Η σκάλα του Φωτός

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Aρχάγγελος Μιχαήλ

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1 Απ: Aρχάγγελος Μιχαήλ Την / Το Τρι Ιουν 22, 2010 7:31 pm

Διαλογισμός του σπαθιού του Αρχαγγέλου Μιχαήλ
1.Καθίστε σε μια άνετη στάση διαλογισμού.Χαλαρώστε το σώμα σας εστιάζοντας στην αναπνοή.
2.Επικαλεστείτε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ με την εξής επίκληση
"Πανίσχυρε Αρχάγγελε Μιχαήλ ενδυνάμωσέ με.Δέχομαι ότι έχω ελεύθερη βούληση και τώρα επιλέγω μια πορεία ζωής,χαράς και ελευθερίας.Αν αρμόζει στην πνευματική μου πορεία,παραχώρησέ μου το σπαθί της ελευθερίας.Υπόσχομαι να το χρησιμοποιήσω μόνο για το ύψιστο καλό όλων."
3.Νιώστε την ενέργεια του Αρχαγγέλου Μιχαήλ να σας περιβάλλει,αφήστε τον εαυτό σας να ανυψωθεί μέσα από μια σπείρα από διαυγές φως.Η φωτεινή σπείρα σάς ανεβάζει αργά ολοένα πιο ψηλά.Νιώστε ασφαλείς στα χέρια των αγγέλων.
4.Θα βρεθείτε στον ναό του Αρχαγγέλου και θα σας οδηγήσουν στην πόρτα της αίθουσας της ρομφαίας.
5.Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ θα σας οδηγήσει μέσα σε αυτήν,όπου θα δείτε πολλές απανωτές σειρές με ρομφαίες,καθεμιά από τις οποίες προορίζεται για όσους είναι ήδη ταγμένοι να γίνουν κομιστές της.Κάθε ρομφαία είναι εντελώς διαφορετική σε εμφάνιση,όπως κάθε πλάσμα στον πλανήτη είναι μοναδικό.Κάθε ρομφαία όμως,είναι ταυτόσημη σε ό,τι αφορά την εξουσία που φέρει:χαρίζει ελευθερία και προστασία.
6.Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ σάς δίνει τη ρομφαία σαςα.Το όνομά της θα είναι γραμμένο στη "γλώσσα του φωτός".Θα σας παραχωρήσει επίσης την εξουσία να τη χρησιμοποιείτε.Θα σας δοθεί ένα ειδικό μυστικό σύμβολο,που τοποθετείται μέσα στο ενεργειακό σας πεδίο και που πρέπει να είναι σε ισορροπία με αυτό,αλλιώς η ρομφαία σας θα είναι άχρηστη.
7.Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ θα σας επιτρέψει να παραμείνετε στην αίθουσα της ρομφαίας όσο χρειάζεται.Πρόκειται για μια ξεχωριστή στιγμή στην εξελικτική σας πορεία.Όταν είστε έτοιμοι,θα σας οδηγήσει αργά πίσω στο υλικό σας σώμα.


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

2 Απ: Aρχάγγελος Μιχαήλ Την / Το Τρι Ιουν 22, 2010 10:52 pm

Προστασία
Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι ο προστάτης της ανθρωπότητας.Είναι ο επικεφαλής όλων των Αρχαγγέλων και οδηγεί τις ουράνιες δυνάμεις,τα "τάγματα του φωτός",ενάντια στο κακό.Μπορούμε να τον θεωρούμε τον υπέρτατο φύλακα-άγγελό μας.
Πρόκειται για ένα ον μεγαλειώδους λαμπρότητας και δόξας,περιτριγυσμένο από αστραφτερό φως.Συχνά απεικονίζεται σαν καβαλάρης πάνω σε ένα άσπρο άλογο(που συμβολίζει την αγνή,άσπιλη,πνευματική δύναμη),να εξοντώνει έναν τρομερό δράκο με το δόρυ του.Αυτό συμβολίζει την εξουδετέρωση των κατώτερων ενστίκτων της ανθρώπινης φύσης-την αυτοκαταστραοφή όπου κρύβονται ο φόβος και ο περιορισμός-από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ.Έτσι,αφήνει τον ανώτερο νου και την ψυχή να αναδυθούν όπως ο φοίνικας,με τη μορφή του φτερωτού δράκου της υπέρτατης σοφίας.
Το πέπλο προστασίας του Αρχαγγέλου Μιχαήλ
1.Επικαλεστείτε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ για να σας προστατεύσει άμεσα.Θα σας περιβάλλει με το πέπλο της προστασίας του.
2.Χρησιμοποιήστε τις παρακάτω φράσεις "Αρχάγγελε Μιχαήλ,βοήθησέ με,βοήθησε με,βοήθησέ με.Προστάτεψέ με από κάθε κακό."
3.Νιώστε το πέπλο προστασίας του γύρω σας.Οραματιστείτε ένα βαθύ μπλε πέπλο με κουκούλα να σας καλύπτει ολότελα,από την κορυφή ως τα νύχια.


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

3 Απ: Aρχάγγελος Μιχαήλ Την / Το Τετ Ιουν 23, 2010 1:56 am

Ελευθερώνοντας τα πνεύματα
Η "τραυματισμένη" αύρα,σάς αφήνει εκτεθειμένους σε πνεύματα-γνωστά και ως αρνητικές οντότητες ή παράσιτα-που προσκολλώνται και φέρνουν δυστυχία.Ο τραυματισμός μπορεί να προκληθεί από ασθένεια,αρνητικές σκέψεις,μόλυνση,εθισμό,άγχος,ψυχική επίθεση,συναισθηματική ταραχή ή ελλιπή πνευματική διαύγεια.Οι τρύπες,τα κενά και οι ρωγμές στην αύρα είναι επίσης πολύ συνηθισμένα φαινόμενα,ενώ μπορεί να οδηγήσουν και σε πολλαπλή διαρροή ενέργειας,προκαλώντας εξασθένιση.
Αν πληγεί η ακεραιότητα της αύρας σας,μπορεί να προσελκύσετε στο σώμα σας οντότητες οι οποίες θα απομυζήσουν τη ζωτική σας ενέργεια.
Ασυνεπής συμπεριφορά
Αυτή η προσκόλληση μπορεί να μας οδηγήσει σε συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα μας.Οι αλλαγές μπορεί να είναι αδιόρατες ή δραματικές και συχνά περιλαμβάνουν μια "νέα" εξάρτηση.Οι εξαρτήσεις και οι αρνητικές σκέψεις μπορεί έτσι να "καταλάβουν" την ύπαρξή μας.
Τα συμπτώματα της προσκόλλησης μιας οντότητας είναι:ανεξήγητη εξάντληση,εφιάλτες,ξαφνικές κρίσεις άγχους ή κατάθλιψης,νοερές φωνές,τάσεις αυτοκτονίας,μεταπτώσεις διάθεσης ή μεταβολές προσωπικότητας,αναποφασιστικότητα,σύγχυση,έλλειψη συγκέντρωσης,διαλείψεις,παρορμητική συμπεριφορά ή ασθένεια.Κανένα από τα παραπάνω δεν είναι αναμφισβήτητο σύμπτωμα προσκόλλησης,αλλά αν παρουσιάζετε αρκετά από αυτά,ίσως έχετε αφήσει περιθώρια για κάποιον απρόσκλητο επισκέπτη.
Από τη στιγμή που ένας άνθρωπος έχει δεχτεί την προσκόλληση ενός ασώτου πνεύματος,είναι πιο δεκτικός στην προσέλκυση και άλλων τέτοιων πνευμάτων.Αυτές οι αρνητικές οντότητες πρέπει να οδηγηθούν στο "φως" από τους αγγέλους.Συχνά βρίσκονται σε σύγχυση.
Μπορούμε να απελευθερωθούμε από την προσκόλληση πνευμάτων,από τα ενεργειακά εμφυτεύματα και άλλα ανάλογα εμπόδια,όπως και τυχόν ισχυρούς δεσμούς που καταβάλλουν την ενέργειά μας και υποβιβάζουν τη συνείδησή μας,με τη βοήθεια και την υποστήριξη του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και των λεγεώνων του φωτός.Σε αυτούς τους αγγέλους περιλαμβάνονται και ορισμένοι που καθοδηγούν ειδικά τις χαμένες ή παραπλανημένες ψυχές πίσω στην "πηγή",προκειμένου να θεραπευτούν.
Κόψτε τους δεσμούς με τη βοήθεια του Αρχαγγέλου Μιχαήλ
Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και οι λεγεώνες του φωτός ειδικεύονται στη λύση των περιοριστικών δεσμών,στην απομάκρυνση των ενεργειακών εμφυτευμάτων και στην απελευθέρωση των προσκολλημένων πνευμάτων.Μερικές προσκολλήσεις μάς ελέγχουν ψυχικά,άλλες ερωτικά,σωματικά,νοητικά ή πνευματικά.Σε κάθε περίπτωση τα πνεύματα αυτά τρέφονται με τη δική μας ενέργεια.Ο "ενεργειακός βαμπιρισμός" είναι συνηθισμένο φαινόμενο.Όλοι ξέρουμε ανθρώπους η συντροφιά των οποίων μάς εξαντλεί.Συνήθως οι "βαμπιρικές προσκολλήσεις" γίνονται μέσα από το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος,αλλά και οποιοδήποτε άλλο τσάκρα μπορεί να επηρεαστεί.Μπορούμε επίσης να εμπλακούμε μόνοι μας σε ψυχικούς κόμβους με την προσκόλληση σε παλιές σχέσεις ή τραύματα.Αυτό δεσμεύει μεγάλο μέρος της ενέργειάς μας.Τα ψυχικά βάρη μάς επιβραδύνουν,μειώνουν τη συχνότητα δόνησης και συσσωρεύονται,προκαλώντας ανεπίλυτο ψυχικό στρες και μπλοκάρισμα στο ενεργειακό μας σύστημα.Κάθε φορά που ελευθερώνουμε αρνητικά αισθήματα ή ενέργεια,αυτά πρέπει να αντικαθίστανται από αγγελική θεραπευτική ενέργεια.
Κόψτε τους επιζήμιους δεσμούς
Κατά τη διάρκεια της παρακάτω τεχνικής μπορείτε να οραματιστείτε τη "ρομφαία της προστασίας και της αλήθειας" του Αρχαγγέλου Μιχαήλ είτε σαν από χρυσό είτε σαν μια ζωντανή φλόγα στο βαθυκύανο χρώμα του ζαφειριού.
1.Καθίστε αναπαυτικά σε ένα σημείο όπου δεν θα σας ενοχλήσει κανείς.
2.Οραματιστείτε ρίζες να απλώνονται από τα πέλματά σας μέσα στο έδαφος και να σας δίνουν δύναμη.
3.Αναπνεύστε χαλαρά και αβίαστα.
4.Καλέστε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και τις λεγεώνες του φωτός,και ευθυγραμμιτστείτε με την ενέργειά τους.Ζητήστε από τον Αρχάγγελο να κόψει όλους τους περιοριστικούς δεσμούς και να σας ελευθερώσει από τις προσκολλήσεις πνευμάτων.
5.Νιώστε τον ή αισθανθείτε τον να διαπερνάει καθένα από τα τσάκρα και την αύρα σας.
6.Συνειδητοποιήστε τη διαδικασία και δείτε ή νιώστε τους δεσμούς να κόβονται από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ.
7.Για να "κλείσετε" τη συνεδρία,ζητήστε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να σας τυλίξει στο κυανό του πέπλο,που θα θεραπεύσει απαλά κάθε ρωγμή ή κενό στην αύρα σας και θα σας χαρίσει προστασία ενόσω ολοκληρώνεται η θεραπευτική διαδικασία.


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

4 Απ: Aρχάγγελος Μιχαήλ Την / Το Τετ Ιουν 23, 2010 5:12 am

Aγγελική ενδυνάμωση
Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και οι άγγελοί του,μάς προσφέρουν αγγελική ενδυνάμωση.Aυτή μας στηρίζει,ώστε να ελευθερωθούμε από το φόβο και άλλες αρνητικές ψυχικές καταστάσεις που μας εμποδίζουν να αγγίξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες.Οι δικαιολογίες με τις οποίες περιορίζουμε τον εαυτό μας δεν αφήνουν τον αληθινό μας εαυτό να εξελιχθεί στην ενσάρκωση της απεριόριστης αγάπης και της φωτεινότητας.Όταν λάβουμε το δώρο του Αρχαγγέλου Μιχαήλ,παίρνουμε τα χαρακτηριστικά του θάρρους,της αντοχής,της ειλικρίνειας,της σταθερότητας,καθώς και τη δύναμη να ελέγξουμε τη ζωή μας.Μας χαρίζει ελευθερία από το σκοτάδι της ψευδαίσθησης.
1.Καθίστε αναπαυτικά σε ένα σημείο όπου δεν θα σας ενοχλήσει κανείς.
2.Αναπνεύστε αργά και αβίαστα,αφήνοντας την ένταση να φύγει από το υλικό σας σώμα.
3.Επικαλεστείτε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και ζητήστε το δώρο της ενδυνάμωσής του,ενεργοποιώντας την ακτίνα θεϊκής θέλησης και δύναμης μέσα σας.
4.Συγκεντρωθείτε στο τσάκρα της καρδιάς.Εστιάστε σε εκείνο το σημείο τη συνείδησή σας και δείτε τη φλόγα στην καρδιά σας να δυναμώνει και να φωτίζει.Ίσως νιώσετε ένα ρίγος ή μια αίσθηση διεύρυνσης και ζεστασιάς.
5.Αφήστε τη φλόγα και τη συνειδητή σας επίγνωση να ανέλθουν με ελικοειδή κίνηση από την πνευματική σας σπονδυλική στήλη και να φτάσουν στο τσάκρα της κορυφής.
6.Συνειδητοποιήστε τη στήλη φωτός που σας περιβάλλει.Αυτό το φως είναι η προστασία σας.Καθώς κοιτάζετε προς τα πάνω,το βλέπετε να συνεχίζεται δίχως τέλος.
7.Αφήστε τη συνείδησή σας να κινηθεί ανοδικά μέσα από τη στήλη φωτός,μέχρι να φτάσει στην πυραμίδα από φως,η οποία είναι η σφαίρα του ανώτερου εαυτού σας και τη ψυχικής σας οικογένειας.
8.Σε αυτό το σημείο αντικρίζετε την ψυχική σας οικογένεια,αναληφθέντα όντα και αγγέλους καθισμένους γύρω από ένα κρυστάλλινο τραπέζι.Συζητήστε μαζί τους για το πώς μπορείτε να δυναμώσετε και να λάβετε το θεϊκό εκ γενετής δικαίωμά σας να αποτελέστε μέλος της λεγεώνας του φωτός.
9.Αφήστε τη διαδικασία να εξελιχθεί αβίαστα.Όταν ολοκληρωθεί,επαναφέρετε τη συνείδησή σας στο υλικό σώμα και την καθημερινή σας πραγματικότητα.


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

5 Απ: Aρχάγγελος Μιχαήλ Την / Το Κυρ Ιουλ 04, 2010 2:39 am


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

6 Απ: Aρχάγγελος Μιχαήλ Την / Το Σαβ Οκτ 16, 2010 5:37 am

"Βγάλε την εγκλωβισμένη δύναμη από μέσα σου,γειώσου ώστε να γίνεις πολεμιστής του Φωτός,μην αφήνεις τις ανασφάλειες να σου μπλοκάρουν τη δύναμη του λόγου."


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

7 Απ: Aρχάγγελος Μιχαήλ Την / Το Σαβ Οκτ 16, 2010 11:56 pm

Μήνυμα από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ για τις νέες ψυχές που αφυπνίζονται
"Τα κανάλια διοχέτευσης ενεργειών αυτήν τη στιγμή φυλάσσονται από δυνάμεις φωτός,που διαλύουν κάθε σκοτεινή πρόσβαση διαθέτοντας φλόγες ύψιστης δύναμης.Την αποστολή επιστατεί ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.Οι φάσεις της μεταμόρφωσης στον πλανήτη Γη έχουν ήδη αρχίσει.Τα άχρηστα κομμάτια αποκόβονται και τροποποιούνται,ενώ τα καθαρά ενώνονται με χώρους καθαρής ενεργειακής τροφοδότησης φωτός.Αυτό επισπεύδει την εξέλιξη όχι μόνο του πλανήτη,αλλά και των ψυχών που βρίσκονται πάνω σε αυτόν.
Στις ψυχές που θα μπουν στις νέες συχνότητες και θα αναβαθμιστούν από τον Ανώτερο Εαυτό,θα δοθεί χάρη και θα αποκοπούν από καρμικές οφειλές,διότι θα έχουν συνειδητοποιήσει την αποστολή τους.Έτσι,η ζωή τους θα συνεχιστεί με πλήρη επίγνωση της πραγματικής τους ταυτότητας και χωρίς πόνο.Η κάθε ψυχή επιλέγει το χρόνο κάθαρσης από τον κατώτερο εαυτό,ώστε να επιτύχει τη διαφυγή στην πέμπτη διάσταση με τον Ανώτερο Εαυτό της.
Όταν συνδέεται μαζί του,οι ανώτερες ενέργειες του ασκούν πίεση στις προσκολλήσεις της προσωπικότητας.Αυτές παύουν να απομυζούν ενέργεια από την ψυχή,συρρικνώνονται και διαλύονται όπως η σάρκα στο χώμα.Μέσα από αυτές τις αποκοπές λάμπει προς τα έξω η πραγματική ταυτότητα της ψυχής.
Καθώς αυτήν την περίοδο οι θρησκείες που φανάτιζαν και δογμάτιζαν τις ψυχές καταρρέουν,οι αρχηγοί που απομυζούσαν ενέργεια μέσα από αυτήν την ισχύ και τη δημαγώγηση,θα δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο και θα χάσουν τη δύναμή τους.Τότε οι άνθρωποι θα αντιληφθούν ποιοι είνια και θα εκδηλώσουν την ταυτότητα του Θεού μέσα τους.Θα μπουν σε μια νέα πορεία εξέλιξης στην οποία δεν θα οδηγούνται από θρησκευτικούς ηγέτες,αλλά από το ίδιο το πνευματικό τους κομμάτι.Ήδη οι κραδασμοί του πλανήτη αυξάνονται.Η καρδιά του έχει αυξήσει παλμούς,με αποτέλεσμα να συντελούνται πολλές προσωρινές αναστατώσεις αυτήν τη στιγμή παγκοσμίως.
Πολλές ψυχές θα περάσουν μαζί με το αναβαθμισμένο ψυχικό σώμα του πλανήτη στην πέμπτη διάσταση.Οι άλλες θα συνεχίσουν την εξέλιξή τους στην τρίτη διάσταση,αλλά υπό άλλες συνθήκες.Το πνευματικό κομμάτι της Γης(ο Ουρανός) έχει ήδη συνδεθεί με την ψυχή της,γι΄αυτό αποτινάσσονται όλα τα παλιά παγιωμένα δεδομένα.Όλα καταρρέουν και ο πλανήτης μπαίνει σε νέα περίοδο εξέλιξης.
Τώρα όμως,με την έλευση και των άλλων πέντε ακτίνων ανεβάζει τις συχνότητές του και ετοιμάζεται για τη μετάβασή του στην πέμπτη διάσταση.Ομοίως οι κωδικοί DNA των ανθρώπων δεν έχουν αποκρυπτογραφηθεί όλοι.Ένα κομμάτι παραμένει άγνωστο στους επιστήμονες.Αυτό είναι η θεϊκή κληρονομιά μας και μετά την ένωση με τους Ανώτερους Εαυτούς,αφυπνίζεται και συντονίζεται.
Πολλά από τα γεγονότα που έχουν συμβεί στον πλανήτη κατά το παρελθόν,αλλά και τώρα δεν είναι τίποτα άλλο παρά ψυχικές προβολές.Μερικές προβολές είναι τόσο συμπαγείς,ώστε υλοποιούνται.Ο άνθρωπος μπαίνει σ'αυτήν τη συχνότητα και δεν μπορεί να καταλαβει ότι είναι πλασματική.Έτσι,διαμορφώνει και τα ανάλογα συναισθήματα.Δεν υπάρχουν μόνο οι εξαρτήσεις από χημικά παρασκευάσματα,αλλά και οι εξαρτήσεις από τις επαναλαμβανόμενες εικόνες που δημιουργούμε με τη σκέψη μας.Ο κόσμος των διαφημίσων το γνωρίζει αυτό.Ο άνθρωπος δύσκολα τις διαλύει,γιατί δε γνωρίζει τον τρόπο ούτε,όμως,γνωρίζει ότι είναι όλες πλασματικές και ότι του διαμορφώνουν ανάλογο μέλλον.
Aπό την άλλη,είναι και οι σκεπτομορφές των άλλων ανθρώπων,που συχνά μπαίνουν μέσα μας,περιπλέκοντας περισσότερο τα συναισθήματα και φορτίζοντας τις σκέψεις μας με λάθος προβολές.Το άνοιγμα των κέντρων,με τη βοήθεια του Ανώτερου Εαυτού,μας συντονίζει στην αλήθεια.Η διαδικασία γίνεται τμηματικά,γιατί μια απότομη αλλαγή θα προκαλούσε τον αποπροσανατολισμό της ψυχής.Αλλάζοντας τις προβολές,ο άνθρωπος αλλάζει και διαμορφώνει τα γεγονότα.
Συμβολικά και μεταφορικά,είναι σαν να βγαίνει μέσα απο δαιδαλώδεις στοές στον πραγματικό κόσμο.Η ψυχή χρειάζεται έναν οδηγό.Ο οδηγός,συνήθως,προηγείται του Ανώτερου Εαυτού.Μπορεί να είναι ένας δάσκαλος ή μια οικεία ψυχή από την αντίπερα όχθη,που έχει εκπαιδευτεί γι'αυτήν την αποστολή.
Η μάχη των ψευδαισθήσεων φέρνει διάφορες σωματικές αναστατώσεις.Αυτό το μεταβατικό στάδιο δεν κρατά πολύ.Χρειάζεται ωστόσο μεγάλη προσοχή,ώστε σ'αυτό το διάστημα να μην εισχωρήσουν ξένες σκεπτομορφές.Το άνοιγμα του καναλιού επικοινωνίας με τον πνευματικό κόσμο διαμορφώνεται μέσα από συνεχή εξάσκηση.Όταν ο συντονισμός σταθεροποιηθεί,η επικοινωνία ξεκαθαρίζει και η μαθητεία γίνεται περισσότερο σαφής και πραγματική.Η έννοια της σταθερότητας στη συχνότητα είναι πολύ σημαντική,διότι κάθε μετακίνηση δημιουργεί αλλοιώσεις και καθυστέρηση.Οι Ανώτεροι Εαυτοί φωτίζουν το λαβύρινθο των ψυχών.Κάθε ψυχή έχει μια ιδιαιτερότητα.Οι δοκιμασίες που περνούν οι ψυχές είναι πολλές.Όλες είναι ενωμένες μεταξύ τους με αόρατους λωρούς.Έτσι,μέσα από τις σχέσεις,ξεκαθαρίζονται συναισθηματικά κομμάτια,τα οποία θα έμεναν εγκλωβισμένα στον υποσυνείδητο χώρο χωρίς τρόπους εκτόνωσης.Χωρίς τους άλλους γύρω μας,που λειτουργούν πολλές φορές σαν καθρέπτες του εαυτού μας ή που μας βγάζουν από τα όρια μας,δε θα κάναμε βήματα προς την αυτοβελτίωση.
Για κάθε μαθητή ορίζεται μια γραμμή διδασκαλίας από τον πνευματικό κόσμο.Έτσι,λοιπόν,ο κάθε δρόμος είναι ξεχωριστός.Απλά κάποιοι καθυστερούν,ενώ κάποιοι άλλοι βλέπουν έγκαιρα τις ευκαιρίες και προπορεύονται.Όταν δάσκαλοι από τον πνευματικό κόσμο αναλαμβάνουν να διδάξουν τους ανθρώπους,τα κριτήρια διαμορφώνονται σύμφωνα με την ψυχική συμβατότητα του μαθητή.Υπάρχει πλήθος δασκάλων στον πνευματικό κόσμο,όπως και στον υλικό.
Κάθε μαθητής έλκεται και από τον ανάλογο δάσκαλο.Εάν ο δάσκαλος κρίνει ότι ο μαθητής είναι έτοιμος,τον αναλαμβάνει.Εάν όχι,αφήνει να περάσει μια περίοδος αναπροσαρμογής και διδασκαλίας από οδηγούς που προηγούνται του δασκάλου.Όταν πια είναι έτοιμος ο μαθητής,γίνεται η προσέγγιση από το δάσκαλο.
Το να παρακολουθήσει κανείς μαθήματα μέσα από τις τάξεις ενός πνευματικού δασκάλου δεν είναι εύκολο,γιατί πρέπει ο δάσκαλος να αναμορφώσει το ενεργειακό δίκτυο του μαθητή.Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους:για να περαστούν οι συχνότητες εκείνες που θα βοηθήσουν να ανοίξει ο δίαυλος επικοινωνίας και για να μάθει ο άνθρωπος να αντιμετωπίζει τις αντιξοότητες και τις παγίδες και να προσηλώνεται εύκολα στη μαθητεία χωρίς παρεμβολές.
Για τους δασκάλους υφίσταται επίσης δυσκολία,γιατί η επέμβασή τους πρέπει να γίνεται υπό συγκεκριμένους νόμους,οι οποίοι είναι δεσμευτικοί εφόσον τα επίπεδα συνειδητότητας είναι διαφορετικά.Οι δάσκαλοι συνήθως κατευθύνουν ενέργειες,ώστε ο μαθητής να μπει μέσα σ'αυτές και να βιώσει τα μαθήματα που δίδονται.Όσο βρίσκεται σ'αυτήν τη ροή έχει πλήρη καθοδήγηση και προστασία από τον πνευματικό χώρο.Όταν όμως αποσυντονίζεται και βγαίνει από τη ροή,αντιμετωπίζει δυσκολίες που τον φέρνουν αντιμέτωπο με τις δικές του αδυναμίες.Σε αυτήν τη φάση η βοήθεια είναι περιορισμένη,διότι υπάρχει η δέσμευση από τους νόμους που ακολουθεί η πνευματική ιεραρχία.Όσο πιο πολύ ο άνθρωπος παραμένει έξω από τη ροή τόσο περισσότερο κινδυνεύει να παρασυρθεί από ρεύματα ξένων ενεργειών και να χάσει τον προορισμό του."


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
Σε μια ονειρική κατάσταση είστε πιο δεκτικοί στα αγγελικά μηνύματα από όταν είστε ξύπνιοι. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι απίθανο να αγνοήσετε εντελώς τα εξωτερικά ερεθίσματα που αποσπούν την προσοχή σας στην καθημερινότητα σας. Γι'αυτό τον λόγο ο διαλογισμός είναι ένας καλός τρόπος για να έρθετε σε επαφή με το αγγελικό βασίλειο, επειδή χαλαρώνετε σκόπιμα το σώμα σας και το μυαλό σας ησυχάζει.
Για να έρθετε σε επαφή με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ στα όνειρα σας σκεφτείτε καταρχήν το πρόβλημα σας, μέχρι να σας πάρει ο ύπνος. Ζητήστε απο τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να σας καθοδηγήσει και να σας βοηθήσει να επιτύχετε αυτό που ζητάτε και ακολούθως αφεθείτε στον ύπνο, σίγουροι πως, τις περισσότερες φορές, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ θα σας παρέχει τις απαντήσεις που ζητάτε όταν θα ξυπνάτε το πρωί. Συνήθως, μια απάντηση θα γυροφέρνει στο μυαλό σας μόλις ξυπνάτε. Άλλες φορές θα εμφανίζετε στο μυαλό σας, εκεί που δεν το περιμένετε. Εάν δεν πάρετε καμία απάντηση κατά την διάρκεια της ημέρας, παραμείνετε βέβαιοι πως ο Αρχάγγελος Μιχαήλ επεξεργάζεται το θέμα για σας. Επαναλάβετε την άσκηση στο κρεβάτι την επόμενη νύχτα και κάθε άλλη νύχτα, έως ότου επιλυθεί το πρόβλημα σας.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

9 Άμεση και μακροπρόθεσμη προστασία Την / Το Πεμ Νοε 04, 2010 6:26 am

Μια παραδοσιακή μέθοδο για άμεση και μακροπρόθεσμη προστασία από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ είναι το κάψιμο κόκκινων μήλων και δαφνών σε μία φωτιά. Αφού παρακολουθήστε τις φλόγες για 1-2 λεπτά, διαβάστε τον ψαλμό 85 μεγαλόφωνα.Τοποθετήστε την τέφρα σε μια κόκκινη τσάντα και κατόπιν μεταφέρετε την μαζί σας έως ότου εξαλειφθεί ο άμεσος κίνδυνος. Το βράδυ της Τρίτης, όταν το φεγγάρι γίνεται ωχρό, σκορπίστε την τέφρα γύρω από την εξωτερική πλευρά του σπιτιού σας.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

10 Απ: Aρχάγγελος Μιχαήλ Την / Το Πεμ Μάης 19, 2011 7:10 am

Ο Αγαπημενος μου Αρχαγγελος δεν εχουμε επικοινωνια ξεκαθαρη και αμεση αλλα μ εχει βοηθησει πολυ !! Τον ενιωσα οτι με βοηθησε την πρωτη φορα κιολας που του ειχα προσευχηθει μ εβγαλε απ το σκοταδι στο φως...Τον αγαπω και τον ευγνομονω!!
Ελπιζω να ειναι παντα διπλα μου και να με προστατευει μακαρι να ειχα τροπο να εχω πιο αμεση επικοινωνια...Οπως και να χει του χρωσταω αιωνια ευγνωμοσυνη I love you

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

11 Απ: Aρχάγγελος Μιχαήλ Την / Το Πεμ Μάης 19, 2011 7:12 am

Ήταν είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό σου καλέ μου hurt να μην αμφιβάλεις ποτέ γι αυτό! sunny

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

12 Απ: Aρχάγγελος Μιχαήλ Την / Το Πεμ Μάης 19, 2011 7:15 am

secretsoul έγραψε:Ήταν είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό σου καλέ μου hurt να μην αμφιβάλεις ποτέ γι αυτό! sunny

Ειμαι κοπελα...αλαλ δεν πειραζει..δεν αμφιβαλλω οχι απλα λογω καταστασεων δεν μπορω να ηρεμησω και να αφοσιωθω στα μηνυματα που μου στελνονται ελπιζω να το καταφερω

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

13 Απ: Aρχάγγελος Μιχαήλ Την / Το Πεμ Μάης 19, 2011 7:19 am

Ωχ! σου ζητώ ταπεινά συγνώμη για το λάθος μου. Το να σκέφτεσαι πάντα θετικά και να προσπαθείς να αλλάξεις τον νόμο της έλξης με τις θετικά ενεργειακές σκέψεις θα αλλάξεις όλη σου την ζωή προς το καλύτερο και επιπλέον θα κάνεις και τον άγγελο σου χαρούμενο για την πρόοδο σου.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

14 Απ: Aρχάγγελος Μιχαήλ Την / Το Πεμ Μάης 19, 2011 7:28 am

secretsoul έγραψε:Ωχ! σου ζητώ ταπεινά συγνώμη για το λάθος μου. Το να σκέφτεσαι πάντα θετικά και να προσπαθείς να αλλάξεις τον νόμο της έλξης με τις θετικά ενεργειακές σκέψεις θα αλλάξεις όλη σου την ζωή προς το καλύτερο και επιπλέον θα κάνεις και τον άγγελο σου χαρούμενο για την πρόοδο σου.Αυτο προσπαθω καμια φορα η καθημερινοτητα δεν μας αφηνει αλλα θα το καταφερω

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

15 Απ: Aρχάγγελος Μιχαήλ Την / Το Πεμ Μάης 19, 2011 4:41 pm

hurt έγραψε:Ο Αγαπημενος μου Αρχαγγελος δεν εχουμε επικοινωνια ξεκαθαρη και αμεση αλλα μ εχει βοηθησει πολυ !! Τον ενιωσα οτι με βοηθησε την πρωτη φορα κιολας που του ειχα προσευχηθει μ εβγαλε απ το σκοταδι στο φως...Τον αγαπω και τον ευγνομονω!!
Ελπιζω να ειναι παντα διπλα μου και να με προστατευει μακαρι να ειχα τροπο να εχω πιο αμεση επικοινωνια...Οπως και να χει του χρωσταω αιωνια ευγνωμοσυνη I love you
Hurt δεν χρειάζεσαι να πιέζεις τον εαυτό σου για να έχεις μια πιο άμεση επικοινωνία.Μπορείς να ζητήσεις να σου έρχονται τα σημάδια ακόμα πιο ξεκάθαρα.Εκείνος θα βρει τρόπο.Ζήτα και θα λάβεις!Κάνε μια αρχή:Θέσε μία απλή ερώτηση που χρειάζεσαι μια συμβουλή.Θα σου έρθει απάντηση.Είτε ως ξαφνική ιδέα,είτε μέσω ονείρου,είτε ακουγοντας ένα τραγούδι,είτε διαβάζοντας τυχαία κατι σε ενα περιοδικό,είτε λέγοντάς σου κάποιος την απάντηση εκεί που δεν το περιμένεις.Υπάρχουν πολλοί τρόποι!
Έχε εμπιστοσύνη!


_________________
Είμαστε όλοι άγγελοι μ'ένα μόνο φτερό,και θα πετάξουμε μονάχα αν αγκαλιαστούμε
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

16 Απ: Aρχάγγελος Μιχαήλ Την / Το Πεμ Μάης 19, 2011 5:44 pm

Λευκός Κρίνος έγραψε:
hurt έγραψε:Ο Αγαπημενος μου Αρχαγγελος δεν εχουμε επικοινωνια ξεκαθαρη και αμεση αλλα μ εχει βοηθησει πολυ !! Τον ενιωσα οτι με βοηθησε την πρωτη φορα κιολας που του ειχα προσευχηθει μ εβγαλε απ το σκοταδι στο φως...Τον αγαπω και τον ευγνομονω!!
Ελπιζω να ειναι παντα διπλα μου και να με προστατευει μακαρι να ειχα τροπο να εχω πιο αμεση επικοινωνια...Οπως και να χει του χρωσταω αιωνια ευγνωμοσυνη I love you
Hurt δεν χρειάζεσαι να πιέζεις τον εαυτό σου για να έχεις μια πιο άμεση επικοινωνία.Μπορείς να ζητήσεις να σου έρχονται τα σημάδια ακόμα πιο ξεκάθαρα.Εκείνος θα βρει τρόπο.Ζήτα και θα λάβεις!Κάνε μια αρχή:Θέσε μία απλή ερώτηση που χρειάζεσαι μια συμβουλή.Θα σου έρθει απάντηση.Είτε ως ξαφνική ιδέα,είτε μέσω ονείρου,είτε ακουγοντας ένα τραγούδι,είτε διαβάζοντας τυχαία κατι σε ενα περιοδικό,είτε λέγοντάς σου κάποιος την απάντηση εκεί που δεν το περιμένεις.Υπάρχουν πολλοί τρόποι!
Έχε εμπιστοσύνη!
Το ξερω Λευκε Κρινε μου απλα επειδη τις 2 φορες που εχω κανει επικοινωνια με τον Ανωτερο μου εχει πει μεσω 3ου ατομου οτι ολα μου τα ονειρα εχουν καθοδηγηση μεσα και οτι ειμαι ενορατικη και οτι εγω καπως τα μπλοκαρω αυτα δεν θυμαμαι ακριβως με την σταση μου

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

17 Απ: Aρχάγγελος Μιχαήλ Την / Το Πεμ Νοε 15, 2012 5:59 am

Λατρευω να διαβάζω για τον Αρχάγγελο Μιχαήλ γιατι είναι ο αγαπημένος μου κ προστάτης μου. sunny sunny sunny
Χωρις να κάνω εξ αιρεσεις για τους υπόλοιπους Αρχαγγέλους που επίσης λατρεύω. sunny sunny sunny

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

18 Απ: Aρχάγγελος Μιχαήλ Την / Το Δευ Απρ 20, 2015 11:30 pm

tina asteri έγραψε:Λατρευω να διαβάζω για τον Αρχάγγελο Μιχαήλ γιατι είναι ο αγαπημένος μου κ προστάτης μου. sunny  sunny  sunny
Χωρις να κάνω εξ αιρεσεις για τους υπόλοιπους Αρχαγγέλους που επίσης λατρεύω. sunny  sunny  sunny
και εμενα ο αγαπημενος μου
δεν γνωριζω ποιος ειναι ο προσωπικος μου φυλακας αγγελος αλλα ο Αρχαγγελος Μιχαηλ ειναι παντα διπλα μου!

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

19 Απ: Aρχάγγελος Μιχαήλ Την / Το Σαβ Ιουν 20, 2015 2:57 am

Αρχαγγελε μου σε ευχαριστω παρα παρα πολυ που μου στεκεσαι και δεν με αφηνεις να πεσω..
Με στηριζεις στην δυσκολοτερη περιοδο της ζωης μου..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

20 Απ: Aρχάγγελος Μιχαήλ Την / Το Παρ Οκτ 02, 2015 3:53 am

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

21 Απ: Aρχάγγελος Μιχαήλ Την / Το Τρι Δεκ 15, 2015 3:31 amΕπισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης