχους και έντασης στη ζωή τους.
Ο Καμουήλ ανακουφίζει από την πίεση
Η ροζ ακτίνα του Αρχαγγέλου Καμουήλ αφαιρεί τη "θερμότητα" από το άγχος.Επαναφέρει την ισορροπία,επιτρέποντας την απελευθέρωσή του.Μάς βοηθάει να χαλαρώσουμε και να αποδεχθούμε το πού βρισκόμαστε στη ζωή μας και το έχουμε να αντιμετωπίσουμε,χωρίς να αφήνει τις ψευδαισθήσεις να "σκληρύνουν" σε οργή,μίσος και απέχθεια.Επιπλέον,περιορίζει τα αισθήματα αυταρέσκειας,τα οποία μεταμορφώνονται σε γαλήνια ηρεμία.
Πώς θα εκπνεύσετε την ψυχική αναταραχή
1.Καθίστε σε μια αναπαυτική καρέκλα.
2.Επικαλεστείτε τον Αρχάγγελο Καμουήλ και ζητήστε να σας στείλει μια ροζ σφαίρα ενέργειας ψυχικής θεραπείας,για να ελευθερώσετε το άγχος.
3.Δείτε ή νιώστε τη ροζ σφαίρα να κατέρχεται στο σημείο του σώματός σας όπου υπάρχει ψυχικός πόνος (αν δεν είστε σίγουροι πού είναι αυτό,ζητήστε του να την κατευθύνει στο τσάκρα της καρδιάς).
4.Καθώς παίρνετε μια βαθιά αργή εισπνοή,φανταστείτε ότι ο αέρας επικεντρώνεται ακριβώς μέσω της ροζ σφαίρας.Με κάθε εισπνοή,η ροζ σφαίρα σταδιακά θα διαλύσει το άγχος και την ένταση.
5.Με κάθε εκπνοή,νιώστε τα συσσωρευμένα συναισθήματα να διαλύονται.
6.Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία,νιώστε ότι η θεραπευτική αγάπη των αγγέλων σάς τρέφει,και δείτε τον εαυτό σας να περιβάλλεται από μια ζεστή χρυσαφένια-ροζ φωτεινή σφαίρα.Κρατήστε αυτή την ενέργεια όσο θέλετε.Για να κλείσετε τη συνεδρία,γειώστε και προστατέψτε τον εαυτό σας.


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

2 Απ: Aρχάγγελος Καμουήλ Την / Το Δευ Ιουν 21, 2010 1:39 am

Εναρμόνιση των σχέσεων
Ο Αρχάγγελος Καμουήλ και οι άγγελοι της αγάπης μάς βοηθούν να ανανεώσουμε και να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας με τους άλλους ανοίγοντας το τσάκρα της καρδιάς.Αυτό επιτυγχάνεται με την πανέμορφη ροζ ακτίνα,που εκφράζει την ικανότητά μας να αγαπήσουμε,να προσφέρουμε και να δεχτούμε αγάπη απεριόριστα και χωρίς εγωιστικούς σκοπούς.Πρόκειται για μια αγάπη που υπερβαίνει και μεταμορφώνει το εγώ.
Ο Καμουήλ έχει την ικανότητα να μας οδηγήσει με τα φτερά της απεριόριστης αγάπης του στην ένωση με τον Θεό,στη "μία καρδιά".Πολλοί άνθρωποι φοβούνται να ανοίξουν την καρδιά τους.Εκείνοι που κατάφεραν να ξεπεράσουν αυτόν το φόβο διαθέτουν μια χαρισματική ζεστασιά,η οποία προσφέρει ανακούφιση.
Μας βοηθάει σε όλες μας τις σχέσεις,ιδιαίτερα σε περιστάσεις που επηρεάζουν βαθιά τη ζωή μας,όπως ένα διαζύγιο και η απώλεια ενός αγαπημένου ανθρώπου.Ο Αρχάγγελος Καμουήλ μάς εμπνέει,ώστε να εκτιμήσουμε τις σχέσεις αγάπης που ήδη υπάρχουν στη ζωή μας.
Όποιος κι αν είναι ο σκοπός μας,μόνο η ενέργεια της αγάπης μπορεί να δώσει μακροχρόνια αξία,ομορφιά και όφελος σε όλη την πλάση.Όταν έχουμε αληθινή αγάπη και συμπόνοια για τον εαυτό μας,τότε έχουμε τη δύναμη να αγαπήσουμε απεριόριστα.Αμέσως,αυτό μεταμορφώνει την αρνητική ενέργεια σε θετική,ευεργετική θεραπευτική ενέργεια.

Τεχνική αρμονίας

1.Καθίστε σε μια αναπαυτική καρέκλα και βεβαιωθείτε ότι δεν θα σας ενοχλήσει κανείς για λίγο.
2.Επικαλεστείτε τον Αρχάγγελο Καμουήλ και ζητήστε του να σας στείλει δυο σφαίρες από την υπέροχη ροζ ενέργεια που θεραπεύει την καρδιά.
3.Κρατήστε τη μία για σας και στείλτε την άλλη στο άτομο με το οποίο θέλετε να έχετε μια αρμονική σχέση,την οποια θα ενισχύσετε,θα βελτιώσετε ή θα ανανεώσετε.
4.Κρατήστε τη δική σας ροζ σφαίρα στα χέρια σας και κοιτάξτε μέσα της.Θα σας βοηθήσει να δείτε τον ευατό σας πιο καθαρά.Μην κοιτάξετε μόνο με τα μάτια,αλλά και με την καρδιά.
5.Χρησιμοποιήστε τις ροζ σφαίρες του Αρχαγγέλου Καμουήλ σε οποιαδήποτε κατάσταση εμφανίζεται απειλητική ή επιθετική ή περιέχει ενέργεια αντιπαράθεσης.Απλώς ζητήστε από τον Καμουήλ να περιβάλλει όσους αφορά η σχέση.Έτσι,θα επέλθει ειρηνική επίλυση.


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

3 Απ: Aρχάγγελος Καμουήλ Την / Το Δευ Ιουν 21, 2010 2:04 am

Αποδοχή και ανάπτυξη των πνευματικών χαρισμάτων
Αν δεν θρέψουμε το υλικό μας σώμα,σύντομα θα χάσουμε την υγεία μας,ενώ αν αγνοήσουμε τις ψυχικές μας ανάγκες,φέρνουμε άγχος στη ζωή μας.Αν αγνοούμε συνεχώς την πνευματικότητά μας και σκεφτόμαστε μόνο τα υλικά αγαθά,οδηγούμαστε σε πνευματική πενία.
Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μια αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για το διαλογισμό,τη γιόγκα,το ρέικι και άλλες δραστηριότητες που μειώνουν το άγχος και βοηθούν στη χαλάρωση.Μέσα από αυτές τις τεχνικές πολλοί άνθρωποι άρχισαν να "ανοίγουν" πνευματικά και να επανεξετάζουν τις επιλογές τους,ενώ παράλληλα έμαθαν να αποδέχονται όλες τις πλευρές του εαυτού τους.Όλοι γεννιόμαστε με ένα φύλακα-άγγελο,αλλά και με εκπληκτικά πνευματικά χαρίσματα.Για να αναπτύξετε τα δικά σας,πρέπει να ανοίξετε και να θεραπεύσετε το τσάκρα της καρδιάς,έτσι ώστε το σημείο αγάπης να είναι πάντοτε το σημείο αναφοράς σας.

Τεχνική αποδοχής
1.Kαθίστε σε μια άνετη στάση διαλογισμού και χαλαρώστε.
2.Κλείστε τα μάτια και εστιάστε αργά την προσοχή σας στην αναπνοή σας.Αφήστε τη να γίνει λίγο πιο αργή και βαθιά απ' ότι συνήθως.
3.Επικαλεστείτε τον Αρχάγγελο Καμουήλ για να σας βοηθήσει και να επιβλέψει τη διαδικασία.
4.Αγγίξτε το τσάκρα της καρδιάς στο κέντρο του θώρακα και οραματιστείτε δώδεκα πέταλα λωτού του τσάκρα της καρδιάς.Καθώς τα κοιτάζετε,παρατηρήστε αν είναι τραυματισμένα.Μερικά ίσως είναι κλειστά.
5.Ζητήστε από τον Αρχάγγελο Καμουήλ να τα ανοίξει και να αναζωογονήσει όσα είναι τραυματισμένα.Το φυσιολογικό χρώμα των πετάλων του λωτού της καρδιάς είναι πράσινο,αλλά καθώς εξελισσόμαστε πνευματικά αποκτούν μια απαλή ροζ απόχρωση.Δείτε πόσα από τα δικά σας είναι τώρα ροζ.
6.Για να "κλείσετε" τη θεραπευτική συνεδρία,επαναφέρετε τον εαυτό σας στην συνειδητή πραγματικότητα.Επαναλάβετε το διαλογισμό σε επόμενες συνεδρίες,ώσπου όλα τα πέταλα της καρδιάς να γίνουν ροζ,να ανοίξει το τσάκρα της καρδιάς και να αναπτύξετε με χαρά τα πνευματικά σας χαρίσματα.


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

4 Απ: Aρχάγγελος Καμουήλ Την / Το Σαβ Οκτ 16, 2010 5:14 am

"Γίνε ένας φάρος αγάπης για τους άλλους.Αναγνώρισε την ανάγκη των άλλων για αγάπη.Σκύψε μέσα στα συναισθήματά σου και ζήτα τη βοήθειά μου,για να ενώσεις τα κομμάτια σου και να φύγεις από τις αυταπάτες.Αγάπησε τον εαυτό σου."


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης