Η σκάλα του Φωτός

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Αρχάγγελος Ραφαήλ

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1 Απ: Αρχάγγελος Ραφαήλ Την / Το Δευ Ιουν 21, 2010 11:05 pm

Οποτεδήποτε εσείς ή κάποιος άλλος άνθρωπος ή ζώο βιώνετε κάποια σωματική διαταραχή,καλέστε τον Αρχάγγελο Ραφαήλ για αγγελική θεραπεία.Θα επέμβει απευθείας στο σώμα του ανθρώπου ή του ζώου,και θα προσφέρει και καθοδήγηση σχετικά με το τι μπορεί να γίνει για να επιτευχθεί η θεραπεία.

Για να επικαλεστείτε τον Ραφαήλ για τον εαυτό σας,πείτε από μέσα σας:
"Aρχάγγελε Ραφαήλ,χρειάζομται βοήθεια με (περιγράψτε την κατάσταση).Σε παρακαλώ να περιβάλεις και να εμβαπτίσεις το σώμα μου με την ισχυρή θεραπευτική ενέργεια της θεϊκής αγάπης.Τώρα παραδίδω την κατάσταση αποκλειστικά στο Θεό και γνωρίζω ότι μέσα από αυτή την απελευθέρωση,ανοίγομαι στο να αποκαλύψω τη θεόσταλτη υγεία μου με όλους τους τρόπους.Θεέ μου και Αρχάγγελε Ραφαήλ,σας ευχαριστώ για την ενέργεια,την ευημερία και την ευτυχία!"

Για να επικαλεστείτε τον Ραφαήλ για κάποιον άλλο,μπορείτε να οραματιστείτε αυτόν και άλλους αγγέλους να περιβάλλουν το πρόσωπο ή το ζώο αυτό με τη θεραπευτική παρουσία τους και πράσινο σμαραγδένιο φως.Μπορείτε να ζητήσετε από το Θεό να στείλει τον Ραφαήλ,ή να ζητήσετε απευθείας από τον Ραφαήλ την παρέμβασή του:
"Αρχάγγελε Ραφαήλ,σε παρακαλώ να επισκεφτείς για θεραπευτικούς λόγους τον/την (όνομα του ανθρώπου ή του ζώου) και να προαγάγεις την υγεία και την ευημερία όλων όσων έχουν σχέση.Σε παρακαλώ να εξυψώσεις τις σκέψεις μας σε σκέψεις πίστης και ελπίδας,και να διώξεις όλες τις αμφιβολίες και τους φόβους.Σε παρακαλώ να ανοίξεις το δρόμο για να εκδηλωθεί η θεϊκή υγεία τώρα και για πάντα.Σε ευχαριστώ."


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

2 Απ: Αρχάγγελος Ραφαήλ Την / Το Τρι Ιουν 22, 2010 4:09 am

Η προετοιμασία για την αγγελική θεραπευτική συνεδρία
Ακόμα και οι πιο χαρισματικοί θεραπευτές παραδέχονται τη σημασία του διαλογισμού,προκειμένου να ηρεμήσει ο νους πριν "ανοίξουν" στις ανώτερες ενέργειες του αγγελικού βασιλείου.Αλλιώς κινδυνεύουν να μην αντέξουν την εμπειρία.
Να θυμάστε ότι πρέπει να προετοιμαζόμαστε σωματικά,συναισθηματικά και πνευματικά.

Τι να κάνετε
1.Φορέστε άνετα ρούχα.Τα συνθετικά υφάσματα εμποδίζουν τη ροή ενέργειας και συγκρατούν την ενδεχόμενη αρνητική ενέργεια.Τα σκούρα ή μουντά χρώματα αποδυναμώνουν το ενεργειακό σας πεδίο.
2.Πιείτε άφθονο νερό πριν και μετά τη συνεδρία.Αυτό θα βοηθήσει στην απελευθέρωση της συσσωρευεμένης ενέργειας και των τοξινών.
3.Αποφύγετε τα βαριά γεύματα πριν και μετά από μια συνεδρία,επειδή τότε το αίμα κατευθύνεται στα όργανα που συνδέονται με τη λειτουργία της πέψης.
4.Πλέντε τα χέρια σας σε κρύο νερό πριν από τη συνεδρία.
5.Βγάλτε φακούς επαφής,γυαλιά,κοσμήματα,ζώνη και μεταλλικά αντικείμενα από τις τσέπες σας.
6.Χαλαρώστε και νιώστε αυτοπεποίθηση πριν ξεκινήσετε.

Αυτοϊαση
Πολλές σωματικές διαταραχές και προβλήματα υγείας έχουν ψυχολογικά αίτια.Η παρακάτω τεχνική ανακουφίζει από τον ψυχικό ή συναισθηματικό πόνο,καθώς και από σωματικές ενοχλήσεις.Μπορεί επίσης,να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις έντονου πόνου ή άγχους.
Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ,ως επικεφαλής άγγελος-θεραπευτής,έχει την ικανότητα να καθοδηγεί όλους τους θεραπευτές.Είναι γνωστός ως ο ιατρός του αγγελικού βασιλείου,ο θεϊκός θεραπευτής,που μας βοηθά να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους.
1.Επικαλεστείτε τον Αρχάγγελο Ραφαήλ και ζητήστε του να καθοδηγήσει τα χέρια σας.
2.Καθίστε σε μια αναπαυτική πολυθρόνα και βεβαιωθείτε ότι δεν θα σας ενοχλήσουν.Μια απαλή μουσική θα σας βοηθήσει στην αρχική φάση χαλάρωσης.
3.Ζητήστε από τον Αρχάγγελο Ραφαήλ να σας στείλει μια σφαίρα από σμαραγδένια θεραπευτική ενέργεια.Νιώστε τη να αιωρείται πάνω από το κεφάλι σας.
4.Αισθανθείτε την ενέργεια να εισρέει στο τσάκρα της κορυφής,νιώστε τη να κυλάει σε ολόκληρο το σώμα σας και να "αγκυροβολεί" στο τσάκρα της καρδιάς.
5.Αφήστε τη να διαπεράσει τα χέρια σας,και αισθανθείτε τη να φεύγει από το τσάκρα της παλάμης και να γεμίζει την αύρα σας.
6.Αφήστε τα χέρια σας να οδηγηθούν σε όποιο σημείο νιώθετε ότι χρειάζεται θεραπεία.Αν υπάρχουν περιοχές στο σώμα σας που πονάνε,τοποθετώντας εκεί τα χέρια σας για μερικά λεπτά θα μειώσετε ή θα απομακρύνετε τον πόνο


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

3 Απ: Αρχάγγελος Ραφαήλ Την / Το Τρι Ιουν 22, 2010 4:28 am

Θεραπεία από απόσταση
Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ξεκινήσετε στην αγγελική θεραπεία.Εϊναι επίσης ένα πολύ ισχυρό μέσο για να επικοινωνήσετε με τον Αρχάγγελο Ραφαήλ.Η θεραπεία από απόσταση είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αναπτύξετε την πολυδιάστατη αντίληψη των θεραπευτικών ενεργειών που μας περιβάλλουν.Στην απλούστερη μορφή της,μπορεί να είναι μια προσευχή για το άτομο που έχει ζητήσει τη βοήθειά σας.Αυτή πρέπει να είναι απλή και χωρίς όρους.
1.Αποφασίστε σε ποιον στέλνετε τη θεραπευτική ενέργεια.
2.Πλύντε τα χέρια σας με κρύο νερό και στεγνώστε τα καλά.
3.Καθίστε αναπαυτικά,πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές,χαλαρώστε και καλέστε τον Αρχάγγελο Ραφαήλ.
4.Αρχίστε να ευαισθητοποιείτε τα χέρια σας,τινάζοντάς τα ελαφρά.Ύστερα,τρίψτε τις παλάμες γρήγορα με κυκλικές κινήσεις για να ενεργοποιήσετε το επιφανειακό τσι.
5.Κρατήστε τα χέρια σας με τις παλάμες αντικριστές σε απόσταση περίπου είκοσι εκατοστών.Νιώστε την ενέργεια να δονείται ανάμεσά τους.Παίξτε μαζί της(θα έχει την αίσθηση πηχτής κόλλας).
6.Αρχίστε να πλάθετε την ενέργεια σε μια σφαίρα,την οποία θα οραματιστείτε στο χρώμα του σμαραγδιού.
7.Ζητήστε από τον Αρχάγγελο Ραφαήλ να ευλογήσει τη σμαραγδένια σφαίρα με την ισχυρή θεραπευτική του ενέργεια.
8.Όταν νιώσετε ότι η σφαίρα πάλλεται έντονα με αυτή,στείλτε τη στο άτομο που θέλετε,και δείτε νοερά ότι την απορροφάει.Οραματιστείτε το να χαμογελάει πλατιά,γεμάτο υγεία και δύναμη.


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

4 Απ: Αρχάγγελος Ραφαήλ Την / Το Κυρ Ιουλ 04, 2010 2:37 am


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

5 Απ: Αρχάγγελος Ραφαήλ Την / Το Σαβ Οκτ 16, 2010 5:27 am

"Θεράπευσε το σώμα και την ψυχή σου μέσα από την καθοδήγηση των θεραπευτών αγγέλων που κατευθύνω για σένα.Μη γίνεσαι εξουσιαστικός στους άλλους.Κατανόησέ τους και δίδαξέ τους τα μυστικά της πνευματικής πειθαρχίας και της θεραπείας."


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

6 Απ: Αρχάγγελος Ραφαήλ Την / Το Σαβ Νοε 27, 2010 3:08 am

Ο Ραφαήλ είναι ο πιο γνωστός άγγελος που θεραπεύει κυρίως εξαιτίας της όμορφης ιστορίας του Τωβίτ και Ραφαήλ που αναφέρεται στο "Βιβλίο του Τωβίτ".Αυτή η ιστορία αναφέρει ότι ο Θεός στέλνει το Ραφαήλ να θεραπεύσει δυο ανθρώπους.
O πρώτος από αυτούς ήταν ο Τωβίτ,ένας καλός Ιουδαίος ο οποίος ήταν τυφλός εδω και οκτώ χρόνια.Επειδή δεν μπορούσε να εργαστεί,ώστε να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για αυτόν και την οικογένειά του,η οποία με δυσκολία τα έβγαζε πέρα,ο Τωβίτ προσευχήθηκε στο Θεό να πεθάνει.Την ίδια στιγμή που η προσευχή του Τωβίτ έφθανε στον ουρανό,έφτανε και ακόμη μια από μια νεαρή γυναίκα με το όνομα Σάρα.Η Σάρα ήταν κυριευμένη από ένα αρνητικό πνεύμα που είχε θανατώσει και τους εφτά συζύγους της την πρώτη νύχτα των γάμων τους.Δεν ήταν καθόλου παράξενο που και αυτή πίστευε πως δεν άξιζε να ζει.
Ο Τωβίτ άρχισε να τακτοποιεί τις υποθέσεις του και ζήτησε από τον Τωβία,το γιο του,να πάει στη Μεδίνα να τακτοποιήσει ένα χρέος.Καθώς ήταν πολύ επικίνδυνο να πάει μόνος του,ο Τωβίας βρήκε ένα οδηγό,για να τον συντροφεύσει.Ο άντρας που διάλεξε ήταν ο Ραφαήλ,αλλά ο Τωβίας δεν το ήξερε αυτό.
Την πρώτη νύχτα του ταξιδιού,ο Τωβίας και ο οδηγός του κατασκήνωσαν δίπλα από ένα ποταμό,όπου ένα μεγάλο ψάρι προσπάθησε να δαγκώσει το πόδι του Τωβία.Ο Τωβίας τελικά έπιασε αυτό το τεράστιο ψάρι και ο οδηγός του είπε να φυλάξει την καρδιά,το συκώτι και τη χοληδόχο κύστη,καθώς μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν,για να κάνουν ένα καλό φάρμακο.
Καθώς πλησιάζανε στον προορισμό τους,ο οδηγός είπε στον Τωβία για τη Σάρα και του εισηγήθηκε να την παντρευτεί.Κάπως νευρικά,ο Τωβίας συμφώνησε.Τη νύχτα του γάμου,ο Τωβίας έκαψε στη φωτιά την καρδιά και το συκώτι του ψαριού μέσα στο νυφικό δωμάτιο.Αυτό εξόρκισε την αρνητική ενέργεια μια για πάντα.Ο πατέρας της Σάρας,ευχαριστημένος έδωσε στον Τωβία τη μισή του περιουσία.Η οικογένεια γύρισε σπίτι και ο οδηγός είπε στον Τωβία να τρίψει τη χοληδόχο κύστη του ψαριού στα μάτια του πατέρα του.Αυτό αποκατάστησε την όρασή του.
Ο Τωβίτ και ο Τωβίας ένιωθαν τόσο ευγνώμονες που προσέφεραν τη μισή τους περιουσία στον οδηγό.Αυτός τους είπε "Είμαι ένας από τους επτά αγγέλους που ενώπιον του Θεού παρουσιάζονται...όταν ήμουνα μαζί σου δεν ενεργούσα με τη δική μου βούληση,αλλά με τη βούληση του Θεού".Ο Ραφαήλ,έχοντας θεραπεύσει και τους δύο,τον Τωβίτ και τη Σάρα,γύρισε πίσω στον ουρανό.
Αυτή η ιστορία ήταν η αγαπημένη των πρώτων χριστιανών συγγραφέων και οι καλλιτέχνες της Αναγέννησης απολάμβαναν να αναπαριστούν τον Ραφαήλ και τον Τωβία,συνήθως με ένα ψάρι.


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

7 Απ: Αρχάγγελος Ραφαήλ Την / Το Πεμ Νοε 15, 2012 6:16 am

Υπέροχη ιστορία για τον υπέροχο κ αγαπημένο μας Αρχάγγελο Ραφαήλ. I love you sunny sunny sunny

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης