Η σκάλα του Φωτός

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Αρχάγγελος Ουριήλ

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1 Απ: Αρχάγγελος Ουριήλ Την / Το Δευ Ιουν 21, 2010 3:47 am

Δεδομένου ότι ο Ουριήλ έχει τόσα πολλά ταλέντα και μας βοηθά σε τόσους πολλούς τομείς της ζωής,είναι καλή ιδέα να τον καλείτε συχνά.Σκεφτείτε τον ως ένα μέντορα που επιβλέπει τα μαθήματα ζωής.Ένας από τους σπουδαιότερους τρόπους με τους οποιους μας βοηθά είναι δινοντάς μας επιπλέον πληροφορίες,ώστε να μπορούμε να παίρνουμε σωστές αποφάσεις.Στις περιπτώσιες αυτές,καλέστε τον λέγοντας ως εξης:
"Αρχάγγελε Ουριήλ,ζητώ τη σοφή συμβουλή σου για (περιγράψτε την κατάσταση για την οποία χριεάζεστε φώτιση).Χρειάζομαι όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες,ώστε να μπορέσω να δω την αλήθεια γι' αυτή την κατάσταση ξεκάθαρα.Σε παρακαλώ,βοήθησέ με να πάρω μια σωστή απόφαση,ενημερώνοντάς με για όλες τις πτυχές της κατάστασης.Σε παρακαλώ,βοήθησέ με να ακούσω καθαρά και να καταλάβω τις πληροφορίες,και να έχω όσο το δυνατόν πιο ανοιχτό μυαλό.Σε ευχαριστώ Ουριήλ."


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

2 Απ: Αρχάγγελος Ουριήλ Την / Το Δευ Ιουν 21, 2010 5:43 am

Διαλογισμός για δημιουργικότητα και ψυχική αρμονία
Σκοπός:Εναρμόνιση της δημιουργικότητας με το στόχο της ψυχής,τη μετενσάρκωση

Αν ανακαλύψετε το πραγματικό σας δημιουργικό ταλέντο,η ζωή σας θα κυλήσει ομαλά και άνετα.Σε περιόδους απόγνωσης,κατάθλιψης ή άγχους,οι άνθρωποι επικαλούνται τη βοήθεια των αγγέλων.Αυτή μπορεί να είναι μια πρόταση για κάποια ριζοσπαστική αλλαγή όσον αφορά τη ζωή σας.Ίσως να έχετε την ψυχή ενός καλλιτέχνη,ενός σχεδιαστή,ενός συγγραφέα ή ενός ποιητή.Ίσως να θέλετε να ζήσετε σε άλλη χώρα.Ίσως,πάλι,να επιθυμείτε να ζήσετε πιο κοντά στη φύση.Όλα είναι δυνατά.Μην αφήνετε το φόβο να σκοτώνει τη ψυχή σας.Δώστε στα όνειρά σας τη δυνατότητα να εκδηλωθούν και διαπιστώστε τα θαύματα που θα συμβούν στη ζωή σας.

Θα χρειαστείτε στυλό ή μολύβι και χαρτί
1.Επικαλεστείτε τον Αρχάγγελο Ουριήλ για ευλογία,προστασία και επίβλεψη της διαδικασίας.Ζητήστε φώτιση στην πορεία της ζωής σας και πείτε του ότι αναζητάτε την αποστολή της ψυχής σας για την τωρινή σας μετενσάρκωση.
2.Καθίστε σε μια άνετη,σταθερή στάση διαλογισμού,με το χαρτί και το μολύβι κοντά σας,ώστε να γράψετε τις πληροφορίες που θα σας δοθούν.Συγκεντρωθείτε στην αναπνοή σας για να χαλαρώσετε.
3.Κάντε μασάζ στο τσάκρα του ηλιακού πλέγματος,μπροστά και πίσω,με κυκλικές δεξιόστροφες κινήσεις,μέχρι να νιώσετε μια έντονη αίσθηση θερμότητας.
4.Μετακινήστε την προσοχή σας στο τσάκρα της κορυφής και οραματιστείτε ή νιώστε μια υπέροχη σφαίρα από χρυσαφένιο φως να εισέρχεται στην κορυφή του κεφαλιού σας.Αυτή είναι σταλμένη από τον Αρχάγγελο Ουριήλ.
5.Μετακινήστε τη χρυσαφένια σφαίρα στο τσάκρα του ηλιακού πλέγματος.Αφήστε τον εαυτό σας να την απορροφήσει.
6.Όταν νιώσετε έτοιμοι,γράψτε-ακριβώς όπως σας δοθεί-ποια είναι η πραγματική σας πορεία στη ζωή.Είναι πολύ σημαντικό να μην αλλάξετε ούτε να τροποποιήσετε όσα σας δοθούν.Απλώς αφήστε τις λέξεις να "κυλήσουν" ελεύθερα στο χαρτί.
7.Ευχαριστήστε τον Αρχάγγελο Ουριήλ για τη νέα σας ουράνια ζωή!Αφήστε να περάσει λίγος χρόνος προτού επανέλθετε στην καθημερινή σας συνειδητή πραγματικότητα.


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

3 Απ: Αρχάγγελος Ουριήλ Την / Το Δευ Ιουν 21, 2010 5:58 am

Ο διαλογισμός του Αρχαγγέλου Ουριήλ
Ο Ουριήλ είναι ο Αρχάγγελος που επικαλούμαστε για εσωτερική γαλήνη.Μας προστατεύει από την πνευματική σύγχυση,φωτίζοντας την πορεία της ζωής μας.Έμβλημά του είναι ο κεραυνός,τον οποίο χρησιμοποιεί για να μας προσφέρει λάμψη έμπνευσης.Όλοι γεννιόμαστε με ένα ιδιαίτερο "χάρισμα",που είναι ο λόγος της ενσώρκωσής μας:Κάθε πλάσμα στον πλανήτη έχει μια ξεχωριστή θέση στη διάρθρωση του κόσμου και στην εξέλιξη της Γης.

1.Καθίστε σε μια άνετη στάση διαλογισμού.Κλείστε τα μάτια και χαλαρώστε το σώμα.
2.Καλέστε τον Αρχάγγελο Ουριήλ με την ακόλουθη επίκληση:
Aρχάγγελε Ουριήλ,φέρε γαλήνη στο νου και το πνεύμα μου.Διάλυσε κάθε εμπόδιο στο πνευματικό μου μονοπάτι υποδεικνύοντάς μου την πραγματική πορεία της ζωής μου,ώστε να εκπληρώσω το ντάρμα μου.
3.Αφήστε την ενέργεια του Αρχαγγέλου Ουριήλ να σας περιβάλλει.Αφήστε τον εαυτό σας να ανυψωθεί σε μια σπείρα από ρουμπινί-χρυσαφένιο φως και να μεταφερθεί στον ναό του Ουριήλ.
4.Ο Αρχάγγελος θα σας οδηγήσει στην αίθουσα των παπύρων,καθένας από τους οποίους αντιστοιχεί σε έναν άνθρωπο που έχει ενσαρκωθεί στον πλανήτη.Εδώ βρίσκεται και ο δικός σας,που είναι γραμμένος στη "γλώσσα του φωτός" και περιέχει το ντάρμα σας,τη συμφωνία της ψυχής σας.Αυτή η συμφωνία έγινε προτού γεννηθείτε σ΄ένα ανώτερο επίπεδο της ύπαρξής σας.Είναι η πραγματική πορεία της ζωής σας.
5.Ο Αρχάγγελος Ουριήλ θα σας γνωστοποιήσει πότε ήρθε η ώρα να αναχωρήσετε και θα σας επαναφέρει με ασφάλεια στο σώμα σας.


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

4 Απ: Αρχάγγελος Ουριήλ Την / Το Κυρ Ιουλ 04, 2010 2:37 am


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

5 Απ: Αρχάγγελος Ουριήλ Την / Το Σαβ Οκτ 16, 2010 5:21 am

"Σου ανοίγω το δρόμο της κατεύθυνσης,βελτιώνοντας τις σωστές επιλογές σου.Όταν αποφορτιστεί ο θυμός,θα αφήσεις πίσω σου το παρελθόν,ανοίγοντας δρόμους έμπνευσης,δημιουργίας,αισιοδοξίας και αρμονίας."


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

6 Απ: Αρχάγγελος Ουριήλ Την / Το Τετ Μάης 18, 2011 10:27 pm

Πολυ όμορφο το ποστ σου Λευκέ Κρίνε. Very Happy
Αν μου επιτρέπεις θα ήθελα να μοιραστώ μια εμπειρία που είχα μέσα από ένα όνειρο...

Έβλεπα ενώ κοιμόμουν ένα λευκό εκτυφλωτικό φως... που όμως δεν ενοχλησε τα ματια μου ωστε να βαλω το χερι μου μπροστα, οπως κανουμε οταν κοιταζουμε τον ήλιο... σαν λάμψη ήταν. Και μια φωνή μου είπε <<είμαι ο Ουριήλ>>... εμοιαζε περισσοτερο σα να μίλησε κάποιος μεσα στο κεφάλι μου, παρα να βρισκοταν καπου κοντα μου που δεν τον εβλεπα.

Το πρωι είχα ξεχασει το ονειρο, και καποια στιγμη ψαχνοντας στο νετ κάτι άσχετο, πέφτω τυχαια σε μια αναφορα για τον Αρχάγγελο, και τότε το θυμήθηκα!! Σκέφτηκα λοιπόν να πάω στην Εκκλησία να του αναψω ενα κερι.
Όμως περναγαν οι μερες και με διαφορες υποχρεωσεις και τρεξιμο πολλες φορες δεν προλαβαινα να παω και τελικά το ξέχασα!!

Μετα απο ένα μήνα περιπου λοιπόν απ'το πρωτο ονειρο, ειδα ότι βρισκομουν σε μια Εκκλησία, μπροστά απο εκέι που αναβουν τα κεράκια... ήταν πολλά αναμμένα και τα κοίταζα... και ακούω πάλι τη φωνή στο κεφάλι μου να λέει <<είμαι ο Ουριήλ.. θέλω να μου ανάψεις ένα κερί..>> Τελικά πήγα στην Εκκλησία!!

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δεν τον ειδα, και οτι δεν ακουσα τη φωνη του, αλλά μιλουσε στο μυαλο μου... αν μπορεί κάποιος να καταλαβει τι εννοω δεν μπορώ να το εκφράσω αλλιώς...
Δεν ξέρω τι μπορεί να ήθελε... πάντως ενιωσα γαληνη και θα ήθελα να <<ξαναρθει>>...
Ευχαριστω που το διαβασατε...Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

7 Απ: Αρχάγγελος Ουριήλ Την / Το Πεμ Μάης 19, 2011 5:43 am

Πολλές φορές οι άγγελοι μας καθοδηγούν σε πράξεις και λόγια για να επιβεβαιώσουμε ότι τους ακούμε. Αλλά και ότι είναι απόδειξη πώς είναι πάντα κοντά μας. Smile sunny

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

8 Απ: Αρχάγγελος Ουριήλ Την / Το Πεμ Μάης 19, 2011 5:46 am

Μαριάνθη ευχαριστουμε που μοιραστηκες μαζί μας την ωραία εμπειρία σου!
Πιστεύω πως ίσως είναι ο φύλακας άγγελός σου!
Καταλαβαίνω ότι τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν ανώτερα συναισθήματα,αλλά σε νιώθω γιατί έχω βιώσει παρόμοιες εμπειρίες.
Εύχομαι να αναπτύξεις μια όμορφη επικοινωνία με αυτόν τον υπέροχο Αρχάγγελο!


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

9 Απ: Αρχάγγελος Ουριήλ Την / Το Πεμ Νοε 15, 2012 6:08 am

Απίστευτη εμπειρία.Να γιατι δεν πρέπει να ξεχνάμε μια πολύ απλή πράξη που δίνει το φως στην συνεχεια της πνευματικής μας φύσης....Αγαπημένος Αρχάγγελος. sunny sunny sunny
Ευχαριστούμε πολύ I love you

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης